Elevgruppen ved Åmot ungdomsskole, 2011-2014

 

I løpet av tre år ved Åmot ungdomsskole opplever og deltar elevene i svært mye forskjellig; spennende timer og prosjekter, turer, besøk, sosiale aktiviteter og mye mer. På denne siden har vi samlet alle sakene som har vært publisert på skolens hjemmeside, som har direkte tilknytning til elevgruppen i perioden 2011-2014. For øvrige saker i henvises det til arkivet.

 

Takk for nå - lykke til videre!

Det ble en flott kveld i Åmot kulturhus da våre avgangselever var samlet for siste gang etter 10 års skolegang. Underholdning og ikke minst utdeling av vitnemål sørget for en begivenhetsrik kveld.

Les hele saken - 24.juni 2014

 

Lykke til med muntlig eksamen

Det var en spent gjeng med 10. klassinger som onsdag møtte opp i kantina, for å få vite hvilket fag de skulle opp i til muntlig eksamen 48 timer senere. Rektor Åshild bar som vanlig på hemmeligheten..

Les hele saken - 11. juni 2014

 

Eksamensdager

Snart er det tid for eksamen for våre avgangselever. I dag fikk de beskjed om hvilket fag de skal opp til skriftlig eksamen i. Det var en spent forsamling som møtte i kantina og fikk "dommen" av rektor.

Les hele saken - 15. mai 2014

 

Elever leder timene

Som en del av kroppsøvingundervisningen på 10. trinn, får elevene ansvaret for å planlegge og gjennomføre en treningsøkt i faget. Vi er såvidt i gang, og snart skal mange få prøve seg som treningsledere. En spennende utfordring..

Les hele saken - 24. januar 2014

 

Eksamenstrening

Våre avgangselever er inne i sitt siste halvår ved Åmot ungdomsskole og eksamenstiden nærmer seg. For å få erfaring til muntlig eksamen i juni, har alle elevene denne uka gjennomført "prøvemuntlig eksamen".

Les hele saken - 10. januar 2014

 

Hva skal jeg bli?

Snart skal våre 10.klassinger over i videregående skole - og et valg må tas. Hva skal vil jeg bli? Hvilken utdanning må jeg ta? Nylig var elevene på yrkes- og utdanningsmesse på Elverum videregående skole (ELVIS).

Les hele saken - 16.november 2013

 

Høsttur til Hemmelfjellet

Som en del av undervisningen i kroppsøving og naturfag, har 10.trinn gjennomført en heldagsutflukt i området rundt Skramstadsetra. - En fin dag, mente både lærerne og elevene.

Les hele saken - 27.september 2013

 

Spennende rovviltsporing

Mandag 11. februar var en interessant og litt uvanlig skoledag for 9.klasse. Da deltok de nemlig på rovviltsporing i Osen, i regi av Turgleder. Her lærte elevene blant annet å se forskjell på ulike dyrespor. En spennende dag i ekte, norsk vintervær.

Les hele saken - 15.februar 2013

 

Moro med "Skolemila"

Tor Kristian, Fieke og Balder

Som alltid er Tor Kristian, Fieke og Balder integrert i skolens aktiviteter - også "Skolemila". Siste dag før høstferien er dette blitt en tradisjonsrik post på programmet.

Les hele saken, 11.oktober 2012

 

Tøffe jenter

Sampling

I løpet av bare fire timer greide ni jenter på 9.trinn og sette sammen en halv time lang konsert sammen med tre profesjonelle musikere fra Turneorganisasjonen.

Denne artikkelen inneholder videoopptak Les hele saken - 21.september 2012

 

Spennende nyhetssaker

Tobias er en av elevene på 8.trinn som har jobbet med å lage nettavis.

De siste ukene har begge våre to 8.klasser jobbet med å lage nettavis. I grupper på fire til fem har de laget hver sin avis på Internett.

Les hele saken - 19.juni 2012

 

Suksess i skisporet

Kristoffer, Johanne og Vemund.

Under årets kretsmesterskap i langrenn, ble det suksess for tre av våre elever. I øvelsen lagsprint ble det medaljefangst. Johanne utgjorde den ene halvdelen av laget som tok gull, mens Kristoffer og Vemund sammen sørget for at sølvmedaljene havnet på Rena.

Les hele saken - 3.april, 2012

 

Spreke tegneserier

I en periode har elevene på 8.trinn jobbet med tegneserier i norskfaget. Med iver og lyst har de stått på for et best mulig resultat. Her er det mye morsomt å lese :)

Les hele saken - 6.februar, 2012

 

Te-fest på 8.trinn

Tea-party på 8.trinn

Fredag 25.november gjennomførte både 8A og 8B teaparty i klasserommene sine. Klasserommene ble møblert og pyntet som om de var i en ca eller i et britisk livingroom. Elevene stilte med hjemmebakte eller hjemmesnekra scones, sandwiches, teacakes, applepies and so on!

Les hele saken, 15.desember 2011

 

Talent på 8.trinn

Esten er et stort talent

Esten fra 8.trinn er en skikkelig racer med trompeten. Nylig dro han hjem fra korpsstevnet J/H-cup med to priser - "Talentprisen" og "Solistprisen", og til sammen 11 000 kroner.

Les hele saken, 22.november, 2011

 

Spilte eventyr for de minste

De tre bukkene bruse.

I løpet av den første tiden på ungdomsskolen har 8.trinn jobbet med eventyr i norsk, musikk og kunst og håndverk. Etter flere ukers forberedelser kunne elevene til slutt gå opp til "eksamen"; fremføring for spente og forventningsfulle barn fra Skyssveien og Trollhaugen barnehage.

Les hele saken - 29.september 2011