De gamle er fortsatt eldst..

De gamle er fortsatt eldst..

9B Mavericks vant elevfinalen, men i superfinalen ble det tap mot personalet ved ÅUS.

 

9B Mavericks ble vinnerne av årets innebandyturnering da finalespillet ble avholdt i Rena Leir siste fredag før vinterferien. I superfinalen måtte de imidlertid se seg slått av personalet ved Åmot ungdomsskole. De "gamle" forsvarte æren med 3-1 seier, og vi kan fortsatt slå fast at de gamle er eldst..

 

Fire lag var kvalifiserte til finalespillet i Rena Leir. I semifinalene måtte begge lagene fra 10.trinn se seg slått, dermed var det duket for finale mellom 8A Hurricanes og 9B Mavericks. Her så det lenge jevnt ut, men mot slutten dro Mavricks fra, anført av en svært opplagt Lasse, som tegnet seg for hele fire av scoringene i 7-3 seieren. Gratulerer til 9B Mavericks!

 

I superfinalen mot "Kings and Queens" - personalet ved Åmot ungdomsskole, ble det imidlertid bråstopp. Dette til tross for at Mavricks tok ledelsen 1-0. Snart våknet imidlertid personalet, som med taktisk klokskap, presist pasningsspill, vakre kombinasjoner og kompromissløse avslutninger, sørget for en overbevisende 3-1 seier. Dermed troner de "gamle" på innebandytronen nok et år.

 

9B Mavericks er årets innebandymestere, 2012.

9B Mavericks er årets innebandymestere, 2012.

 

| Bilder fra årets innebandyfinaler |

 

 

 

 

Resultater fra innebandyfinalene, 2012:

Semifinaler:

10A Blue Jackets - 8A Hurricanes 2-4

10B Dragons - 9B Mavericks 2-3

 

Bronsefinale:

10A Blue Jackets - 10B Dragons 2-2 (4-5 etter forlengning og straffeslagkonkurranse)

 

Finale:

8A Hurricanes - 9B Mavericks 3-7

 

Superfinale

Kings and Queens - 9B Mavericks 3-1
Scoringer:
Geir H                        Oluf
Runar
Thomas