Åmot ungdomsskoles nettsider!

Ta en kikk i vårt innholdsrike arkiv!   


Gjenopplev ungdomsskoleårene
Etter tre år ved Åmot ungdomsskole er avgangselevene våre nå klare for en ny etappe i livet. Vi har samlet noen av aktivitetene elevene var igjennom i løpet av de tre årene ved skolen vår.
10A og 10B
20.juli, 2005

Strålende tur med De Hvite Busser

Flere ganger tidligere har klasser fra skolen vår reist med stiftelsen Hvite Busser Til Auschwitz, for å besøke noen av de mest kjente konsentrasjonsleirene fra den andre verdenskrig. Dette var også tilfellet for årets 10.klassinger, som den 8.juni satte kursen mot Tyskland og Polen..
Les mer
11.juli, 2005

Takk for nå!
Så var dagen altså kommet: Årets 10.klassingers siste dag ved Åmot ungdomsskole. - Godt med ferie, litt rart og kanskje litt vemodig, var noen av tankene mange hadde. Men nå venter nye utfordringer og en ny fase i livet. Vi ønsker alle lykke til videre!
Les mer
1.juli, 2005


Årets skolebilde 2004-2005

Så er det altså klart: Årets bilde 2004-2005 ble fotoet av Linda, Birgitte, Hege og Janne fra 10b, og deres møte med programlederne Thomas og Harald fra Senkveld på Tv2.
Les mer
21.juni, 2005

Stemmegivningen til årets skolebilde er avsluttet
Muligheten for å stemme på Årets skolebilde 2004/2005 er nå avsluttet og det er ikke lenger mulig å stemme på hvilket bilde du mener er det beste. Hvem som har vunnet blir offentliggjort i løpet av de to siste dagene før sommerferien.
Her er kandidatene
6.juni, 2005

1.klasse(s) konsert på ungdomsskolen
Mandag 30.mai var 1.klasse invitert til konsert på ungdomsskolen. Bakgrunnen var 9.klasses jobbing med sang og spill gjennom et helt skoleår.
Les mer
6.juni, 2005

Stor jubel..og skuffelser
Fredag 3.juni klokken 9 var mange spente 10.klassinger samlet i skolens kantine. Da fikk de endelig svaret på hvem som kommer opp, og i hvilke fag, til muntlig avgangsprøve. For noen ble det jubel..for andre frustrasjon og skuffelse. Men dette går nok bra!!
Les mer
3.juni, 2005

Gratulerer til konfirmantene i Åmot!
Søndag 5.juni er det konfirmasjon i Åmot Kirke. Alle ansatte ved Åmot ungdomsskole vil gjerne ønske alle konfirmantene til lykke med dagen og fremtiden!
3.juni.mai, 2005

15 nye bærbare PC-er til Åmot ungdomsskole
450 ungdomsskoler over hele landet får i disse dager melding om at hver av dem vil motta 15 pc-er i jubileumsgave fra Telenor. I forbindelse med sitt 150-årsjubileum ønsker selskapet å bidra til mer og bedre bruk av IKT i skolen.
Les mer
30. mai 2005

Gratulerer til konfirmantene i Osen!
Søndag 29.mai er det konfirmasjon i Osen Kirke. Alle ansatte ved Åmot ungdomsskole vil gjerne ønske alle konfirmantene til lykke med dagen og fremtiden!
26.mai, 2005

Gratulerer til de borgerlige konfirmantene!
Lørdag 21.mai er den store dagen for årets borgerlige konfirmanter i Åmot. Alle ansatte ved Åmot ungdomsskole vil gjerne ønske alle konfirmantene til lykke med dagen og fremtiden!
20.mai, 2005


Skriftlig avgangsprøve i matematikk

10.klasse ved Åmot ungdomsskole skal opp til skriftlig avgangsprøve i matematikk. Dette ble klart da virksomhetsleder Geir Svehagen utløste spenningen foran spente elever i skolens kantine i dag.
Mer om avgangsprøva
18.mai, 2005

På øvelse med Sivilforsvaret
8.klasse stilte opp som markører da sivilforsvaret gjennomførte øvelsen ”Farlig gods” på Åsta Øst 21.april. Øvelsen tok utgangspunkt i en uønsket hendelse hvor en tankbil med 15 tonn salpetersyre kolliderer og lekkasje oppstår.
Mer fra øvelsen
13.mai, 2005

8.klasse tok ansvar
Mens resten av team 8 var på øvelse "Farlig gods", tok ti 8. klassinger ansvaret for å rydde skolens uteområde. De plukket søppel, raket og kostet. Til slutt merket de ballbanene på begge sider av skolen på nytt.
Les mer
13.mai, 2005

360 graders bilde tatt fra skolenÅmot ungdomsskole
Benytt anledningen til å se et 360-graders panoramabilde tatt fra skolens uteområde. For å se bildet må man ha Quicktime video som er Apples teknologi for å behandle video, lyd grafikk, tekst, bilder og som opptakene også vil vise, 360-graders virtual reality bilder. NB - fila er over 4 MB. Bruk zoomknappen for å se detaljer!
Se filmen
10. mai 2005

I medienes verden
For årets 10.klassinger nærmer det seg slutten på tre års skolegang ved Åmot ungdomsskole. Det er mye å gjøre for tiden og ett av prosjektene som nettopp er avsluttet er vitnemålsprosjektet "I medienes verden". Gjennom gruppearbeid har elevene produsert mye spennende og interessant.
Les hele saken
2.mai, 2005

Stem på Årets skolebilde 2004/2005
I løpet av et skoleår tar vi hundrevis, for ikke si tusenvis av bilder av aktivitetene ved skolen vår. Nå nærmer seg slutten på skoleåret 2004/2005. Med andre ord er det på tide å starte avstemningen på hvilket bilde som skal bli ÅRETS SKOLEBILDE.
Se kandidatene og stem
21.april, 2005

Ungdomskontakt i Åmot kommune
Det er nå opprettet en ny stilling i kommunen vår som heter ungdomskontakt. Dette er i hovedsak en tjeneste for deg mellom 13 og 20 år i Åmot kommune. Så har du behov for hjelp, råd eller bare noen å snakke med er det bare å ta kontakt.
Les mer
12.april, 2005

Egenproduserte tegneserier
I våre har 8.klasse jobbet med tegneserier i norsktimene. Gjennom forelesninger og egenerfaring har elevene tilegnet seg kunnskaper om virkemidler og andre knep som ligger bak en god tegneserie. Her kan du se elevenes egne tegneserier.
Se tegneseriene
11.april, 2005

Artig og nyttig lærerkurs
De to første dagene etter påske benyttet lærerne ved skolen vår til å gjennomføre kurset "Det er mitt valg". Man håper at kurset som fokuserer på latter, lek og rollespill, skal bidra til et bedre skolemiljø.
Mer fra kurset
6.april, 2005

Birkebeinerprosjektet vel i havn
19.mars gikk årets Birkebeinerrenn av stabelen, og for 7.gang ble arrangementet grundig dekket gjennom vårt internettprosjekt www.birken.no. I løpet av 14 dager ble det produsert cirka 30 reportasjer om både kjendiser og lokale birkebeinere. Prosjektet vakte også oppsikt i mediene.
Denne reportasjen inneholder videoopptak Les mer
31.mars, 2005

På Snoezelen med Hans Petter
På 8. trinn ved Åmot ungdomsskole har vi en multihandikapet elev. Vi har som mål at han skal få være mest mulig sammen med klassekameratene. Ett av tiltakene vi har satt inn er at grupper med medelever følger han til et sansemotorisk senter På (Snoezelen) annenhver mandag.
Les mer
28.mars, 2005

Åmot ungdomsskoles IKT satsning i fokus på hoyvis.no
Åmot ungdomsskoles hjemmeside, birkebeinerprosjekter og Nobelprosjekter blir fremhevet på hoyvis.no sine nettsider gjennom tekst, bilder og streaming video. Hoyvis.no er et nasjonalt kompetansesenter for bredbåndsanvendelser. Hovedmålgruppen er kommuner med rådmenn i spissen og prosjektledere som ønsker å drive offentlig utvikling ved hjelp av IKT.
Les mer
17. mars 2005

Vinnere i nasjonal animasjonskonkurranse
Elever i 8. klasse har vunnet digitalt kamera i nasjonal konkurranse. Skolenettet har arrangert en animasjonskonkurranse for elever i ungdomsskole og videregående opplæring. Tema for konkurransen var mobbing. Skolenettet har valgt å premiere tre skoler for de flotte bidragene i konkurransen. Bidragene fra 8. trinn finner man på 8. trinn sine websider. Flere gode animasjoner er ennå under arbeid og vil bli lagt ut.
Les mer på Skolenettet
15. mars 2005

Fin skidag i Digeråsen
Takket være pengestøtte til busstransport fra Elevrådet, fikk vi i år avholdt den populære og tradisjonsrike skidagen. Brukbart vær og godt humør gjorde sitt til at det ble en vellykket dag i alpinanlegget i Digeråsen.
Les mer
14.mars, 2005

Overbevisende seier for 9. klasse
Innebandy Rena leirI innebandyturneringen i Rena leir overbeviste 9B stort. Mot andre elever vant de alle sine kamper og i finalen nedkjempet de også lærerne. Elevene revansjerte seg fra i fjor da de tapte med stor margin mot lærerlaget. Etter det sviende tapet, har lærerne allerede lagt planen for ny seier i 2006. Da stiller de med fullt! lag og går for å gjenta seieren fra 2004. Arrangementet i Rena leir var svært vellykket og humøret hos alle var på topp.
Se bildeserie
7. mars 2005

Lærende nettverkLærende Nettverk i Hedmark med egne hjemmesider
Lærende Nettverk i Hedmark inngår i et nasjonalt prosjekt som koordineres av Utdanningsdirektoratet, og som startet høsten 2004. Prosjekt Lærende Nettverk er et initiativ for å etablere nettverk som et virkemiddel for kompetanseutvikling og kunnskapsdeling. Samarbeidet i nettverket skal stimulere skole og lærerutdanning til å drive IKT-basert utviklingsarbeid og støtte deres arbeid ved at de kan dele og videreutvikle kunnskap og erfaringer.
Les også mer om planene for våren 2005
7. mars 2005

Vil du jobbe for www.birken.no?
Vi planlegger også i år å dekke det populære Birkebeinerrennet på vårt nettsted www.birken.no. Til dette trenger vi interesserte elever. Har du lyst til å bidra? Målet er som tidligere å lage en utgave som er bedre enn fjorårets. Prosjektet vil fungere som en ungdomsbedrift. I Internettavisa skal vi ha både artikler, bilder, lyd og "streaming lyd/film"..
Finn ut mer
1. mars, 2005

Praktiske aktiviteter på timeplanen
I natur- og miljøfag har vi energi og elektrisitet som tema for tiden i 9. klasse. I den forbindelse har vi lagt opp til noen praktiske aktiviteter som engasjerer alle. Vi inviterte derfor Eidsiva energi til skolen, som satte av en hel dag sammen med elevene i 9. klasse.
Les mer
21.februar, 2005

Mental helse ved Åmot ungdomsskole
Hvert år har 9. klasse ved Åmot ungdomsskole Mental helse på dagsorden. Dette skjer i form av et elevstyrt prosjekt som, innenfor den tiden det er avsatt, tar store deler av undervisningstiden. I år gikk dette prosjektet av stabelen samtidig med den nasjonale tv-innsamlingen ”Hjerterom” og Verdens psykiske helsedag,- ei fin ramme rundt et viktig tema for barn, ungdom og voksne.
Les mer
11.februar, 2005

Up on the catwalk
9b har store i deler av høsthalvåret jobbet med å designe og sy klær. De aller fleste valgte omsøm, så nå er gamle bukser så gode som nye. Torsdag 3. februar hadde 9b Catwalk i kantina. Det var et spent publikum som ventet og meget nervøse modeller i kulissene.
Les mer og se bilder
10.februar, 2005

Akrobater i 8.klasse

Gymaktivitetene ved skolen vår er mange og forskjellige. Snart er det på tide å ta frem skiene, men foreløpig har vi holdt oss innendørs. I 8.klasse har vi i grupper forsøkt å lage forskjellige figurer og spenstige formasjoner..
Mer fra gymtimen
3.februar, 2005

Pressemelding
I avisene Østlendingen og HA 27/1-05 kommer Høyres representant i formannskapet med grove beskyldninger mot virksomhetsleder og lærere ved ÅUS. Det ble hevdet at skolen har manipulert elevene til boikott av Nasjonale prøver. Dette avviser vi på det sterkeste.
Les hele pressemeldingen
1.februar, 2005

See You Later Alligator
9.klasse er så heldige at de er delt i musikktimene. Dette gjør at vi kan få til samspill. Før jul hadde de gitarkurs, så alle kan spille noen grep. Nå får de vist hva de har lært..
Mer fra kurset
31.januar, 2005


Sandbeck og Prøysen på spansk
Det er gøy med skolekonserter, og spesielt morsomt er det når de som besøker oss er så dyktige som Trio de Janeiro. Gruppa som i 1993 mottok Spellemannsprisen for sitt debutalbum "Brazilikum". Under besøket hos oss fremførte gruppa sanger av Alf Prøysen og ikke minst vår lokale helt Vidar Sandbeck.
Les mer
26.januar, 2005

Tordenskiold på nye eventyr
Onsdag 19.januar var sjøhelten Tordenskiold ute på nye eventyr. Denne gangen gikk turen til Åmot ungdomsskole, hvor Tordenskiold, i Jonas Kippersund sin skikkelse, holdt publikumet i sin hule hånd. Med sin monolog ble det en morsom historietime utenom det vanlige.
Mer om Tordenskiold
21.januar, 2005

Søknadsfristen nærmer seg
For årets tiendeklassinger nærmer det seg 1.mars (1.februar for særskilt inntak) og søknadsfrist til videregående skole. Da kan det være lurt å ta en titt på rådgiver Kjetil sin hjemmeside. Her finner du blant annet lenker til en rekke videregående skoler, høgskoler og universiteter, samt søknadsskjema for inntak til videregående skole.
Til Kjetils hjemmeside
17.januar, 2005

Følg FAU sitt arbeid
Foreldrenes Arbeidsutvalg 2004/2005 er i full gang med sitt arbeid. Hver måned avholder de møte hvor det arbeides med å skape en enda bedre skole. Referatene fra møtene legges ut på våre hjemmesider.
Les referatene
16.januar, 2005

Juleball 2004
Mandag 20.desember ble årets juleball arrangert. 10.klasse hadde forberedt det hele med mat, drikke, dekkede bord, musikk, taler, sanger, loddsalg, kiosk og julepynt. Stivpyntede møtte både elever og lærere til det som skulle bli en svært vellykket kveld.
Mer fra juleballet
4.januar, 2004

Yrende aktivitet på skolens juleverksteder
I to dager har det vært en yrende aktivitet på skolen. Elevene i 8. og 9. klasse har vært travelt opptatt med juleverksted. Elevene har valgt aktiviteter som toving, decoupage, såpe-laging, web-gruppe, baking, dans, lage gelelys, julekrans og maisbollehus. Interessen og aktiviteten har vært på topp i 2 dager.
Les mer
17. desember 2004

Møtte fredsprisvinneren Wangari Maathai
Torsdag 9.desmber fikk tre elever en opplevelse de sent vil glemme. Under Nobelprosjektet i Oslo fikk Mali, Kristine og Lana fra 9.klasse et personlig møte med fredsprisvinner Wangari Maathai på hennes suite på Grand Hotel.
Les mer
16.desember, 2004

Alfred, fotograf: ÅUS4 dager i Oslo..
For tredje gang reiser en gruppe elever, sammen med lærerne Geir og Arne Vegard til Oslo for å dekke begivenhetene rundt overrekkelsen av Nobels fredspris. Under det 4 dager lange oppholdet som starter onsdag 8.desember, vil de lage saker som skal publiseres i Ungdomsavisa. Her gjelder det å følge med..
Les mer
7.desember, 2004

10.klasse på ELVIS
Det nærmer seg søknadsfrist for videregående skole for elevene i våre to 10.klasser. I forrige uke møtte derfor hele tiende trinnet opp på ettermiddagstid for å besøke ELVIS – èn av de aktuelle skolene for videregående utdanning
Les mer
30.november, 2004

Endelig ble det lærernes tur
Takket være Høgskolen i Hedmark på Rena, utvider vi mulighetene og tilgangen til data for lærerne. ”Endelig”, ble det vår tur sier lærerne i kor. 10 fine – brukte – noen år gamle pc’er fra høgskolen har fått plass på lærerarbeidsplassene.
Les mer
24.november, 2004

Vant digitalt kamera!
I forbindelse med Ingeniørdagene arrangerte NITO en konkurranse for å fremme elevenes interesse for realfagene. 9.trinnet bidro med en stil og en Powerpoint presentasjon om elevers digitale hverdag, de løste en matematikk oppgave og besvarte en oppgave der man skulle utrede forskjellen på digital og analog teknologi..og vant et digitalt fotoapparat for innsatsen!
Les mer
23.november

Team 8 deltar i konkurranse
Ungdomsskole ble invitert av Hærens familiestøtte i Østerdal garnison, til å delta i en tegnekonkurranse rundt tema ”TRIVSEL”. Tegnekonkurransen er for skoler med forsvarsforeldre i Elverum og Åmot. Elevene på 8. team tok utfordringen på strak arm, jobbet som noen helter og her ser dere resultatet..
Les mer
22.november

Animasjonsfilmer i Kunst og håndverk
I fjor arbeidet hele 8. klasse med å lage animasjonsfilmer. Hele trinnet, som i alt var 53 elever, ble delt inn i 4 grupper, med 4 ulike aktiviteter. Alle gruppene hadde 2 timer i uka i 6 uker på hver aktivitet, og en av aktivitetene var altså å lage en animasjonsfilm.
Se animasjonene
17.november, 2004

Reportere på ITU-konferansen
Nylig hadde Tina, Mali, Michael og Morten 9.klasse en stor oppgave som reportere på ITU-2004, konferansen om IT i utdanningen, som ble arrangert på Universitetet i Oslo. Her forteller elevene selv om sine opplevelser.
Les reportasjen fra Skolenettet
16.november, 2004

Catherine Zeta Jones & Michael Douglas, fotograf: Nobel-redaksjonenHar DU lyst til å jobbe for Ungdomsavisa i Oslo?
I år er hele skolen vår engasjert i Ungdomsavisa, som vi har redaktøransvaret for i desember. Men har du lyst til å prøve deg som Nobel-reporter i Oslo i forbindelse med utdelingen av Nobels fredspris til Wangari Maathai, bør du lese NØYE videre..
Les mer
15.november, 2004

Lekse til i morgen
Hva får du hvis du søker på "Ungdomsskole" på Google??
10.november, 2004

Taktilt kunstverk til Hans Petter
Hans Petter har fått et taktilt kunstverk fra sine medelever på team 8.Bildet henger på veggen før du kommer inn på Hans Petter sitt rom, ved inngangen til kantina. Når Hans Petter nå rekker ut hånden, kjenner han konglene og han vet at han er på vei inn i sin ”lille hule”.
Les mer
6.november, 2004

Ny oppslagstavle..fikk ikke stå i fred :(
Kjetil, Håkon og Marit sørget fredag før helga for at ny oppslagstavle ble hengt opp i 1.etasje. Kjempebra!! Fullt så fint var det ikke at tavla bare fikk stå i fred i noen timer på mandagen, før den var revet ned og ødelagt..
Les mer
2.november, 2004


Geir Svehagen ny virksomhetsleder
Geir Svehagen heter den nye virksomhetslederen ved Åmot ungdomsskole. Mandag 18.oktober var hans første arbeidsdag hos oss. Han tar over for Marianne, Åshild og Inger, som i siden skolestart har fungert som midlertidige ledere.
Les mer
31.oktober, 2004

Åmot ungdomsskole går videre
Av 1021 europeiske prosjekter har nå de 100 beste bidragene til eLearning Awards blitt nominert. Bidragene representerer de beste eksemplene på arbeid innenfor IKT og skole i europeiske skoler og andre utdanningsinstitusjoner. Vårt bidrag om Shirin Ebadi er ett av to norske som er plukket ut blant de 100 beste som går til finalerundene. Med 16 nominerte er Italia landet med de fleste bidragene.
Les mer
27.oktober, 2004

Det var en gang..
I fire uker har 8.klasse hatt eventyr og folkediktning som tema. Mandag 15.oktober fikk Trollhaugen barnehage og Rena barneskole besøk av en gjeng med eventyrlystne 8.klassinger som dramatiserte mange av våre kjente eventyr på en fremragende måte.
Se bilder..
27.oktober, 2004

Skaff deg en jobb NÅ, eller noen til å jobbe for deg en skoledag!
Operasjon Dagsverk 2004 nærmer seg og det er på tide å skaffe seg en jobb, elever. Hvis noen trenger noen til å jobbe for seg en skoledag klikk på lenken under.
Elever klikk her        Trenger du noen til å jobbe??
19.oktober, 2004

Møte med Henrik Ibsen
Elevene i 10. klasse har nettopp avsluttet et temaarbeid om vår kanskje største forfatter, Henrik Ibsen.  I grupper samlet de stoff om forfatteren og ett av hans dramaer. Arbeidet ble avsluttet med framlegg for klassene.
Mer om arbeidet med Ibsen
18.oktober, 2004

Jogget for Beslan!
Fredag før høstferien betyr èn ting: Joggedag! Som vanlig stiller både elever og lærere opp til denne tradisjonsrike aktivitetsdagen. Under årets arrangement kunne man betale startkontingent til inntekt for ofrene i Beslan..
Les hele saken
18.oktober, 2004

Dekker ITU-konferansen
ITU-konferansen 2004 dekkes i år av elever fra Åmot ungdomsskole. To lærere følger de ivrige elevene. Aktuelt stoff blir publisert fortløpende.
Les reportasjene
15.oktober, 2004

Bente rapporterer fra PILOT-tur
PILOT prosjektet er ferdig, men som en avslutning dro 8 stykker som har deltatt i PILOT prosjektet på studietur til Vordingborg i Danmark. Blant dem Bente fra skolen vår. På det norske ENIS-nettet kan du lese hennes reiserapport.
Les mer fra studieturen
13.oktober, 2004

Bidraget til eLearning Awards er klart!
Shirin EbadiÅmot ungdomsskole har nettopp sendt inn bidrag til eLearning Awards 2004 - en konkurranse hvor skoler fra hele Europa presenterer sine prosjekter. Nettstedet som er på engelsk, har til hensikt å dokumentere begivenhetene i Oslo da Shirin Ebadi mottok Nobels fredspris. Skolen ønsker også gjennom dette nettstedet å støtte opp under Shirin Ebadis arbeid for menneskerettigheter og med særlig vekt på barns og kvinners rettigheter.
Dette prosjektet  inneholder videoopptak! Se vårt bidrag til eLearning Awards
9.oktober, 2004

Flotte bildetegninger
I de siste to ukene før høstferien hadde elevene i 10.klasse tilvalgsfag IKT i oppgave å ta et eget portrettfoto og deretter gjøre det om til en tegning!! Bilder ble tatt, filtre lagt på, små lys-og kontrastjusteringer utført, m.m. Og vips!! Ta en titt på resultatene!
Se tegningene
5.oktober, 2004

4 minutter og 39 sekunder!
10.klasse har nettopp gjennomført en ganske så spesiell gymtime. De siste årene har vi nemlig "løpt" opp hele Renabakken, fra sletta til toppen av stilaset...på tid. I år imponerte Martin W. Mikkelsen voldsomt og regelrett knuste den gamle rekorden.
Les hele saken
3.oktober, 2004

O-dag i skogene rundt Rena Leir
Torsdag 16.september ble det arrangert orienteringsdag for hele skolen. De fire siste timene var satt av til å finne orienteringsposter i terrenget rundt Rena Leir.
Mer fra o-dagen
23.september, 2004
 

Vellykket fjelltur for 9.trinnet
Våre to 9.klasser har nettopp vært på overnattingstur på Skramstadsetra. Med sykkel og godt humør ble det en vellykket tur
Se bilder fra turen - Galleri 1 - Galleri 2
16.september, 2004
 

And the winner is..
På vår tredje dag i det nye skoleåret arrangerte 10.klasse sin egen sandbyggerkonkurranse ved strandkanten på Prestsjøen. Kreativiteten og innsatsviljen var stor, men hvilket sandslott ble kåret til det beste??
Finn ut hvem som vant
14.september, 2004

Kjetil er 50!
Onsdag 1.september var en stor dag for Kjetil Grunt. Denne dagen fylte nemlig læreren, rådgiveren og friidrettsmannen (!) ved skolen vår 50 år. At Kjetil har arbeidet ved Åmot ungdomsskole en stund (siden 1981) er kanskje ikke ukjent, men at han kan skimte med en super-sterk friidrettsrekord vet kanskje ikke så mange..
Les mer
5.september, 2004

Elevmedvirkning på timeplanen
Den tredje skoledagen hadde elevene i 9. klasse og lærerne satt elevmedvirkning på timeplanen. Dagen ble organisert som en felles planleggingsdag for elever og lærere, slik at elevene fikk mulighet til å sette sitt preg på undervisningen det første semesteret. Elevene kom med forslag til både ulike tema og metoder som de ville prøve ut.
Les mer
25.august, 2004

På øytur i Glomma
Etter bare en skoledag bar det ut i Guds frie natur for våre to.10.klasser. Først med sykkel, deretter med båt ut i en av Glommas mange øyer. Med regn om natten var vi litt skeptiske, men heldigvis ble det en flott dag uten en eneste regndråpe.
Mer fra turen
23.august, 2004

Følg med på birken.no
Lørdag 28.august er det nok en gang klaret for Birkebeinerrittet. Og nok en gang satser vi ved Åmot ungdomsskole på å dekke arrangementet med tekst, bilder og video. Her kan du treffe lokale deltakere, kjendiser, m.m. Sidene vil bli fylt med stoff i tiden frem mot og i etterkant av rittet.
Ta en titt på www.birken.no
22.august, 2004
 

Forside | Skolen vår | Prosjekter | Elevsider |
Ansatte| Nettsteder | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 

Fra skoleårene:


Arkiv 2003-2004Arkiv 2002-2003Arkiv 2001-2002Arkiv 2000-2001 Arkiv 1999-2000 Arkiv 1998-99
Arkiv 1997-1998
Arkiv 1996-1997
Arkiv 1995-1996
Arkiv 1994-1995