Logo Åmot ungdomsskole Åmot ungdomsskoles nettsider
Søk
Informasjon
Prosjekter
Elevsider
Ansatte
Nettsteder
Arkiv
English
Forside

Skolenetts
e-post

Telenors
e-postleser

 

Ungdommer med gamle klær!

Klokken 13.30 skulle det være moteoppvisning i ungdomskilden. Jenter og gutter skulle bevise at det går an å se kul ut i gamle klær.

Vi kommer atter en gang inn i ungdomskildens gråe inngangsparti. Vi(Randi og Mari) slår oss ned ved et provisorisk bord. Vi venter på moteoppvisningen i spenning.

Men dette tar da uhyrlig lang tid! Vi begynner å kjede oss, står det at den skal begynne 13.30 så er vi begge enige i at da burde det stemme. Tålmodigheten svikter ikke ennå. Vi begynner å diskutere hvor malplassert denne ungdomskilden egentlig er. Den er helt bortgjemt, og ganske grå i grunn. En grå plakat på veggen fanger blikket vårt. Der kan man skrive ned sine visdomsord. Og ettersom vi er så vise, måtte vi nesten bidra med noe. Mari begynner å skrive " Den Tid Den Sorg " og fortsetter med et tappert " I love Nick " bare for å være morsom. Randi skribler ned noen ord hun også: " Rånere er det beste beviset på at menneskene stammer fra apene". Vi studerer det vi har skrevet, og er begge enige om at vi har hjulpet til med noen kloke visdomsord.

Mer Venting!

Vi venter og vi venter, nå må det da begynne snart, Randi begynner å tulle med det digitale kameraet som vi har med. Det er mye morsomt en kan gjøre med det. Vi tok fryktelig morsomme bilder av hverandre, og lo ganske godt av det. Lettere sagt vi lo så tårene trillet. Vi ble litt forbauset da det kommer en vilt fremmed gutt og begynner å studere det vi gjør. Da vi skulle se på bildene vi hadde tatt ( noe som går an med et digitalt kamera ) hang han over oss og så på bildene han også. Han trodde nok at vi var en "Stænd" eller noe lignende.                                                                                       Vi bestemte oss for å gå innover til scenen, der moteoppvisningen skulle være. Musikken har allerede begynt. Det sitter en jente der som lever seg helt inn i musikken, og vi snakker om emnet en liten stund. Da kommer den fremmede gutten igjen, han ser ganske lenge på Mari, før han sier " Hei!" Randi ser forbauset på Mari og spør :" Kjenner du han?" Mari sier nei, og vi braser ut i latter. Folk som gikk forbi ville nok ha definert oss som to fniseberter.

Nå begynner det for alvor å komme folk inn i ungdomskilden. Vi passer på å sette oss helt fremst, ettersom vi har sittet i en halvtime og venta.

Nå begynner det. Det kommer en jente i en gammel kjole, det ser egentlig ganske stilig ut. Men ikke noe som kommer til å havne i våres klesskap. Den neste er en gutt i ganske trange klær, og høye platåsko. Han følte seg sikkert kjempebra, noe vi gjorde også.

Vi sitter virkelig å storkoser oss, med kul musikk og ganske morsomme klær føler vi oss på topp.

 

Travle Mannekenger!

Men mannekengene hadde det så travelt. Randi rakk nesten ikke å ta bilde av noen, så det ble ikke så veldig vellykka. Moteoppvisningen var ikke lang, men vi angret ikke på at vi hadde sittet å ventet. Etter moteoppvisningen var vi klare for en ny latterkule. Vi fikk hver vår helium ballong av en mann. Og da tenkte vi begge på det samme. Vi fortet oss tilbake på standen vår, og begynte å knyte opp ballongene.

Mari tok det første åndedrettet. Hun fikk en musestemme som ikke går an å beskrive. Etter en lang stund med latter var det Randi sin tur. Vi hadde det virkelig gøy. Sånn holdt vi på til begge ballongene var tomme.

Messen er snart slutt, og vi har hatt det kjempe gøy.

Nederst ser du et bilde av Oss. Vi er 2/4 av redaksjonen.

Randi er til venstre og Mari er til høyre.

 

Les også:

Kvinner viser vei

Torsdag:
Offisiell åpning

Åpning av ungdomsskilden

Fredag:
BH-konkurransen

Stemingsrapport

Livet på vår stand

Lørdag:
Artig å være grei

Pennekonkurransen

Humorkurs

 

Søndag:
Kåring av beste stand

Ungdomsbedrifter

Avslutningssermoni


Informasjon | Prosjekter | Elevsider
Ansatte | nettsteder | Forside

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!