Skidag i Digeråsen

Velkommen til skidag!!

 

 

Elevrådet arrangerer skidag for Åmot Ungdomsskole torsdag 13. mars. Elevene møter opp i klasserommet til vanlig tid klokken 08.25.


Bussene opp til Digeråsen går fra bussparkeringen på Rena Skole klokken 08.45, men alle må møte opp i klasserommene for registrering av eventuelt fravær.


Klokken 13.00 går bussene ned igjen til Rena Skole. Alle elever skal være med bussene på tilbaketuren. Anlegget stenger rett før klokken 13.00, så det er ikke mulighet for noen skiaktivitet etter dette tidspunktet.


Skidagen er en kostnadsfri dag for elevene, i henhold til gratisskoleprinsippet. Både heiskort og eventuell skiutleie er gratis. Kaféen er stengt, så man må ha med seg mat og drikke. Toalettene er selvsagt åpne.


Vi oppfordrer flest mulig til å ta med eget skiutstyr, ettersom alpinanlegget ikke har all verden av utstyr til utleie. Hvis du ikke har alpinutstyr, så kan du ta med langrennsski. Det er godt oppkjørte løyper for langrenn. En annen mulighet er å ta med seg akebrett eller sklimatte.


Det er fint hvis alle elever kan ta med seg en vedkubbe (de som har ved). Det var populært med bål og grilling i fjor, så vi forsøker å videreføre den tradisjonen. Dette betyr at det er mulig å ta med seg grillmat, for den som ønsker det.

Vi ønsker alle vel møtt, og håper at dere får en fin dag i skibakken!

HUSKELISTE: SKIUTSTYR (EVT NOE Å AKE PÅ), SITTEUNDERLAG, VARME KLÆR, EKSTRA SKIFT, VED, GRILLMAT, GRILLSPYD, LOMPE, BRØD, KETCHUP OG DRIKKE. (EVT VANLIG MATPAKKE FOR DE SOM ØNSKER DET).

Hilsen Elevrådet