Tøffe elever

Tøffe elever gjennomførte triathlon i Rena Leir.
 

Mens 10. klasse var opptatt med eksamensforberedelser på skolen, befant 8. og 9. klasse seg i Rena Leir. Her ble det arrangert idrettsdag med orientering, friidrett..og triathlon!

 

Elevene fikk hver sin halve dag med orientering og friidrettsøvelser. I friidrett ble det konkurrert lagvis i fire øvelser; 100-meter, kule, høyde og lengde. Innsatsen var stor og mange gjorde sitt ytterste for laget.

 

Dagens ultratøffinger var allikevel de 15 deltakerne som stilte til start i triathlon; 100 meter svømming, 8 kilometer terrengsykkel og 2,5 kilometer terrengløp. Innsatsen var på topp og samtlige fullførte på supert vis. Imponerende!

 

Blant gutta var Martin Lunde raskest, med Daniel Endeve Aleksandersen og Ole Martin Røsten på de to neste plassene. Daniel åpnet knallsterkt på svømmedistansen, og var klart først ut av svømmehallen. Han ble likevel tatt igjen av Martin i den til dels krevende sykkeltraseen.

 

Da gutta la i vei på løpedelen, hadde Martin opparbeidet seg et solid forsprang til Daniel og Ole Martin, på plassene bak. Spenningen lå først og fremst i hvem som skulle ta de to plassene bak Martin. Etter 2,5 kilometer terrengløp var det imidlertid klart - Daniel erobret andreplassen, foran Ole Martin - med klar margin.

 

Daniel, Martin og Ole Martin tok de tre første plassene i gutteklassen.

 

Blant jentene var Silje Ekeberg suveren på svømmedelen, men som Daniel ble det litt tyngre på sykkelsetet. Da de 8 kilometerne var unnagjort var Stine Johansen i god ledelse, foran Mari Birkeland og Silje. Slik ble også rekkefølgen i mål.

 

Mari, Stine og Silje var de tre raskeste jentene.

 

Flott innsats - ingen tvil. Det gjelder også de andre ni deltakerne som med herlig innstilling og innsats gjennomførte en tung øvelse på glitrende vis! Gratulerer alle sammen!

 

Gratulerer også til lagene på 8. og 9. trinn som slo til med sammenlagtseier i friidrettsøvelsene.

Vinnerne på trinn 8 bestod av Karsten, Mathias F, Martin, Maiken, Emily, Ida, Maria og Mathias B. På 9. trinn var det Simen Andre, Nicklas, Christian, Sondre, Christoffer, Andrea, Karianny og Martin som imponerte med de beste resultatene sammenlagt.

 

 

 

 

Dagen ble avsluttet med premieutdeling. Takk til Rena Sport, Sparebanken Hedmark Birken og Rena Leir for flotte premier. Tusen takk også til Ragnhild Bolstad og idrettskontoret for all hjelp i forbindelse med denne dagen :)

 

Alt i alt en veldig vellykket dag i flott vær :)

| Se bildegalleri fra idrettsdagen |