Juleglede på juleball

Juleballet ved Åmot ungdomsskole har etter hvert blitt en tradisjon som alle gleder seg til, og det er ikke uten grunn. God planlegging og positive ungdommer har gjort det hele til en sikker vinner, med julemiddag i kantina og påfølgende dans og moro i gymsalen.

 

Hyggelig på juleball

Marita, Erik, Kristoffer og Synne hygget seg under juleballet.

 

Det er trivelig at elever og lærere kan møtes på en litt annen måte enn det som er vanlig i undervisningssammenheng. Det gjenspeiler også stemningen, som er preget av latter, smil og hyggelig samvær.

 

På årets meny stod juleribbe og pølser. I tillegg ble det servert is til dessert. Underveis ble det også avholdt taler. Rektor Svehagen tok selvsagt ordet og avsluttet med en ganske så frisk svenskevits som slo godt an i forsamlingen. Blant elevene var det Eskil og Felicia som holdt henholdvis damenes og herrenes tale :)

 

Gode venninner på juleball :)

 

David

En hattefin David.

 

Snart var det tid for å organisere den stivpyntede gjengen til avgang - polonese var neste punkt på planen. Selv om vi er mange går det allikevel utrolig bra. Litt slitne armer ble  det dog under broen som måtte passerers.

 

Resten av kvelden var viet dans, sosialt samvær og hygge. Etter noen timer ebbet det hele ut.. En haug med biler med ventende forelder hopet seg opp i kuldegradene utenfor skolen. En vellykket kveld var over for denne gangen..

 

Dans og moro!

Dans og moro - all night long.

| Se flere bilder fra juleballet |