Hyggelig tea party

Te-party er gøy!

Martine, Ingrid Anne og Serine koste seg på tea party.

 

4. november hadde 8. trinn på Åmot Ungdomskole Tea party i 3. og 4. time. Elever og lærere har brukt et par uker på forhånd til planlegging. Denne "festen" har blitt en tradisjon i forbindelse med opplæringen i kultur- og mattradisjon. Årets party viste seg å bli nok en suksess !

Alle på 8. trinn gledet seg til å få sitte i grupper og prate med medelever og lærere på engelsk, spise god mat, kaker og drikke te.


AAlle elever måtte kle seg i "skoleuniform", dvs ha på seg hvit skjorte med slips, svarte skjørt eller bukser samt sorte sko.


Lærerne stilte også i skjørt eller dress med slips til. De ble selvsagt titulert formelt med Sir eller Miss og kun med etternavn !

Alle elever fikk i oppgave å lage et engelsk navn på seg selv og utforme en ny engelsk identitet som engelsk skoleelev. De tegnet fiktive "familietrær" og skrev ned fantasifulle "livshistorier". Den nye identiteen skulle så komme fram under samtalene med medelevene.

Elever bakte alt selv, alt fra sunne rundstykker, til mere usunn kost som scones (tekaker) og brownies. Andre medbrakte tevann på termos.

 

Ingen tvil om at alle hadde en morsom og lærerik time.

| Flere bilder fra årets tea party |

 

Te-party 2010

Tea-party på 8.trinn, 2010