Klart for Birkebeinerprosjekt

Bli Birken-reporter

17.mars går Birkebeinerrennet av stabelen. For 14.gang vil elever og lærere fra Åmot ungdomsskole jobbe som reportere og lage nyhetsstoff fra arrangementet. Har du lyst til å være journalist og jobbe med saker som publiseres på de offisielle birkebeinersidene? I alt 20 elever vil få muligheten til å delta hele "birkebeineruka", med start mandag 12.mars. Men først må du skrive søknad. Fristen for å søke er tirsdag 6.mars, klokken 21.00.

 

Vårt hovedfokus vil bli å lage stoff til ungdomssidene, barnesidene, sidene om våre "lokale helter" og ikke minst YouTube-kanalen til Birken.

 

| Ungdomsreportere | Lokale helter | Birken Youtube | Ungdom | Barn |

 

Elever fra alle trinn kan søke om å få delta i prosjektet. Svar på om du er en av de heldige, vil du få per e-post i løpet av torsdag 8.mars.

 

Dersom du tror du kan bidra som fotograf, skribent, intervjuer (både på norsk/engelsk eller andre språk) eller foto-/videoredigerer MÅ du sende søknad til Arne Vegard OG Geir innen fristen 7.mars. Dersom det blir mange søkere ser vi oss i år nødt til å plukke ut deltakere til årets prosjekt. En god søknad vil derfor være viktig for å sikre deg en plass under årets prosjekt.

 

For de som er nye og aldri har deltatt på denne type prosjekter: Ikke vær redd for å søke. Husk at vi alle har vært nybegynnere en gang, og vi lærer mye av hverandre underveis.

 

De som søker og gjør en GOD jobb, vil ha et fortrinn når elever skal velges ut til Nobelprosjektet i Oslo i desember.

 

Din søknad

Denne gangen vil vi at du skal fylle ut dette skjemaet og sende til Geir og Arne Vegard, dersom du er interessert i å delta i prosjektet vårt.

 

Søknadene sendes til:

Geir - ghj@amot.kommune.no

Arne Vegard - avs@amot.kommune.no