- Pallen er vår! 

Tor Arne, Halvor og Espen

Tor Arne, Halvor og Espen.

 

Det ble total 9.trinn-dominans under årets joggedag ved Åmot ungdomsskole. Gutta gjorde rent bord og sørget for at pallen kun bestod av elever fra 9.trinn. Her løp Halvor Nilsgård inn til seier, foran Espen Rusten Gundersen og Tor Arne Rønningen. Blant jentene var Tina Andersen suveren, også hun fra 9.trinn.

 

Det var flotte forhold under årets arrangement. Sol og blå himmel - kanskje litt kjølig mente likevel noen.

 

Det var tydelig at mange hadde store ambisjoner til årets 10-kilometer i skogene og langs veiene i Rena-området. Det var iallfall litt av et kobbel som satte av gårde i rakettfart ut fra start. Det var tydelig hvem som ville være med helt der fremme.

 

Løypa er tung opp mot drikkestasjonen om lag halvveis ut i løypa. Det var det nok også en del som fikk merke at kreftene nok burde vært disponert litt annerledes.

 

Det hele utviklet seg etter hvert til en kamp mellom Halvor, Espen og Tor Arne fra 9.trinn. Vinjar som er et år yngre, hang også godt med. Til slutt var det allikevel Halvor Nilsgård som brøt målsnøret først. Til tross for at Espen Rusten Kristiansen kom sterkt mot slutten, holdt Halvor unna og kunne fornøyd konstatere at seieren var hans på tiden 43.25. Espen og Tor Arne halset inn like bak. Vinjar Skogsholm fra 8.trinn imponerte med en fin, fin 4.plass.

 

Blant jentene Tina Andersen best, i år som i fjor. Tina var nok likevel ikke helt fornøyd, da tiden var cirka fire minutter svakere enn i fjor. Det spørs om ikke en hard åpning, kostet for mye utover i løpet. Drøye 47 minutter er allikevel en god tid.

 

Joggedag

 

Mange gjennomførte årets joggedag på godt vis. En fin avslutning før høstferien.

| Flere bilder fra joggedagen |