Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Torsdag 17.juni var endelig dagen kommet: Den aller siste skoledagen for våre avgangselever i 10.klasse. I tradisjonens tro var gymsalen fullpakket med festkledde elever, familie og lærere..


Stilfull avslutning!

Her var mange spente, glade og litt vemodige sjeler på en gang. Litt trist..for nå skilles våre veier..og litt glade for nå er grunnskolen over og nye utfordringer venter.

Under høytideligheten ble det holdt flere taler. ”Tale for dagen” var det de to tidligere elevene Henriette Bergstrøm og Jasna Avdagic som stod for. De gikk ut av Åmot ungdomsskole for fire år siden og er i full gang med egen utdannelse. Svært representative unge damer med mange gode råd på veien til ”våre” elever. Flott!

 
Henriette og Jasna holdt "Tale for dagen".

Selvsagt fikk også kontaktlærerne muligheten til å si noen velmente ord om tiden som har vært, litt av hva man har opplevd i løpet av tre år på ungdomsskolen og noen gode råd på den spennende veien videre.

 
John Harald og Åshild.

Artig sak fra Åshild og John Harald som ga alle ”sine” elever et lite grantre klar for å bli plantet og vokse seg stort og sterkt.. I tillegg fikk alle elevene en DVD med bilde- og videominner fra tre fine ungdomsskoleår.

Elevene takket også for seg med en rød rose til alle lærerne de har hatt under tiden på Åmot ungdomsskole.

Taler i fleng til tross. Det store høydepunktet ble naturlig nok overrekkelsen av vitnemålet. Rektor Dag Lerdal og kontaktlærerne sørget for at alle elevene kunne gå hjem med vitnemålet og bekreftelsen på 9 års gjennomført skolegang under armen.


Marita får overrakt vitnemålet sitt.

Etter dette var tiden inne for å bevege seg over i kantina, hvor et svært så flott kakebord ventet. Med brus og kaffe tilgjengelig var det hele fullkomment. Det ble en veldig hyggelig time med prat og sosialt samvær. Vi fikk også fikk servert noen videoklipp fra det imponerende prosjektet ”Medienes verden”, som elevene har jobbet intenst med de siste ukene. Kjempemoro!!


Stor stemning i kantina.

Etter hvert var det hele over. Tiden ved Åmot ungdomsskole er over. Nå venter nye og spennende oppgaver og utfordringer i årene som kommer. LYKKE TIL PÅ FERDEN ALLE SAMMEN!!!

Flere bilder
Klikk på bildene for større utgave

 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster