Mye bra under muntlig eksamen

Fredrik og Kim var fornøyde.

Fredrik og Kim var fornøyde med karakterene sine.

 

Tirsdag 10.juni ble det avholdt muntlig eksamen for våre avgangselever. I år var det fagene engelsk, natur- og miljøfag, samfunnsfag og krl som elevene måtte vise sine ferdigheter i. Når det gjelder resultatene var det mye positivt; Nærmere 40% av elevene oppnådde karakteren 5 eller 6.

 

Siden fredag har elevene vært fullt opptatt med å forberede seg til eksaminasjonen, og mange har jobbet nesten både natt og dag. Her var det viktig å få frem det beste i seg selv.

 

Når fremføringen for sensor og faglærer er unnagjort, er den verste spenningen ute av kroppen.

Likevel var det mange spente sjeler som i flere timer ventet på at alle skulle bli ferdige og karakteren offentliggjort.

 

Spente på karakterene..

 

Joakim er spent..

 

Per Kristian og Ole Martin venter også i spenning..

 

Selv om man under eksaminasjonen samarbeider i par eller treer-grupper er det individuelle karakterer. Derfor må en og en inn til sensor for å få sin karakter og begrunnelsen for denne.

 

Som alltid er det forskjellige reaksjoner når elevene omsider har fått sin karakter. Noen er stille og kanskje ikke så fornøyde, andre jubler hemningsløst over en karakter over all forventning.. eller kanskje for karakteren man på forhånd drømte om.

 

Arne jubler over karakteren sin!

Arne jubler over karakteren sin!

 

Uansett: Nå er det over. Alle er en erfaring rikere. Nå venter en rolig uke med forberedelser til avslutningskvelden og sosialt samvær.. Snart går vi inn i den siste uka hvor hele gjengen er samlet.  Nyt det mens dere kan, 10.klassinger:)