Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Torsdag 9.desmber fikk tre elever en opplevelse de sent vil glemme. Under Nobelprosjektet i Oslo fikk Mali, Kristine og Lana fra 9.klasse et personlig møte med fredsprisvinner Wangari Maathai på hennes suite på Grand Hotel..

Møtet kom i stand ved at de tre jentene tok kontakt med Maathai da hun var på vei inn på Grand Hotel. Jentene hadde tålmodig ventet i en times tid før den utrolig hyggelige damen fra Kenya dukket opp.

Maathai var mer enn villig til å stille opp, men bad sin datter finne ut hvordan det hele skulle komme i stand. Gjennom henne og lederen av Nobel-komiteen kom de i kontakt med Maathais presseansvarlig, som snart hadde oss på blokka si. Dermed bar det snart opp i toppetasjen på Grand Hotel, hvor vi fikk vårt eget venterom. - Det tar cirka fem minutter før det blir deres tur, sa presseansvarlig. - Hun må først avslutte et intervju med BBC først..

Ikke fritt for at vi var litt spente der vi satt og ventet i Maathais suite. Men ikke lenge etter var hun der. 5-6 minutter fikk vi. Nok tid til å stille spørsmålene vi hadde forberedt. Kristine gjorde forresten en kjempejobb ved å intervjue fredsprisvinneren på engelsk!!

Etter 5 minutter og noen bilder var det hele over. Fornøyde gikk vi inn i heisen..et minne for livet. DEt er det ingen tvil om!!!!!

Flere bilder
NB! Klikk på bildene for full størrelse


Kristine intervjuer Maathai


Wangari hilser på Lana, mens Mali filmer.


Stine, Edda og Marie har god kontakt med fredsprisvinneren.


Arne Vegard hilser på Wangari.
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster