The Amazing Rena Race

Siste ledetråd i "The Amazing Rena Race".

 

Inspirert av tv-serien "The Amazing Race", har valgfaggruppa i fysisk aktivitet og helse gjennomført sin egen utgave av realityprogrammet; "The Amazing Rena Race".

 

Med fem lag á fem elever, ble de som i den originale serien utfordret med oppgaver eller ledetråder, som måtte løses for å nå neste mål. Her måtte lagarbeid til for å overvinne de sju oppgavene og komme til mål, raskest mulig.

 

Blant utfordringene som måtte løses var bokstavstokking, gåter og spørsmål. En ekstra takk til Martin og Ragnar på Rena Sport som stilte sporty opp på en av oppgavene. Elevene måtte gjenkjenne de to på et bilde og finne frem til butikken de jobber i. Ved å oppsøke Martin eller Ragnar fikk elevene neste ledetråd.

 

Den siste oppgaven som måtte løses foregikk ute på fotballbanen ved Åmot ungdomsskole. Her ventet en praktisk samarbeidsoppgave, hvor målet var å bygge et cirka meterhøyt steintårn. En utfordring, uten rom for store feil..

 

Selv om vi fikk et lag først i mål, var alle elevene vinnere i denne uhøytidelige konkurransen. Det vanket derfor førstepremie til alle de slitne, men fornøyde elevene: En deilig fruktis, som det ble satt stor pris på i varmen :)

Noen glimt fra dagen :)

Ved den gamle BRAND-stasjonen måtte elevene løse et kryssord.

 

Samarbeid må til..

 

Oppgaven er løst - neste ledetråd er avslørt.

 

Her må vi spørre en drosjesjafør om hjelp.

 

Christoffer jobber hardt for å få lage steintårn opp til tråden.

 

Fortjent is til elevene.

 

Thihi! Is er godt!