Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Mandag 30.mai var 1.klasse invitert til konsert på ungdomsskolen. Bakgrunnen var 9.klasses jobbing med sang og spill gjennom et helt skoleår.


Full fres under konserten!!


Keep on rockin'..

Høsten 2004 deltok alle i 9.klasse på gitarkurs i musikktimene. De spilte til fingrene nesten blødde, men det gav resultater. Like oppunder jul var det høytidelig spilleprøve én og én. Alle måtte vise hva de hadde lært, også om hva strengene heter og hvordan man faktisk stemmer en gitar. Det gikk mye i Tom Dooley…. Svært mange imponerte læreren med bra gitarspill!

Kommunens dårlige økonomi har ikke bare hatt negativ virkning her på ÅUS. Som følge av at ungdomsklubben er nedlagt, står det en del utstyr som ikke blir brukt. Vi fikk derfor låne slagverk og forsterkere slik at vi her kunne danne grupper. Slik så The Ræzlings, AC/DZ, Pink Fishes og The Big Glæm dagens lys.

På konserten den 30.mai fikk publikum høre sangene See you later, alligator – What I like about you – Let it be – Love is all around. Selv om 1.klassingene kanskje ikke forstod alt som ble sunget klappet de og så virkelig ut til å kose seg. I tillegg til de instrumentene som er nevnt, var det noen som brukte andre; Marie akkompagnerte på piano til See you later, alligator. Sarah Agnes spilte riffet til samme sang på fiolin, mens Katrine spilte et vers på Let it be på fløyte i tillegg til intro på piano. Ingen skal si at alle disse elevene ikke stiller opp!

Tilbakemeldingene fra 9.klassingene etter dette året er at de har hatt det gøy og lært mye. Noen syns det ble litt mye gitar, mens andre syns det har vært topp. Flere har sagt at de syns det var fint å slippe mye av teorien……

Flere bilder fra konserten:

 

 

 


 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster