Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Åmot ungdomsskole har i samarbeid med Turnèorganisasjonen for Hedmark startet opp prosjektet ”Elever som arrangører”. Målet med prosjektet er å aktivisere elevene selv som arrangører. La de få oppgaver og ansvarsområder i forbindelse med besøk fra Turnèorganisasjonen. Og snart kommer den første artisten..


Frode Berntzen
Foto: www.turneorganisasjonen.no

Mandag den 18. september kl 10.00 kommer Frode Berntzen, en av de fremste gitaristene i landet til Åmot ungdomsskole. Den nyetablerte arrangørgruppa gleder seg til å møte han.

Frode Berntzen spiller på minst 6 strenger og er en strålende gitarist. På konserten vil han spille sin egen musikk, en blanding av viser, pop, rock og folkemusikk. Dette vil han gjøre på en fantastisk kreativ måte, i samspill med moderne teknologi, teknisk virtuost og med en formidlingsevne utover det vanlige.

Frode Berntzen er gitarist, produsent, arrangør, og musikkpedagog, siden 2003, og er bosatt på Hamar. Han er også utdannet ved Norges Musikkhøyskole, samarbeider fast med visesangere som Guren Hagen, Kaia Huuse og Hanne Tveter.

Frode er en akkompagnatørmusiker for svært dyktige utøvere. Han spiller det meste av musikk på sine gitarer, alt fra virtuose klassisk inspirerte ting til hylende el gitar.

Vi gleder oss.

Les mer om prosjektet på:
www.turneorganisasjonen.hm.no
 
www.kulturtorget.no/konsertpiloten/

 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster