NRK-kjendis på Rena-visitt

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse var tv-kjendis Stian Barsnes Simonsen invitert som foredragsholder i Kulturhuset på Rena. Hele ungdomsskolen var på plass for å høre den populære programlederen, kjent fra både Hotel Cæsar, programleder for Melodi Grand Prix, Melodi Grand Prix junior og Amigo, snakke om "Ungdom".

 

Stian Barsnes Simonsen

Stian Barsnes Simonsen snakket om "Ungdom".

 

1.-10.oktober er datoer hvor Verdensdagen for psykisk helse kan markeres rundt omkring i landet. Årets tema er "Ungdom", og en sympatisk og åpenhjertig Stian hadde mye på hjertet..

 

- Å bli lykkelig er det ingen som blir, men man kan oppnå lykke i perioder, sa kjendisen. Det skal nemlig svært mye til for å være lykkelig til enhver tid, men man må jobbe mot å være lykkelig mest mulig, mente Simonsen.

 

Det kom mange forslag fra salen på hva som ga lykke: "Damer", "penger".. - Joda, det kan være viktig i perioder, men det viktigste for å oppnå lykke er...DEG SELV, sa Stian Barsnes Simonsen til et lydhørt publikum.

 

- Ikke vær redd for tøffe perioder i livet, var oppfordringer. - Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere. Alle har tøffe perioder i livet, men disse vokser du på og gjør deg sterkere. Du setter større pris på lykken. Ikke gi opp, men tenk på det positive.

 

Stian Barsnes Simonsen oppfordret også alle til å lytte til seg selv og finne sitt talent. - Hva kan du best? Hva er gøy? Du må lytte til deg selv og finne ut hva du vil trives med, hva som gjør deg lykkelig. Da vil gledesfølelsen og lykkefølelsen komme oftere. - Tør også å gjøre feil! Det handler om å lære, sa Stian.

 

Stian Barsnes Simonsen oppsummerte med:

1. DU er viktigst i livet.

2. Finn ditt talent. Prøv og feil!

3. Finn gode venner.

 

Etter en 10 minutter lang pause, var vi tilbake i Storsalen. Det ble mye latter og humor, da Stian fritt snakket om jenter, gutter, tissefanter, sjekketriks, dumping, slå-opp tips, m.m.

 

Etter at foredraget var over tok Stian seg god tid til å skrive autografer, og lot seg villig fotografere sammen med ivrige fans. - Det er viktig å ta seg tid til slikt, sa han. - Kjendiser som klager på dette synes jeg slett ikke synd på. Det koster så lite å gjøre andre lykkelige med en autograf eller et bilde, sa en veldig hyggelig og imøtekommende Stian Barsnes Simonsen.

 

Populær kar

Populær kar..

 

Maren, Stian og Caroline

Maren, Stian og Caroline

| Flere bilder fra Åmot kulturhus |