Rapport fra Polen og Tyskland - Dag 8

Takk for turen!

I dag var det opp grytidlig. Halv 6 var det klokka sto på. Den ringte i 20 min før jeg våkna. Da spratt vi opp, og kvart over 6 skulle vi være i bussen. Da vi kom ned så var det mange trøtte Renainger å se gitt. Hehe. Vi skulle tusle ned i bussen da Lars Ola og Vegar manglet. Jeg og faren til Lars Ola gikk og vekte dem, vi slo omtrent gjennom døra da de kom trøtte og åpna. De hadde ligget og sovet til da.

På den første etappen oppover ca 2.5 time så sov alle. Så stoppet vi og spiste frokost. Vi ble servert to små runde ostebriks. Eller smør med ostebriks vil jeg nesten kalle det. Veldig mye smør. Så dro vi videre de fleste sov der og, men ettervært begynte folk og våkne og vi fikk se en film.

Så kjørte vi videre til Svinesund der det var middag. Det ble servert en kjøttbit med potet. Litt seig, men helt grei. Så rusla vi litt rundt der, jeg var blant annet inne i en butikk og kjøpte meg t-skjorte og genser. Så dro vi videre. På bussen spilte jeg og danny FIFA som jeg har kjøpt meg i Polen. Men så klaga alle over at vi hadde strømkontakta hele tida, så vi slo av og ga den fra oss.

Neste stopp var på Minnesund. Der var det utrolig godt med Norsk Villa Farris. Og ordentlig god Norsk Wienerpølse. Og selvfølgelig julemarsipan. Mmm godt å være i Norge igjen. Så dro vi videre. Spilte litt kort og prata litt. Så skulle vi toppe på Myklagard for der skulle Jan Tore (bussjåføren) av, vi fikk en ny en til Rena. I Elverum skulle Kjetil, Tor og Kim av. Så dro vi siste etappen hjem til Rena

Da vi kom på skola, så stod foreldra klare og tok i mot oss. Mutteren henta meg og vi kjørte hjem, jeg pakka ut det jeg hadde kjøpt til dem og sånn, før jeg skulle bade. Der satt jeg og duppa helt til jeg lå med hode i vannet, da var det på tide og stå opp. Gudskjelov hadde vi fri neste dag. Jeg sov til ett den dagen. Det var herlig.

Nå var den turen over og jeg var sliten og trøtt.

Takk for turen!

Av: Per Kristian Rustad