Utradisjonelle sjekketriks

Besøk fra Turneorganisasjonen er populær avveksling fra den vanlige undervisningen. "Snøret i bånn" var intet unntak. Med piano og klassisk sang som utgangspunkt, var nok enkelte på forhånd en smule skeptisk, men det skulle vise seg å være helt uten grunn.. Dette var sjekketriks fra øverste hylle!

 

Lar du deg imponere av denne karen??

 

Gunnar Flagstad og Olav Veierød hadde nemlig forsamlingen i sin hule hånd fra første stund. De utradisjonelle sjekketriksene ved hjelp av piano og sang slo veldig an og latteren satt løst. Spesielt gøy var det når Olav i knestående og bedende blikk fremførte operasanger foran en smule flaue, utvalgte jenter..og gutter.

 

Ikke bare bare å få en sang - kun for deg..

 

Om noen av elevene ble inspirerte av det de fikk se og høre gjenstår å se. Det blir spennende å følge med på om noen tar sjansen på sang for å kapre sin utvalgte.

 

Noe alvor var det likevel bak all humoren. Vi håper derfor elevene lærte litt om å tørre, ofre litt av seg selv og det å være ærlig. Det fungerer som regel best. Å være bråkjekk fører sjelden frem - et tips det kan være lurt å ha på minnet..

 

En lydhør forsamling.