Lærerne fikk revansje

Etter fjorårets forsmedelige tap for elevene i superfinalen i bandy i Rena leir, var lærerne i år fast bestemte på revansje. Tap to år på rad ville vært ille.. Det var derfor en svært fornøyd gjeng lærere som etter endt dyst kunne bokføre en komfortabel 7-1 seier over elevene.

 

Seier til lærerne

Lærerne kunne juble for seier mot elevene i superfinalen.

 

Lærernes motstandere kom fra 9.trinn, som tidligere på dagen hadde feid all motstand fra de andre trinnene til side. Som oftest har det vært 10.trinn som har vært lærernes motstandere i superfinalen, men i år var det altså de ett år yngre elevene som kunne utrope seg til bandymestere på skolen.

 

Superfinalen mot lærerne startet i et forrykende tempo og flere av lærerne var nok skeptiske etter det første byttet; fryktelig ”innbytterpuls”, vondt i brystet og stive bein.. Hvordan skulle dette ende?

 

Erik

Erik i buret var lei å lure.

 

Anders er nær ved å øke ledelsen.

 

Geir

Geir setter inn 6-1 for lærerne.

 

Rune

Rune kontrollerer ballen mesterlig.

 

Snart kom imidlertid det første målet, og derfra og ut var det egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle gå. Til slutt stod det 7-1 på lystavla. Helge Olav, Lars, Rune, Anders , Jørgen og Geir (2) var fornøyde målscorere.

Til tross for en nokså overlegen seier er ikke lærerne altfor ”høye på pæra”. Motstanden var hardere enn resultatet skulle tilsi, og av erfaring vet vi at det kommer nye kamper som godt kan gå i elevenes favør. Vi tenker dessuten allerede på neste år, da årets finalemotstandere har fått enda et år under beltet..og det har lærerne også..dessverre.

 

Full fart i superfinalen.