Lærerne måtte bite i bandyballen

Bandyfinaler 2009

 

Etter først å ha feid unna all motstand i semifinale og finale var det laget fra 10.klasse som møtte lærerne i årets "superfinale". Etter en tett batalje, var det til slutt de yngste som kunne juble for 2-1 seier under årets innebandyturnering i Renahallen.

 

I den senere tid har innledende runder blitt unnagjort i gymtimene. Etter flere harde og jevne oppgjør var det til slutt ett lag fra 8.klasse, ett fra 9.klasse og to fra 10.klasse som kom gjennom nåløyet, og kvalifiserte seg for finalespillet.

 

Laget fra 8.klasse gjorde seg bemerket ved å slå ut det ene laget fra 10.klasse i semifinalen. Selv om det ble tap i finalen mot det andre 10.klasselaget, satte de seg i respekt og skal nok bli vanskelig å slå når de får et år eller to til på baken.

 

Siste kamp for dagen gikk altså mellom 10.klasse og lærerne. Etter suveren lærer-seier i fjor var det et håp om at bedriften kunne gjenta seg. Spesielt da de gikk opp til 1-0 midtveis i første omgang. Det var en jevn kamp som nok kunne vippet hvilken vei som helst, men to scoringer fra de hardtarbeidende 10.klassingene ble for mye for en noe kondissvak og lite samspilt lærergjeng. Dermed måtte lærerne bite i bandyballen for andre gang på tre år. Noe bekymringsfullt.. Uansett må vi gratulere 10.klasse med seieren!

 

Nytt av året var det artige innslaget med cheerleading, før og etter kampene. Spreke jenter fra alle trinn viste sine kunster. Her var balanse, fine rytmer og luftige svev. Veldig bra!

| Flere bilder fra Renahallen |