Vegard og Malika raskest -

- men MANGE spreke 8.klassinger..

Mange sprekinger under skolemila.

Vegard (100), Jakob (73), Lasse (30) og Malika (73).

 

Det er tradisjon at "Skolemila" arrangeres i de tre siste timene på den siste dagen før høstferien. I år var det Vegard Andersen og Malika Skogsholm som ble suverent raskeste gutt og jente. Vi la også merke til flere spreke 8.klassingene som vi er spente på i årene som kommer.

 

Starskuddet går!

Startskuddet går!'

 

Vegard, som går i 10.klasse, løp meget sterkt og endte i mål på tiden 39.22 minutter - et "hav" foran sine nærmeste konkurrenter. Også Malika fra 9A hadde full kontroll på sine utfordrere. Med 52.02 minutter var hun nesten fem minutter foran nummer to i jenteklassen, Ingrid Henriette Tønnesen.

 

Resultater, gutter:

1. Vegard Andersen, 10.klasse: 39.22 minutter

2. Markus Wirstad, 8.klasse: 45.37 minutter

3. Lasse Bangshaug, 8.klasse: 45.48 minutter

 

Resultater, jenter:

1. Malika Skogsholm, 9.klasse: 52.02 minutter

2. Ingrid H. Tønnesen, 9.klasse: 56.53 minutter

3. Synne Berge, 9.klasse: 58.43 minutter

 

Glade jenter mot mål.

 

Det var nokså vanskelige forhold under årets "skolemil" - flekkvis glatt, bløtt og gjørmete. Så bløtt var det i lysløypa at traséen ble lagt om på de første par kilometerne. Det er derfor vanskelig å sammenligne tidene fra tidligere år.

 

Flere elever på 8.trinn imponerte veldig i sin første "skolemil". Fem elever på 47.16 minutter eller raskere; Lasse, Jakob, Vetle, Markus og Amund. På 10.trinn løp kun fire elever under denne tiden, mens det på 9.trinn ikke var noen som greide dette. Det kan med andre ord bli spennende å se hvor raskt det går unna om et par år..

 

Selv om en rekke elever står på og gjør sitt beste, er det heller ingen tvil om at mange har mye å gå på. Når sluttiden blir på +/- 2 timer, er det nok flere som bør ta seg selv litt i nakken.

 

Tett spurtoppgjør blant gutta i 10.klasse.

| Se bilder fra "Skolemila" |