Åmot ungdomsskoles nettsider!

Elevrådsrepresentanter:
                                             
Klassekontakter og 
FAU representanter:
Camilla Klausen og Hanna H. Bjørsland

Per Magne Løveng (KK)
Marie Edin Solheim(FAU)
Trond Scheistrøen (Vara)

       

 

 


Her er våre hjemmesider og e-postadresser!


Mother

 

A-klassen, 2001-2004

A-klassen, annerledes, 2001-2004


Lykke til på ferden!!
Torsdag 17.juni var endelig dagen kommet: Den aller siste skoledagen for våre avgangselever i 10.klasse. I tradisjonens tro var gymsalen fullpakket med festkledde elever, familie og lærere..
Mer fra avslutningen
26.juni, 2004

Grafikk til inspirasjon
Grafikk er en fellesbetegnelse på alle kunstpregede trykkteknikker. For litt siden hadde turneorganisasjonen i Hedmark sin egen grafikkutstilling ved skolen vår. På samme tid jobbet elevene med sin egen grafikkunst..
Se og lær mer om grafikk
31.mai, 2004

Ekstremt i gymmen
Å ha kroppsøving i 10.klasse er ikke alltid bare, bare.. Iblant legger vi inn det vi kaller "ekstrem-gym", med øvelser og aktiviteter som får det til å skjelve i buksa på noen og enhver..
Les hele saken
12.mai, 2004

Øving til muntligeksamen
Det nærmer muntlig eksamen seg med stormskritt! 11.juni er det klart for elevene i 10.klasse ved Åmot ungdomsskole. Før dette er det greit å få prøvd seg litt før "alvoret" tar til..
Les mer
30.april, 2004

Vinter og sne...en skiløper..
Etter en lang periode med kroppsøving innendørs, er tiden endelig moden for å legge aktivitetene ut, under åpen himmel. Da må selvsagt skiene tas i bruk i vårt snødekte land. 10.klassingene var først ute..og de koste seg!
Mer fra skiaktivitetene
2.mars, 2004

Vellykket fra 2.verdenskrig
I tre uker har 10.klasse forberedt sin oppsetning av forestillingen ”2.verdenskrig”. Elevene har selv skrevet stykket, laget kulisser, sydd klær, komponert danser og ordnet alt som har vært påkrevd. Før høstferien var alt klart for premiere og resultatet var imponerende!
Les mer
4.oktober, 2003

Snart premiere på revyen 2. verdenskrig
Torsdag kveld er det premiere på revyen 2. verdenskrig. Flere ukers hardt arbeid ligger bak. Vi vil gjennom bilder vise noen av forberedelsene som elever og lærere har gjort.
Se bildene
30. september 2003

10.klasse rapporterer fra Polen og Tyskland
Mandag morgen dro våre to 10.klasser med lærere og foreldre med "Hvite busser til Auchwitz". I samarbeid med ITU som er samarbeidspartneren for prosjektet Wireless pupils, hvor pedagogisk bruk av PDA og trådløst nettverk står i fokus, leverer de hver dag reiserapporter fra turen.
Mer på ITUs hjemmeside
4.september, 2003

Full fres på Åmot Eng!
Siste mandag før sommerferien ble det arrangert aktivitetsdag for elevene i 8. og 9.klasse på Åmot Eng. Fotballturnering, pilkast og boccia var blant øvelsene som stod på programmet. Også neste års nye elever fra Osen deltok.
Mer fra begivenhetene
18.juni, 2003

Marita filmer
Vinteraktivitetsuke for 9. klassene

uke 12 har elevene i 9. klassene vinteraktivitetsuke. Aktivitene vil bli skildret med bilder og film tilpasset PDA.
Denne reportasjen inneholder videoopptak! Gå til startsiden
25. mars 2003


Stor jubel i 9.klasse!Martin med sin pda!
Så var dagen endelig kommet som alle 9.klassingene hadde ventet på. Representanter fra ITU hadde tatt den lange veien fra Oslo for å dele ut håndholdte pc’er til alle elevene. Etter overrekkelsen tok det ikke lang tid før de fleste var fortrolige med det nye ”vidunderet”. Som den første skolen i verden er vi i gang med prosjektet med håndholdte pc’er..
Les hele saken
27.januar, 2003

Unikt pocket PC prosjekt ved Åmot ungdomsskole
Som første! skole i verden vil det bli satt i gang et storskalaprosjekt med pocket PC ved Åmot ungdomsskole der alle elever og lærere på 9. klasse trinnet ved skolen vil få pocket PC (lomme PC) med innebygd wlan kort (trådløst nettverkskort med Internett tilgang).
Mer om prosjektet
4.desember, 2002

Hobbydagen i parken
Bilder fra hobbydagen i parken har litt lagt ut
Se lysbildeshow (2. oktober 2002)


Første skoledag for 9 klassingene
I dag hadde årets 9 klassinger første skoledag. Mye praktisk informasjon og utdeling av bøker første dag. Men det ble også tid til en liten vaffelfest i kantina. Det var Hildegunn og Åshild som var vaffelsjefer.
Les mer og se flere bilder (15 august, 2002)


Solbukta-oppholdet

Bilder og tekst fra leirskoleoppholdet til 8 klassene.
av Erik
Finn ut mer (13. juni, 2002)

 

Takket for innsatsen med pizza og brus!
I desember hadde som kjent elever fra Åmot ungdomsskole redaktøransvaret for Ungdomsavisa. I den forbindelse var 20 elever og to lærere i Oslo og dekket 100 års jubileet for Nobels Fredspris. Sist fredag var Jan Vincens Steen fra Avis is skolen på Rena. Med pizza og brus takket han ”Nobel-redaksjonen” for innsatsen!
Les mer (8.april, 2002)

Camilla og Pernille i aksjon!Brundibar – en kjempesuksess!
Etter flere ukers forberedelser var det endelig klart for premiere på barneoperaen Brundibar. Camilla og Pernille (bildet) var to av elevene fra ungdomsskolen som deltok. I løpet av årets Kulturdager ble forestillingen spilt tre ganger for et fullsatt Kulturhus – og det ble kjempesuksess!
Denne reportasjen inneholder videoopptak! Mer fra forestillingen (20.oktober, 2001)

Åmot ungdomsskole med egen utstilling
Bilder fra Åmot under 2.verdenskrig!
I disse dager arrangeres kulturdagene på Rena. I den forbindelse bidrar Åmot ungdomskole med sin egen utstilling i Kulturhuset. I "det stille rom" finner du presentasjoner og modeller med utgangspunkt i temaet "toleranse og tålmodighet". Blant bidragene er tidligere upubliserte bilder fra Åmot under 2.verdenskrig.
Glimt fra utstillingen (12.oktober, 2001)

Hektisk før Kulturdagene...
Årets kulturdager i Åmot kan skilte med en helt spesiell oppsetning: Den tsjekkiske barneoperaen Brundibar, av den jødisk-tsjekkiske komponisten Hans Krasa. Lisbeth Mageli, som til daglig arbeider ved Den Norske Opera, har det kunstneriske ansvaret for oppsetningen. Det blir et tverrfaglig prosjekt med deltakelse fra hele bygda. Åmot ungdomsskole bidrar også...
(10.oktober, 2001)

Neste års 8.klasse på besøkNeste års 8.klasse på besøk!
De samlet seg først i kantina og fikk litt informasjon av rektor om skolen, lærerne og litt til. Så fikk de gå opp på datarommet og "surfe" litt på nettet. Etter å ha vært der en stund gikk de ned igjen til kantina og fikk boller og brus. 
Se bilder fra besøket (15.juni, 2001)

Forside | Skolen vår | Prosjekter | Elevsider
Ansatte
 | Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmeside