Danset med Kohinoor

9.klasse danset med Kohinoor

Det ble artisten et skikkelig tøft show i Åmot kulturhus da artisten Kohinoor holdt konsert for elevene ved Åmot ungdomsskole. Med sin flotte stemme og skarpe rytmer imponerte hun de fleste og fikk garantert flere fans fra Rena. For 9.klasse ble det ekstra spesielt da fremførte sitt innøvde dansenummer på scenen sammen med Kohinoor.

 

Rena var et av de siste stedene på ruta for Kohinoor som denne uka avslutter en hektisk konsertperiode. Kohinoor med band har siden midten av april turnert ungdomsskoler i Hedmark og holdt omlag 30 konserter. Turneen har skjedd i samarbeid med Turnéorganisasjon for Hedmark og Rikskonsertene.

 

Gjennom tekster og rytmer fulle av rå kraft, forteller Kohinoor sterke historier; om rasisme, om urettferdighet og om det å være jente i et mannsamfunn. Historiene hennes får hundrevis av viltre ungdomsskoleelever i Hedmark til å sitte helt stille og lytte.

 

At konserten slo an blant både elever og voksne var det liten tvil om. Stemningen var til tider meget god, med et klappende og jublende publikum.

 

Ekstra stas ble det mot slutten da fikk Kohinoor besøk på scenen av elevene på 9.trinn. Disse hadde på forhånd øvd inn en tøff dans som de fremførte, mens Kohinoor med band fremførte konsertens avslutningsmelodi. Tøft!

 

www.kohinoor.no

Se 9.klasse på scenen med Kohinoor: