Åmot ungdomsskoles nettsider!

Ta en kikk i vårt innholdsrike arkiv!  

   


NB! Ny hjemmeside lanseres 1.oktober.
Disse sidene er derfor ikke oppdatert for skoleåret 2007/2008

Lykke til alle sammen!

Etter tre år ved Åmot ungdomsskole var det tid for å mimre og ta farvel, for nå skilles våre veier. Årets avslutning for avgangselevene i 10.klasse foregikk i Åmot kulturhus. Som vanlig stod underholdning, taler, blomsteroverrekkelser og mye mer på programmet. Og det ble et verdig punktum for de flotte elevene våre.
Mer fra festen
26.juni, 2007

Mange i avgang
Så og si hvert år er det noen som av ulike årsaker skal ut i permisjon eller skifte arbeidsplass. I år var det imidlertid ekstra mange som takket for seg - hele åtte stykker. I forbindelse med de ansattes sommeravslutning, ble det selvsagt overrakt blomster og sagt noen velvalgte ord til de som forlater skuta.
Les mer
25.juni, 2007

Nye elever på besøk

Rett før sommerferien var det spennende besøk på skolen vår. Da dukket nemlig 40 spente elever fra Rena skolen, Deset og Osen opp til sitt første møte med Åmot ungdomsskole. Skjønt, det er fortsatt et par måneder igjen til de starter "på ordentlig".
Les mer
24.juni, 2007

Årets skolebilde 2006/2007

Så er det klart. Årets skolebilde 2006/2007 går til Mone og Signe i 10.klasse, fanget i et av sine mest begivenhetsrike øyeblikk: I noen korte sekunder møtte de superkjendis Sharon Stone utenfor Oslo Rådhus. Offentliggjøringen av årets tildeling foregikk under 10.klasse sin avslutningskveld i Åmot kulturhus.
Les mer
22.juni, 2007

Vant "ingeniørkonkurransen"

Det var en strålende dag da ordfører Ole Gustav Narud foretok den offisielle åpningen av Kjølskloppen I Natur- og kulturleden.  Blant dem som overvar seremonien, var elever fra 8.klasse som har både tegnet og gitt navn til Kloppen.
Les mer
21.juni, 2007

Glimt fra medienes verdenMaren i sitt første fallskjermhopp
I dagene før muntlig avgangsprøve, jobbet elevene i 10.klasse med prosjektet "Medienes verden". Et krevende, men populært prosjekt, hvor elevene skal løse en problemstilling og presentere resultatet i gjennom et medium.
Denne saken inneholder videoopptak Se noen av resultatene
15.juni, 2007

Foreldrekveld på 9.trinn

Onsdag 13.juni arrangerte 9.kl foreldrekveld på skolen. Opplegget var en del av Fristil som elevene har jobbet med den siste tida. FRISTIL er et lokalt tilpasset undervisningsopplegg om alkohol og narkotika for elever i 9. klasse.
Les mer

14.juni, 2007

Trenger foreldre til sommerfesten!
Torsdag 14.juni skal det være en sommerfest ved Åmot ungdomsskole. Alle klasser, samt lærerne, er inviterte. Det vil bli grilling og kos! Men vi mangler noen foreldre som kan stille opp som vakter. Festen starter klokken 18.00, og varer til cirka midnatt. Komitéen for sommerfesten, vil være igjen å rydde.  Kan du stille som vakt, ta kontakt med Gjertrud på tlf 95913701. Håper vi sees!
Hilsen Sommerfestkomitéen

Med øye for gris!

Midt i en travel tid med prosjekt og eksamensforberedelser, fikk våre 10.klasseelever undervisning i øyets anatomi. 30 griseøyne var bestilt og elevenes oppgave var å dissekere disse. Helge Olav og Åshild forklarte og fulgte opp elevene så godt de kunne.
Les mer
31.mai, 2007


Gratulerer til dere alle!
Alle ansatte ved Åmot ungdomsskole vil gjerne gratulere årets kirkelige konfirmanter med dagen.
27.mai, 2007

Gratulerer så mye!
Alle ansatte ved Åmot ungdomsskole ønsker å gratulere årets borgerlige konfirmanter med dagen i dag.
19.mai, 2007

Flott 17.mai-tog på Rena
Med rektor Geir Svehagen i spissen utgjorde Åmot ungdomsskole en flott del av årets 17.mai-tog på Rena. Bak en flaggvikende rektor fulgte ungdomsskolens flotte fane og en like fin flaggborg, båret av representanter fra skolens avgangselever.
Mer fra 17.mai
17.mai, 2007

Skriftlig eksamen i engelsk og matte

Så er spenningen utløst. Årets 10.klassinger kommer opp til skriftlig eksamen i matematikk og engelsk. 1/3 kom opp i matematikk, mens de resterende kom opp i engelsk. Som ventet var reaksjonene forskjellige. Her var både fortvilelse og brede smil..
Les mer
14.mai, 2007

Spreke 10.klassinger

I de siste årene har vi enkelte ganger lagt opp til kroppsøvingstimer hvor vi virkelig får kjenne på hva det betyr å bli stiv i muskulaturen. Sist tirsdag slet 10.klasse seg opp til toppen av Renabakken, og raskest av alle var Jim Åge, som tangerte rekorden til Martin Mikkelsen på 4 minutter og 39 sekunder.
Les mer
9.mai, 2007

Spik, spunk og skjærgård

Fredag 27.april var hele skolen på teaterforestilling. Det var Kulturskolens oppsetning av "Spik, spink og skjærgård" som stod på plakaten. Handlingen var lagt til Astrid Lindgrens verden, hvor vi møtte flere av hennes mest kjente karakterer. En flott forestilling, der en rekke elever fra ungdomsskolen deltok med fremragende innsats.
Mer fra forestillingen
2.mai, 2007

Gatas Parlament i storform

Tirsdag 24.april fikk vi storfint besøk på Rena. Rap-gruppa ”Gatas Parlament” er et av Norges heteste band i sin sjanger, og i Kulturhuset på Rena var det stor begeistring for de 4 Oslo-gutta.
Mer fra konserten
25.april, 2007

Kurs mot rus
Luella, Magnus, Tonje og Thomas fra 9.klasse, var for en tid tilbake på kurs. Kurset var i regi av Juvente og ble avholdt på Fossheim leirsted, utenfor Oslo. I løpet av 4 dager jobbet de med rusproblematikk, sammen med cirka 30 elever fra andre skoler. Nå er de i full gang med å lære bort sine nye kunnskaper til sine medelever.
Les om kurset
24.april, 2007

På utdanningsmesse i Birmingham
Lærerne Erik og Arne Vegard kom rett før påske hjem fra Birmingham i England.  ENIS-skolene i østlandsområdet la nemlig sin ENIS-konferanse til fotballøya, hvor de samtidig fikk anledning til å delta på den store utdanningsmessa "The Education Show".
Les mer
12.april, 2007

Skidag med Big Jump

Årets skidag ble som vanlig holdt i alpinanlegget i Digeråsen. Følgelig var det mange som suste ned løypene på snøbrett eller ski. Andre nøyde seg med noen turer på akebrettet eller rett og slett grillkos rundt bålet. Nytt av året var Big Jump-konkurransen..
Les mer
29.mars, 2007

På spor av gråbein

I forbindelse med vinteraktivitetsukene i 9.klasse ble det én av dagene arrangert tur ut i de dype skoger, på jakt etter ulvespor. Feltarbeider Michael, fra Høgskolen i Hedmark avdeling Evenstad, var vår fagmann.
Mer fra rovdyrsporingen
20.mars, 2007

På tide å besøke www.birken.no

Det nærmer seg Birkebeinerrennet, og som vanlig er våre elever i full gang med å lage reportasjer om det som rører seg rundt Birken. Nytt av året er "Birken-TV", hvor det hver dag den siste uka skal produseres et 5-10 minutter langt tv-program. Her gjelder det å følge med..
Se våre Birken-sider
11.mars, 2007

Vintermoro i 9.klasse

9.klasse har nettopp vært gjennom første del årets to vinteraktivitetsuker. I løpet av den første uka har elevene vært på ski ved Skramstadsetra, gjennomført smørekurs, forberedt og gjennomført skikonkurranser og pilket på Prestsjøen. Er værgudene med oss i neste uke vil det i tillegg til skidag i Digeråsen, bli skogstur med sporing av gaupe og ulv..
Les mer
11.mars, 2007

Vil DU bli Birken-reporter?
Det nærmer seg nok en gang Birkebeinerrennet. Som tidligere ønsker vi å dekke begivenhetene i sin fulle bredde på www.birken.no. Vi trenger derfor interesserte elever som ønsker å bidra til at årets dekning av Birkebeinerrennet blir best mulig.
Les mer
2.mars, 2007

Berit og Randi prøver seg på nye jaktmarker

På den aller siste dagen før vinterferien, ble det overrakt blomster og litt til, til to av våre medarbeidere. Randi og Berit mottok gaver og pene ord som takk for innsatsen. De to hadde nemlig sine siste arbeidsdager ved Åmot ungdomsskole, iallfall for denne gangen..
Les mer
20.februar, 2007

Pizza og brus for Nobel-innsats

Som kjent ble Nobelprosjektet 2006 en formidabel suksess med maksimal mediedekning som følge av scoopet vi gjorde da vi fikk intervju med superstjerne Sharon Stone og alle de andre flotte sakene. Torsdag 1.februar dukket sjef for Avis i skolen og representant fra Mediebedriftene, Jan Vincens Steen, opp med gratulasjoner, pizza og brus..
Les mer
13.februar, 2007

Sina, Robert og Sjur skrev for Skolenettet

I forbindelse med lanseringen av Moodle som ”Plattform for Digital Læring” i grunnskolene i Engerdal, Trysil, Stor-Elvdal og Åmot kommune, lagde Sina, Robert og Sjur en flott reportasje som nå er publisert på Skolenettet.
Les hele reportasjen
5.februar, 2007

Offisiell lansering av Moodle og Elgg
To departementer, ordførere, rådmenn, rektorer, lærere og elever var til stede under den offisielle lanseringen av programmene Moodle (LMS) og Elgg (sosial programvare), i Kulturhuset på Rena forrige uke. Dette er en felles skoleløsning med digitalt læringsmiljø (LMS), basert på "åpen kildekode", som Engerdal, Stor-Elvdal, Trysil og Åmot har bestemt seg for å satse på. Under lanseringen var Arne Vegard og tre elever til stede med sitt foredrag om Nobelprosjektet og bruk av blogging på nett.
Les mer på ENIS-nettet
5.februar, 2007

Kan du hjelpe oss med skiutstyr?

Ski er en naturlig aktivitet i forbindelse med kroppsøvingstilbudet ved skolen vår. Vi synes det er viktig at alle elevene får ta glede i dette. Nordmenn er tross alt født med ski på bena :) Men vi er et problem: Flere og flere elever mangler langrennsutstyr! Vi trenger derfor hjelp. Er det noen der ute som ikke har bruk for det gamle skiparet eller har annet skiutstyr å gi bort? Vi tar gladelig i mot.
Les mer
2.februar, 2007

Morsomt på juleball

Nok en gang ble det et meget vellykket juleball ved Åmot ungdomsskole. 10.klasse sto som arrangør, og de grundige forberedelsene gjorde sitt til at det ble en trivelig kveld for både lærere og elever.
Mer fra juleballet
22.desember, 2006

Enorm mediedekning

Årets Nobelprosjekt var det femte i rekken. Som tidligere var prosjektet en stor suksess. Forskjellen var den enorme oppmerksomheten fra media. Både TV2, Dagbladet, NRK Østnytt, Østlendingen, Hamar Arbeiderblad, Kanal 24 og Lokal-avisa ga oss bred dekning i sine redaksjoner.
Mer fra mediestormen
22.desember, 2006

Stilig avslutning
Årets siste skoledag ble en fin avslutning på året. Dagen startet med at hvert enkelt trinn var sammen. Her ble det julequiz, film og annen sosial aktivitet. Deretter samlet alle seg i skolens gymsal, hvor vi fikk taler, sang, gang rundt juletreet og ikke minst utdeling av karakterene.
Les mer
22.desember, 2006

8.trinn med julevideo
I de siste dagene før juleferien har 8.trinn virkelig satt stemningen. De har nemlig spilt inn sin egen versjon av julesangen "En stjerne skinner i natt". Samtidig har de gjort som alle små og store artister gjør nå til dags - de har spilt inn musikkvideo! Hør og se 8.trinn sin egen tolkning av "En stjerne skinner i natt".
Se og hør
22.desember, 2006

10A best - men lærerne vil ha revansje

Årets sluttspill i innebandy i Rena Leir ble en spennende affære. I finalen ble det seier til 10B etter en velspilt kamp mot 9A. Størst prestisje var det nok allikevel i ”superfinalen”, hvor finalevinnerne i 10A slo lærerne 2-1 i en uhyre dramatisk kamp. Dette kan ikke lærerne finne seg i, og utfordrer til revansjeoppgjør.
Les mer
22.desember, 2006

Store opplevelser under Nobelprosjektet

Fem dager i Oslo er snart over. Nobelprosjektet 2006 går mot slutten. Kjendisfaktoren har i år vært høyere enn noen gang for oss i www.ungdomsavisa.no , og reportasjene har blitt mange. Størst av alt var møtene med Sharon Stone og fredsprisvnner Yunus, som begge har vært i eksklusive intervjuer med våre elever. Stone stilte uventet opp da elevene stakk frem mikrofonen på rådhustrappa før fredsprisoverrekkselsen. I tillegg til å besvare spørsmål, berømmet hun elevene for deres innsats.
Les mer
11.desember, 2006

Startskuddet har gått!
Så er årets Nobelprosjekt i gang. Fredag morgen reiste de første elevene sammen med Geir og Arne Vegard til Oslo. Oppdragene er mange, og vi er spente på hva vi kan få til. Får vi intervju med fredsprisvinner, Yunus? Eller kanskje statsminisiter Stoltenberg? Byr turen på overraskelser? Her gjelder det å følge med i Ungdomsavisa!
Les Ungdomsavisa
8.desember, 2006

Nobel-blogger
Fredag er det for femte gang klart for det store Nobel-prosjektet. I alt 20 elever og to lærere reiser til hovedstaden for å dekke begivenhetene rundt utdelingen av Nobels fredspris til Muhammad Yunus og Grameen bank, for Ungdomsavisa. Nytt av året er at du kan lese dagbøkene – eller bloggene – til alle som deltar. 
Les bloggene
6.desember, 2006

Friske Ibsen-tolkninger
10.klasse har som kjent jobbet en del med Henrik Ibsen og hans verker i den siste tiden. En av oppgavene var blant annet å gjøre seg mer kjent med ett av Ibsens mange kjente dramaer. Etter noen dagers forberedelser var alt klart for utdrag fra Peer Gynt, Et dukkehjem, Brand, Hedda Gabler, m.fl..
Mer fra framføringa
5.desember, 2006

Lærte brannslukking
I tillegg til ordinært brannberedskap, hvor skolens rutiner ved eventuell brann er det viktige, fikk lærerne denne uken besøk av Åmot Brannvesen for praktisk øvelse i brannvern. Alle ansatte ved skolen fikk nemlig prøve seg i brannslukking både med pulverapparat og ved hjelp av teppe..
Les mer
30.november, 2006

Møte med Hedda Gabler
CK og Sina var blant de som møtte Ingolf Karinen.
I et par ukers tid har 10.klasse jobbet med vår største forfatter noensinne - Henrik Ibsen, selvfølgelig. Lørdag kveld var hele trinnet samlet i Åmots storstue for å se Riksteaterets oppsetning av "Hedda Gabler". I forkant av forestillingen møtte de dessuten skuespiller Ingolf Karinen.
Les mer
28.november, 2006

Prosjekt "Mental helse"

I tre dager hadde elevene i 9.klasse arbeidet intenst med temaet ”Mental helse”, der det å være annerledes var vektlagt. Torsdag 16.november ble det arrangert foreldrekveld med dette som utgangspunkt. I grupper fremførte elevene sine fordypningsemner til spente foreldre.
Denne reportasjen inneholder videoopptak. Mer fra prosjektet
26.november, 2006

Ny epost-tjeneste
Vi driver nå og tester en ny epost-tjeneste fra Google. Alle brukere fra 6.-10. klasse er foreløpig lagt inn. Dere logger på med vanlig brukernavn og passordet. Tjenesten finner dere ved å trykke på Epostleserikonet nederst til venstre eller på linken under her. Denne tjenesten har 2 Gigabyte lagringsplass. Den er kun for elever.
Gå til mailtjenesten
21.november, 2006

Arbeit macht frei - "live"

10.klasse gjorde stor suksess med sin oppsetning av "Arbeit macht frei" i storsalen i Kulturhuset, tidligere i høst. Nå kan du oppleve det hele èn gang til. Vi tok nemlig opp forestillingen på video.
Se videoklipp
14.november, 2006

Forbedrer uteområdet
I det siste har en gravmaskin satt sitt preg på området utenfor skolen vår. Ved hjelp av Jon Galten AS har vi fått til en avtale om billig graving. Nå skal nemlig uteområdet vårt få en overhaling av det positive slaget..
Mer om uteområdet
13.november, 2006

Vil DU jobbe for Ungdomsavisa i Oslo?

Det nærmer seg desember med stormskritt. Snart skal vi igjen ha redaktøransvaret for Ungdomsavisa og gjennom det, Nobelprosjektet 2006. Har du lyst til å delta som journalist i Oslo i forbindelse med utdelingen av Nobels fredspris til Muhammad Yunus og Grameen Bank? Interessert? Da bør du lese videre.
Les mer
8.november, 2006

Munch og Ibsen i fokus
Torsdag 16.november kl 09.15, kan du møte Edvard Munch og Henrik Ibsen i gymsalen!
"Forestillingen handler om Henrik Ibsen og Edvard Munch; livene deres, verkene deres og hvordan ungdommer kan nærme seg og gripe kunsten deres. Og den handler om drømmene man har når man er ung og uferdig. Vi forteller ikke alt om Ibsen og Munch, men kanskje nok til at dere selv vil finne ut mer......" Det er Turneorganisasjonens forestilling Grand Cafè som snart inntar skolen vår.
6.november, 2006

Redaktører for Multimediabasen
Lærerne Geir og Arne Vegard er for tiden redaktører for nettstedet Multimediabasen (MMB), som drives av Utdanningsdirektoratet. Her kan man finne bilder, animasjoner, lyder og videoklipp som kan bearbeides og gjenbrukes i ikke-kommersielle sammenhenger av elever/lærlinger og lærere/instruktører i grunnskole og videregående opplæring. Geir og Arne Vegard har ansvaret for å drifte og publisere nye bilder på nettstedet i perioden oktober-desember.
Benytt Multimediabasen
6.november, 2006

Tyveri på skolen!!
Dessverre har skolen vår vært utsatt for innbrudd. I løpet av, antakelig kveld/natt til fredag 27.oktober, har uvedkommende tatt seg inn på skolen gjennom et vindu. Ved hjelp av nøkkel har tyvene låst seg inn på lærernes kontorer og forsynt seg med digitalt utstyr for store summer. Vet du noe, har du sett/hørt noe mistenkelig? Meld i fra!
Les mer
1.november, 2006

UKM over landegrensene
I samarbeid med det svenske Ung Kultur i Värmland har turneorganisasjonen i Hedmark arrangert felles ungdomsturne på begge sider av grensene. Showet er basert på opptredener i forbindelse med Ungdommens kulturmønstring i 2005 og 2006. 23.oktober besøkte de Åmot ungdomsskole.
Mer fra forestillingen
1.november, 2006

Elever på ITU-konferansen
Jenter på ITU
4 elever fra henholdsvis 8. og 9. trinn har i 2 dager i høstferien dekket
ITU-konferansen. Denne konferansen handler om skole og IKT og samler alle de viktigste aktørene innenfor IKT og skole i Norge. Internasjonale "guruer" holder hvert år innlegg. Elevenes arbeid har i høy grad blitt lagt merke til.
Les mer på det norske ENIS nettet

26.oktober, 2006

Servertrøbbel
 På grunn av servertrøbbel har dessverre vår hjemmeside vært nede i lange perioder de siste par ukene. Dette beklager vi sterkt. Nå skal imidlertid problemene være løst, og snart vil våre sider igjen bli oppdatert på vanlig måte.
26.oktober, 2006

Imponerende forestilling av 10.klasse

Etter nesten to ukers intenst arbeid var det endelig klart for premiere på forestillingen ”Arbeit macht frei”. Mer enn 100 personer møtte opp i Åmot kulturhus for å se forestillingen som 10.klasse hadde satt sammen. Temaet var, som det går frem av tittelen, hentet fra andre verdenskrig.
Mer fra "Arbeit macht frei"
11.oktober, 2006

Ny jenterekord!
Siste dag før høstferien betyr èn ting: Joggedag eller ”Skolemila”, som etter hvert har blitt det mer vanlige navnet.  Som under o-dagen tidligere i høst var det Jonas og Tina fra 8.klasse som dro det lengste strået. Sistnevnte sørget dessuten for en meget sterk løyperekord i jenteklassen.
Les mer
9.oktober, 2006

Velkommen til forestilling!

Snart kan du oppleve ”Arbeit macht frei” i Åmot kulturhus – en revy laget av 10.klasse ved Åmot ungdomsskole. Temaet er hentet fra andre verdenskrig, hvor vi møter en norsk-jødisk familie. Forberedelsene til stykket er i full gang, og siste innspurt nærmer seg. Torsdag 5.oktober, klokken 18.00 anbefaler vi at du tar deg en tur i storsalen i Kulturhuset..
Les mer
1.oktober, 2006

Bildegallerier fra Polen og Tyskland

Digitale kameraer har blitt allemannseie. Under 10.klasse sin reise med de Hvite Busser ble det derfor tatt tusenvis av bilder. Her er det meste foreviget; bussturen, båtreisen, leirene, Berlin, Krakow, folkloreaften, sosialt samvær, handling, m.m. Vi har samlet noe av dette i bildegallerier.
Se bildegalleriene
20.september, 2006

Tina og Jonas raskest
Mens 10.klasse var på begivenhetsrik klassetur i Polen og Tyskland, benyttet 8. og 9.klasse til en dag ut i det fri. Det meste av dagen var lagt til Rena Leir, hvor elevene i strålende solskinn fikk prøvd seg på å finne orienteringsposter blant busker og trær. Og raskest var elevene fra 8.klasse..
Mer fra o-dagen
19.september, 2006

Dagbok fra turen med De Hvite busser

10.klasse er for tiden på klassetur med de Hvite Busser til Polen og Tyskland. De tre første dagene er unnagjort og det rapporteres om en kjempetur med mange opplevelser og sterke inntrykk. Les elevenes rapport fra de første dagene.
Les mer
17.september, 2006

Maten smaker ekstra godt i skogen
Det har vært mange fine dager i høst. Èn av dem benyttet 9.trinn til en dag ute i skogen. Fra skolen gikk turen gjennom skogen, og etter 4-5 kilometer var vi fremme ved målet. Her skulle vi lage mat på eldgammelt vis, ved å steke maten vår på steiner, langt nedi bakken..
Mer fra skogsturen
14.september, 2006

Elever som arrangører
Åmot ungdomsskole har i samarbeid med Turnèorganisasjonen for Hedmark startet opp prosjektet ”Elever som arrangører”. Målet med prosjektet er å aktivisere elevene selv som arrangører. La de få oppgaver og ansvarsområder i forbindelse med besøk fra Turnèorganisasjonen. Og snart kommer den første artisten..
Les mer
11.september, 2006

Pizza for innsatsen

I èn uke har inntil 17 elever fra alle trinn ved skolen vår, jobbet intenst med å produsere stoff til www.birken.no i forbindelse med årets Birkebeinerritt. Som takk for vel utført jobb ble alle involverte bedt på hyggelig "pizza-kveld".
Les hele saken
31.august, 2006

Dette er 8.trinn!

14 dager er gått siden våre nye elever i 8.klasse møtte ved Åmot ungdomsskole for aller første gang. Den første tiden har gått fint og elevene begynner etter hvert å bli bedre kjent med både skolen og sine nye lærere.
Se mer av 8.klasse
31.august, 2006

Nå må du ta en titt på www.birken.no
Dersom du ennå ikke har klikket deg inn på www.birken.no sin dekning av årets birkebeinerritt, er det på høy tid. Det er lagt ut en rekke reportasjer om lokale deltakere, kjendiser, utlendinger og mye annet. Dessuten blir sidene spekket med stoff fra selve rittdagen, så her gjelder det å følge med!
Alt om årets ritt
24.august, 2006

Velkommen til nytt skoleår :)
Så var ventetiden endelig over. Etter en lang og god sommerferie var det på tide å sette i gang med et nytt og spennende skoleår. Ekstra spesielt var det nok allikevel for våre nye 8.klassinger. Ny skole, nye lærere og nye omgivelser.. Uansett, gamle eller nye elever: Velkommen til et nytt skoleår!
Les mer
22.august, 2006

Vil du bli birken-reporter?
Etter en god sommerferie nærmer det seg skolestart. Men også Birkebeinerrittet nærmer seg med stormskritt. Vi trenger derfor interesserte elever som ønsker å bidra til at årets side på www.birken.no blir best mulig.
Les mer
10.august, 2006
 

Forside | Skolen vår | Prosjekter | Elevsider |
Ansatte| Nettsteder | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 

Fra skoleårene:

Arkiv 2004-2005Arkiv 2003-2004Arkiv 2002-2003Arkiv 2001-2002Arkiv 2000-2001 Arkiv 1999-2000 Arkiv 1998-99
Arkiv 1997-1998
Arkiv 1996-1997
Arkiv 1995-1996
Arkiv 1994-1995