Så er det jul igjen..

Så er det jul igjen..

Så var siste dag før juleferien endelig kommet. Både elever og ansatte ser nok frem til noen dager hvor vi kan puste ut og hygge oss sammen med familie og venner. Klassene brukte det meste av dagen sammen med kontaktlærerne, men først var det felles samling i gymsalen.

 

Her holdt rektor tale og minnet oss om hvor viktig det er å sette pris på hverandre og hverdagen. Elevrådsleder Morten benyttet anledningen til å takke for et godt samarbeid i høst, og uttrykte ønsker om et godt samarbeid også i halvåret som kommer.

 

Rektor holdt juletale.

Juleavslutning i gymsalen.

 

Marit Dufseth var også tilstede. Hun hadde kommet for å ta i mot den store sjekken, som bevis for de nesten 43 000 kronene elevene samlet inn under prosjektet "Bil til Bolivia" tidligere i høst. Marit er primus motor og jobber for at gatebarn i Cochabamba skal få en bedre hverdag. En buss til å frakte gatebarna til og fra dagsenteret, koster cirka 60 000 kroner. Nå er en buss ikke så langt unna..

 

Morten, Johanne og Marit.

Morten og Johanne fra elevrådet, overrakte sjekken til Marit Dufseth.

 

Etter allsang og "Musevisa" gikk klassene hver til individuelle opplegg med sosialt samvær og hygge ut dagen. Vi sees på nyåret.

 

GOD JUL OG GODT NYTTÅR, ALLE SAMMEN!