Takk for hjelpen!

Værsågod!

Freddie Øvergaard og Christoph Schmitz fra Østlendingen takket elevene for Birken-hjelpen.

 

I forkant av Birkebeinerrittet inngikk Østlendingen og Åmot ungdomsskole en avtale om samarbeid. Elevenes oppgave gikk først og fremst ut på å lage "småtter" - små intervjuer/kommentarer med  lokale birkebeinere - i målområdet på Lillehammer. Da jobben var gjort mente avisen elevene hadde vært til så stor hjelp at de fortjente ei god bløtkake.

 

Flott bløtkake.

Flott og velsmakende bløtkake fra Østlendingen!

 

Både elevene og lærerne satte stor pris på kaken. Like viktig var imidlertid de gode tilbakemeldingene på jobben som var gjort. Mangeårig sportsjournalist Freddie Øvergaard og nett-/og utviklingsredaktør, Christoph Schmitz roste elevene for godt utført arbeid. - Dette inspirerer til å gjøre det enda bedre ved neste anledning, under Birkebeinerrennet i mars - da skal vi være enda bedre forberedt på oppgavene, sier elevene og lærerne.

 

Karene fra Østlendingen forteller at idéene med å knytte elevene nærmere opp mot deres eget arbeid, ble til etter at avisen gjennom flere år hadde fulgt elevenes innsats på nært hold under ulike birkebeinerarrangement. - De siste årene har avisens ulike medarbeidere latt seg imponere over lærernes og elevenes profesjonalitet, heter det fra avisen.

 

I forkant av Birkebeinerrittet stilte både ansvarlig redaktør Nils Kristian Myhre, samt nevnte Schmitz og Øvergaard opp med "timer", sammen med Birkebeiner-elevene. Skolen kan dessuten benytte seg av den samme ekspertisen på ulike felt ellers i året. Dette er et flott tilbud og et samarbeid begge parter kan nyte godt av i årene som kommer.

 

Vi takker for kake og inspirerende tilbakemeldinger og ser frem til videre samarbeid med Østlendingen og deres trivelige medarbeidere.

 

Elevene fikk kake.

Stolte elever fikk kake av Østlendingen. Se bildet i større utgave.