Liv(et) som pensjonist

Rektor Åshild overrakte blomster til den nybakte pensjonisten :)

Åshild overrakte blomster til den nybakte pensjonisten :)

 

Fredag 30.november forlater en institusjon ved Åmot ungdomsskole sin arbeidsplass. I 32 år har Liv Tollefsen vært lærer ved skolen vår, men nå går hun over i pensjonistenes rekker. På sin siste arbeidsdag på skolen, ble det sosialt samvær og hygge sammen med gode kollegaer.

 

Kantina var det naturlige samlingssted for markeringen av denne spesielle anledningen. Da Liv ankom stod både kollegaer og et knippe elever oppstilt for å ta henne i mot med spesialkomponert sang.

 

Det ble en hyggelig stund rundt langbordet. Det vanket gode ord til en dyktig og respektert lærer og kollega gjennom mange år. Liv selv benyttet også anledningen til å takke for seg og fortalte flere morsomme historier fra sin tid i læreryrket.

 

Nå venter altså en ny tilværelse, for Liv. Skolebøker, rettepenn og forberedelser til en ny arbeidsdag er et tilbakelagt kapittel. Nå kan alle kreftene brukes på deg selv og familien.

 

Vi takker for alle dine gode år ved Åmot ungdomsskole, Liv - og ønsker deg all mulig lykke til i livet som pensjonist :)

 

Liv ble møtt med sang da hun ankom kantina: