Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Fem dager i Oslo er snart over. Nobelprosjektet 2006 går mot slutten. Kjendisfaktoren har i år vært høyere enn noen gang for oss i www.ungdomsavisa.no , og reportasjene har blitt mange. Størst av alt var møtene med Sharon Stone og fredsprisvnner Yunus, som begge har vært i eksklusive intervjuer med våre elever. Stone stilte uventet opp da elevene stakk frem mikrofonen på rådhustrappa før fredsprisoverrekkselsen. I tillegg til å besvare spørsmål, berømmet hun elevene for deres innsats.

Elevenes enorme innsats, ble belønnet med intervjuer med både Liv Ullmann, Gro Harlem Brundtland, Jens Stoltenberg, Trond Giske, Thorbjørn Jagland, , Siv Jensen og alle du ellers kjenner fra politikken, stilte opp for oss i Ungdomsavisa. Dette gikk ikke upåaktet hen og resultatet så du i form av TVs innslag på 18.30-nyhetene og Dagbladet på nett, samme kveld. Dagbladet som stod på ”feil” side av trappa da kjendisene kom, gikk glipp av det hele og ble svært interessert i våre videoopptak. For 3000 kroner ble videoen solgt til avisen. Reportasjen i Dagbladet og vår egen video, kan du se her.

I etterkant har både Lokal-avisa og Østlendingen henvendt seg for å skrive reportasjer. Innsatsen vår blir lagt merke til..

Vi har MYE å fortelle. Har du lyst til å lese mer om hva vi har gjort? Les mer i www.ungdomsavisa.no Her finner du fyldige reportasjer, bildegallerier og videoopptak fra vårt Nobelprosjekt, 2006.. Les også elevenes og lærernes blogger.

Her er noe av de vi har sett og opplevd

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster