Lærerjubel i innebandyfinalen

10A deppet for tap..

Etter å ha feid all elevmotstand av banen under årets innebandyfinaler i Rena Leir, måtte elevene i 10A finne seg i å bli slått av et hardtkjempende lærerlag i superfinalen. Etter en marerittstart hvor lærerne tidlig lå under 0-2, kom de sterkt tilbake og kunne til slutt juble for seier 4-3.

 

Fire lag hadde spilt seg frem til finalespill under årets turnering; 10A, 10B, 9B og 8B. Etter tøffe semifinaler var det lagene fra 10.klasse som sto ansikt til ansikt i finalen - en aldri så liten prestisjekamp..

 

10A gjorde imidlertid kort prosess, og da sluttsignalet lød var resultatet overlegne 5-0. Dagens storscorer ble Stian med 3 mål, mens Morten og George puttet én gang hver.

 

I superfinalen møtte 10A et tøft lærermannskap, forsterket for dagen med Magnus Skulstad fra Norges innebandyforbund. Skulstad hadde tatt turen fra Hamar for å følge turneringen på nært hold, og sto for dømmingen i begge semifinalene.

 

10A åpnet friskt og allerede etter 20 sekunder satt første ball i nota. Drøye to minutter senere var ledelsen doblet og lærerne ante uro. Skulle vi gå på tap mot elevene for andre året på rad?

 

Rektor Svehagen prøver seg, men Isak og Nicole rydder opp.

 

Med klokskap og godt samspill hentet imidlertid lærerne frem spill fra øverste hylle og i løpet av fem minutter var 0-2 snudd til 4-2. Det hjalp lite at elevene reduserte til 4-3. Årets vinnere av innebandyturneringen er lærerlaget "Teacher Kings".

 

En skuffet Stian må konstatere at lærerne kunne juble for seier i superfinalen.

 

Kampfakta, superfinalen:

0-1 Vinjar Skogsholm 0.20

0-2 George Sekkelsten 4.46

1-2 Magnus Skulstad 7.10

2-2 Magnus Skulstad 9.10

3-2 Magnus Skulstad 11.40

4-2 Geir Hjermstad 11.54

4-3 Stian Bangshaug 14.13

| Flere bilder fra årets finalespill |