Takk for nå!

Takk for nå!

Det ble en flott kveld da årets 10.klassinger var samlet for å markere avslutningen av grunnskolen og tre år ved Åmot ungdomsskole. Taler, underholdning og ikke minst utdeling av vitnemål stod på programmet.

 

Det hele foregikk i skolens gymsal, hvor festkledde elever, lærere, foreldre og andre inviterte var til stede.

 

Elevene Marta og Maren loset oss gjennom det varierte programmet. Kontaktlærerne Erik og Geir holdt på fint vis tale for de hyggelige elevene de har fulgt gjennom tre år, mens kveldens hovedtaler var Carl Henrik Adolfsen som la vekt på at elevene selv må stå for de valgene de gjør i tiden som kommer. Elevenes tale var det Hanne og Kristian som stod for.

 

Kveldens rockeinnslag sto Preprod for - bandet som består av fire 10.klassinger (George, Isak, Peder og Marius) og én niendeklassing (Jostein), debuterte på scenen med to låter. At de var debutanter skulle ingen tro - her rocket det skikkelig! (Se video)

Preprod rocket:

 

 

Snart var det rektor Svehagens tur til å si noen velformulerte ord, før kveldens store høydepunkt: Utdelingen av vitnemål (se video).

Utdeling av vitnemål:

 

 

Etter høytidelighetene i gymsalen fortsatte det hele med kaker, kaffe og brus i skolens kantine.

 

Etterhvert var det på tide å ta farvel med gjengen. Trist, men nå skilles våre veier. Til høsten venter det nye utfordringer på videregående skole.

 

Har du lyst på et lite tilbakeblikk på hva årets avgangselever har opplevd gjennom tre år ved Åmot ungdomsskole, kan du ta en titt på dette her.

 

Lykke til på ferden, alle sammen!

| Bilder fra avslutningen |

| PhotoStory - avgangselevene i 8.klasse - last ned |