Bandyturneringa i gang!

Årets bandyturnering droppes i gang!

Årets bandyturnering droppes i gang!

 

Den årlige prestisjetunge innebandyturneringa ved Åmot ungdomsskole er i gang. Det skjedde da fire lag fra 10.trinn barket sammen. Etter mye dramatikk ble det første laget klarert for sluttspill i Rena Leir.

 

Fire lag fra 10.trinn kjempet om å komme seg videre til det prestisjetunge sluttspillet. Til slutt sto ett lag fra 10A og ett fra 10B igjen. Vinnerne var definitivt klare for sluttspillet, mens taperne måtte belage seg på ”reserveplass”. Det avhenger nemlig av om et polsk lag stiller til kamp under sluttspillet i Idrettsparken. En delegasjon fra vår vennskapsskole er nemlig på besøk under sluttspillet, og stiller de lag blir det kun ett lag fra hvert trinn som spiller semifinaler.

 

Hvem som definitivt spiller semifinale ble først avgjort etter en uhyre spennende og jevn kamp der spillet bølget fra side til side. Uavgjort etter ordinær tid betydde straffeslag, og til slutt var det Ane, Felicia, Malin, Thomas, Odd Rainer, Danny, Eirik, Anders, Herman og Lars Erik som kunne juble høyest.

 

Sluttspill-klare!

Denne gjengen er klare for sluttspillet..

 

Nå skal 8. og 9.trinn kjempe innbyrdes om å spille seg frem til semifinaler i Rena Leir. Der venter tøffe oppgjør..garantert!