Vi er så glade på juleball

Polonese..

 

10.klasse gjorde en formidabel jobb, da de som eldste trinn på skolen arrangerte juleball for hele skolen. Det ble en flott kveld med god mat, flotte dekorasjoner, pyntede bord, taler, polonese, dans, loddsalg, underholdning og alt som ellers hører med. 

 

Feststemte elever og voksne møtte i sin fineste stas og sørget for at høytideligheten med et juleball ble ivaretatt.

 

Som vanlig møttes alle i kantina. Etter at alle ha funnet sine plasser ble det servert ribbe med tilbehør. Som dessert ble det servert is.

 

Glade ballgjester

 

Underveis fikk vi taler - damenes tale og herrenes tale. Selvsagt ble det også et par tradisjonsrike julesanger som musikklærer John Harald ledet med stø gitar.

 

Etter en hyggelig stund rundt matbordet, gikk alle i polonese til gymsalen. Det er trangt når over 150 personer skal åle seg frem, men det går alltid bra - år etter år:)

 

Juleball 2008

 

Resten av kvelden ble tilbrakt i gymsalen. Dans var hovedingrediensen det meste av kvelden, kun avbrutt av morsom underholdning og loddtrekning. Med karaoke, dans og utdeling av "Årets lærer" til alle ble det en riktig hyggelig sekvens. En ekstra god kveld ble det kanskje på de som dro av gårde med de flotte gevinstene.

 

Da klokken slo 23 var det hele over for denne gangen. En hyggelig kveld var over. Ute sto ventende foreldre i hopetall for å plukke opp sin håpefulle.. Og er du i tvil: - nå kan jula komme :)

| Se 237 bilder fra juleballet, 2008 |