Elevgruppen ved Åmot ungdomsskole, 2006-2009


I løpet av tre år ved Åmot ungdomsskole opplever og deltar elevene i svært mye forskjellig; spennende timer og prosjekter, turer, besøk, sosiale aktiviteter og mye mer. På denne siden har vi samlet alle sakene som har vært publisert på skolens hjemmeside, som har direkte tilknytning til elevgruppen i perioden 2006-2009. For øvrige saker i henvises det til arkivet.

 

Takk for nå og lykke til videre!

Takk for nå!

Tre år er gått siden en gjeng spente og usikre ungdommer møtte opp på sin første dag som elever ved Åmot ungdomsskole. Mye har skjedd og opplevelsene har vært mange siden den gang. Fremfor alt har de også lært mye som de kan ta med seg videre i livet.

Les hele saken - juli 2009

 

Bitt av golfbasillen??

Anna og Signe

I ukene før skoleslutt fikk alle klassene ved skolen vår et tilbud som var for godt til å si nei til. Sorknes Golf inviterte nemlig til gratis, heldags golfkurs. I tiden frem mot sommerferien, fikk nesten alle klassene prøvd seg på golfbanen. Vi fulgte elever fra 10.klasse på "driving rangen"..

Les hele saken, juni 2009

 

Skriftlig eksamen er over oss

Onsdag 6.mai var en spennende dag for elevene i 10.klasse. Klokken halv ett var alle samlet i skolens kantine, klare for å få vite hvilket fag de skulle opp i til årets skriftlige eksamen. Til både jubel og fortvilelse ble det lest opp hvilket fag hver enkelt elev kom opp i. Og denne gangen er det alle de tre fagene - norsk, engelsk og matte - som elevene skal teste seg i.

Les hele saken, 6.mai, 2009

 

Kreative håndverkere

Tina med sitt Andy Warhol-inspirerte selvportrett

Det er som vanlig stor aktivitet ved Åmot ungdomsskole. Vi har tatt en tur innom sløyd- og male-salen, og sett på hva 10.klasse holder på med i faget kunst- og håndverk. Ingen tvil om at vi fant mange kreative håndverkeremner.

Les hele saken, 10.februar, 2009

 

Rekord-Jonas og Tina raskest

Jonas og Tina ble konge og dronning

For tredje gang dette skoleåret, satte Jonas i 10.klasse ny rekord i en av skolens kondistester. Med et er han den ubestridte kondis-kongen ved skolen vår. Med tiden 37.33, tok han innersvingen på Anders Grønlis mer enn 15 år gamle rekord. Tina ble raskeste jentene, men greide ikke å tukte sin egen rekord fra to år tilbake. Like fullt er hun den klare kondis-dronninga på jentesiden.

Denne reportasjen inneholder videoopptak Les hele saken, 29.oktober, 2008

 

Rekordraskt av Jonas

Jonas Nergård

Når sommerferien nærmer seg, er det også tid for den beryktede Prestsjørunden. På tid løper elevene fra ungdomsskolen, rundt Prestsjøen, opp trappa ved Høgskolen og tilbake til skolen. I år ble det ny rekord! Det sørget Jonas Nergård fra 9.trinn for. Med en vanvittig innsats brøt han den magiske 8 minuttersgrensa. 7 minutter og 58 sekunder er rett og slett imponerende!

Les hele saken, 5.juni, 2008

 

Engelsk teparty

Basisgruppen til Helene i 9.klasse hadde fredag 29.februar et såkalt engelsk teparty.
Alle måtte kle seg i hvit skjorte, slips og skjørt/bukse for å ligne mest mulig på en engelsk skoleelev. Deretter satte vi sammen bord, dekte på med service, kaker fra mammaen til Malin, engelsk te, sukker og melk. Måltidet var i gang..

Les hele saken - 5.mars, 2008

 

Linn med 6.plass i NM!

Linn mottok blomster for sin innsats i turn-NMLinn Andersen Engevik på 9.trinn er ei skikkelig sprek jente. Forleden tok hun en imponerende 6.plass i Norgemesterskapet i turn - i øvelsen bom. Denne flotte prestasjonen ble markert i skolens kantine. Her overrakte stedfortredende rektor Kjetil Grunt velfortjente blomster til turnjenta. Gratulerer med flott innsats og lykke til videre!

7.november, 2007

 

- Pallen er vår! 

Tor Arne, Halvor og Espen

Det ble total 9.trinn-dominans under årets joggedag ved Åmot ungdomsskole. Gutta gjorde rent bord og sørget for at pallen kun bestod av elever fra 9.trinn. Her løp Halvor Nilsgård inn til seier, foran Espen Rusten Gundersen og Tor Arne Rønningen. Blant jentene var Tina Andersen suveren, også hun fra 9.trinn.

Les mer - 15.oktober, 2007

 

Sakene fra skolens hjemmeside, skoleåret 2006/2007 er knyttet til skolens "gamle" hjemmeside, før den ble redesignet:

| Saker fra trinnets to første år ved Åmot ungdomsskole |