Kreative håndverkere

Tina med sitt Andy Warhol-inspirerte selvportrett

Tina med sitt Andy Warhol-inspirerte selvportrett.

 

Det er som vanlig stor aktivitet ved Åmot ungdomsskole. Vi har tatt en tur innom sløyd- og male-salen, og sett på hva 10.klasse holder på med i faget kunst- og håndverk. Ingen tvil om at vi fant mange kreative håndverkeremner.

 

I de siste fem ukene har elevene på sløydsalen, jobbet nøye med sine flotte treverk. Da vi var innom hadde mange kommet langt på sine matbokser, fjøler, smørekniver og kaketiner. Nå gjenstår bare en uke til å finpusse på det hele.

 

Mye fint..

 

- Det er gøy å holde på med dette, sier en travelt opptatt Linn. - Og jeg synes resultatet blir bra.

 

Linn er fornøyd med arbeidet sitt.

 

Det er nok mange som gleder seg til å komme hjem og vise frem hva de har fått. Det er heller ikke uten grunn, synes vi:)

 

Når vi beveger oss over til den andre delen av praktisk avdeling, er elevene i full sving også her. Malepenslene svinges i stor stil over lerretet. Inspirert av ikonet Andy Warhol, lager de sine egne selvportrett. Vi ble imponert over det mange hadde fått til. Mange friske farger! Det var dessuten stor grad av gjenkjennelse av personene på maleriene. Her hadde elevene gjort en kjempefin jobb.

 

Helt ferdige var de dog ikke. Nå gjenstår finpussen. Detaljene må på plass vet du, hører vi mellom et latterbrøl. Ingen tvil om at humøret er på plass :)

 

| Flere bilder fra praktisk avdeling |