Elevgruppen ved Åmot ungdomsskole, 2008-2011

 

I løpet av tre år ved Åmot ungdomsskole opplever og deltar elevene i svært mye forskjellig; spennende timer og prosjekter, turer, besøk, sosiale aktiviteter og mye mer. På denne siden har vi samlet alle sakene som har vært publisert på skolens hjemmeside, som har direkte tilknytning til elevgruppen i perioden 2008-2011. For øvrige saker i henvises det til arkivet.

 

Lykke til videre!

Torsdag 16.juni var det definitivt over. Våre avgangselever var samlet på ungdomsskolen for aller siste gang for å markere at 10 års grunnskole er over.

Les hele saken - 21.juni 2011

 

Prøvemuntlig på 10.trinn

Forberedelser

Det nærmer seg eksamenstid for våre avgangselever. Fredag fikk elevene utdelt hver sin oppgave til prøvemuntlig. En slik oppgave krever nøye og omfattende forberedelser. Det var derfor viktig å komme raskt i gang.

Les hele saken, 8.mai 2011

 

Topptur til Hemmelfjellet

Robin på Hemmelfjellet.

Som en del av kroppsøvingsundervisningen har 10.klasse vært på friluftstur. Dagsutflukten til toppen av Hemmelfjellet (885 moh) inneholdt blant annet læring om værtegn og orientering i terrenget, med og uten kompass.

Les hele saken - 7.mai, 2011.

 

Elevene som treningsledere

Elevinstruksjon 2011

Elevinstruksjon er et fast innslag i forbindelse med kroppsøvingsundervisningen på 10.trinn. I par planlegger og gjennomfører elevene en hel kroppsøvingstime med selvvalgt øvelsesutvalg. De første timene er allerede gjennomført.

Les hele saken - 2.februar 2011

 

Uvanlig kroppsøvingstime

Med hest i gymmen..

Rett før påske hadde 9.klasse noe vi mildt sagt kan kalle en uvanlig, men artig kroppsøvingstime. Andrea fra 9b hadde med seg sin egen hest, Odin..

Les hele saken - 29.mars, 2010

 

Kurset pensjonister

Norunn Lemberget

Tidligere i høst jobbet elevene ved Åmot ungdomsskole hos en bedrift i to dager, til inntekt for Marit Dufseths «Bil til Bolivia-prosjekt». Elevene i 9B valgte imidlertid en annen løsning - å holde datakurs for Rena Sanitetsforening. 9B har nå arrangert 6 kurskvelder, og har til sammen samlet inn 10 000 kroner for jobben.

Les hele saken - 11.mars 2010

 

Vegard best under "Skolemila"

Vegard og Vinjar førte an.

Vegard Andersen i 9C ble raskeste deltaker under årets "Skolemil" ved Åmot ungdomsskole. Med tiden 39,37 var han to minutter foran andremann, Vinjar Skogsholm (10A). I jenteklassen var 8.klassingen Malika Skogsholm den som løp fortest. Tiden ble 50,20, noe som holdt med god margin til nummer to, klassevenninne Johanne Holm (55,56).

Les hele saken - 3.november 2009

 

Minnepenner til alle :)

- Digg! – Kjempebra! – Kult! Dette var noen av kommentarene da Utdanningsforbundet i Åmot overrasket alle elevene ved Åmot ungdomsskole med splitter nye 2 gigabytes minnepenner.

Les hele saken - 9.november, 2008

 

Den første utfordringen

Stolte elever med sitt sandslott.

Om det ikke var den første utfordringen de nye 8.klassingene fikk ved Åmot ungdomsskole, var det iallfall én av de første - da de i forrige uke ble delt inn i grupper for å bygge.. .. sandslott!

Les hele saken, 4.september, 2008