Tankevekkere

George, Felicia og Ane
George, Felicia og Ane holdt foredrag under Tankevekkeviku på Lucky Næroset.

 

Tirsdag 14.april var George, Felicia og Ane invitert til Lucky Næroset, hvor de holdt foredrag om Ungdom og klima. Tankevekkerviku er nystartet og fungerer som en møteplass for viktige tanker. De tre elevene var invitert som en direkte følge av suksessen under Nobelprosjektet i fjor, og de var i godt selskap: "Klovn" Per Inge Torkelsen, Aftenpostens klimajournalist Ole Mathismoen, fotograf  Dag Thorenfeldt og fylkesmann Sigbjørn Johnsen var også invitert i forbindelse med det nyskapende seminaret.

 

Eksklusive foredragsholdere under Tankevekkerviku.

 

HC Medlien er primus motor for arrangementet og mellom 60 og 70 personer var møtt frem for å overvære de nokså eksklusive foredragsholderne. Medlien er en artig kar med mange påfunn og idèer. - Hva med med å forandre ved å gjøre noe for andre? innledet han med.

 

Morsom var også den merkelige doningen Medlien hadde bygget og som Per Inge Torkelsen fikk "prøve" før sitt foredrag.. (Se nederst på siden - ser du hva det er?)

 

Etter klovnen Torkelsen, som holdt et tankevekkende" innlegg, var turen kommet til våre elever. Uredde og tydelige fortalte de om Nobelprosjektet, Ungdomsavisa og hva de som ungdommer mener om dagens politikere og hva de selv kan bidra med i fremtiden.

 

Felicia, George og Ane "in action".

 

HC Medlien overleverer en flaske "Lucky luft" som takk for innsatsen.

 

Dette er andre gangen på kort tid at de tre har blitt invitert som foredragsholdere. For et par uker siden var de på Hamar og snakket til en imponert forsamling fra Ungt entreprenørskap.

 

Det er gøy å se hvordan vår innsats under Nobelprosjektet har blitt lagt merke til over det ganske land. Det er også gøy å se hvordan George, Felicia og Ane gjennomfører jobben som foredragsholdere. Kjempebra! Dere er flotte ambassadører for skolen vår og kommunen vår. Gratulerer med strålende innsats!

 

 

PS! Ser du hva HC Medlien har laget og som Per Inge Torkelsen "prøver"?? (Svar under bildet)

 

 

 

 

 

Svar: Det er selvsagt en "foredragsholder"..