Jenter med suksess

Oda, Rebecca og Christina

Oda, Rebecca og Christina.

 

Nobelprosjektet går mot slutten for denne gangen. I løpet av de siste to dagene har noen av jentene våre vært høyt oppe. I løpet av ett døgn fikk de nemlig intervjue selveste Martti Ahtisaari, samt stille spørsmål til Scarlett Johansson på pressekonferansen med artister før Nobelkonserten. Spørsmålet var så interessant at NRK publiserte svaret på NETT-TV. Jentene fikk også en egen reportasje i "Kulturnytt" på NRK2.

 

Rett etter utdelingen av Nobels fredespris til Martti Ahtisaari, fikk Christina fatt hovedpersonen selv, da han var på vei inn på Grand Hotell. Sammen med George fikk hun stilt ham til sammen 7 spørsmål. Les intervjuet på Ungdomsavisa.

 

På Nobelprosjektets nest siste dag var det Oda og Rebecca sin tur til å få oppmerksomhet - og en dag de sent glemmer.

 

De to var akkreditterte til pressekonferansen med artister, før Nobelkonserten. Og jammen slapp ikke Rebecca til med sitt spørsmål til superstjernen Scarlett Johansson. Svaret var av det utfyllende slaget og ble godt lagt merke til av NRK, som publiserte det hele på sine nettsider. De to jentene fikk dessuten et eget innslag på NRK2s "Kulturnytt". Moro!! Se innslaget her.

Les reportasjen fra pressekonferansen på www.ungdomsavisa.no