Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Årets sluttspill i innebandy i Rena Leir ble en spennende affære. I finalen ble det seier til 10B etter en velspilt kamp mot 9A. Størst prestisje var det nok allikevel i ”superfinalen”, hvor finalevinnerne i 10A slo lærerne 2-1 i en uhyre dramatisk kamp. Dette kan ikke lærerne finne seg i, og utfordrer til revansjeoppgjør.


10A - årets innebandymestere!
NB! Klikk her for bildet i full størrelse.

Årets tap mot elevene ble analysert grundig på lærernes juleavslutning, og konklusjonen ble altså å utfordre vinnerne i 10A på nytt. Dette kunne rektor Svehagen fortelle i sin tale under årets juleballmiddag. Så får vi se om det blir revansje..


Tøff kamp mot Teacher Kings.

Etter at lærerne tok ledelsen 1-0, så det nesten ut som om de trodde seieren var i havn, for maken til sløsing med sjanser og dårlig jobbing hjemover skal man lete lenge etter..eller kanskje det var kondisen som sviktet?? Vi skal kanskje ikke se helt bort fra det.. Uansett scoret elevene 2 ganger og vant til slutt denne spennende kampen.


Elevene kunne juble over seieren!

Enkelte av lærerne mente for øvrig at det var begått en gedigen dommertabbe da elevene satte inn sin avgjørende 2-1 scoring. Ballen havnet da vitterlig bak mål, ikke i mål J. Et myndig dommerpar dømte imidlertid scoring. Om det var mål eller ikke får vi heller ikke vite, da tv dessverre ikke var til stede. Snakk om dramatikk!

Artig var det iallfall og jubelen var enorm da sluttsignalet gikk. Ikke så rart. Det var tross alt selveste Teacher Kings som var beiseiret. Vi må bare gratulere elevene med strålende innsats!

I bronsefinalen imponerte 8.klasse sitt mannskap som formelig feide 10B av banen. 6-2 ble det til slutt. De yngste viste godt spill og satte ballen i mål etter flere fine angrep. Det spørs om ikke lærerne skal få noe å bryne seg på her i de neste par årene..

Alt i alt en vellykket dag i Rena Leir, og nok en gnag: Gratulerer elever i 10A!! Men vi i Teacher Kings kommer tilbake..

Bildegalleri fra finalekampene

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster