Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Så var dagen altså kommet: Årets 10.klassingers siste dag ved Åmot ungdomsskole. - Godt med ferie, litt rart og kanskje litt vemodig, var noen av tankene mange hadde. Men nå venter nye utfordringer og en ny fase i livet. Vi ønsker alle lykke til videre!

Torsdag 16.juni var altså alle elevene samlet for siste gang, før de starter med videregående utdanning og spres over store områder. Selvfølgelig ble denne siste dagen markert med egen avslutning på skolen.


Siste kveld sammen

Det hele startet i skolens gymsal. Festkledde elever, foreldre, slektninger og lærere hadde møtt opp for å gjøre det hele til en minneverdig kveld.

Dessverre var virksomhetsleder Geir Svehagen blitt syk, slik at "Tale for dagen" måtte utgå. Allikevel var det flere som tok ordet blant både lærerne og foreldrene.

I tillegg ble det vist bilder på projektor fra ulike aktiviteter som elevene har deltatt i, i løpet av de tre årene ved skolen vår. Her kunne man tydelig se at tidene har forandret seg og at man har blitt eldre siden første dag ved Åmot ungdomsskole :)

Det ble også vist bilder fra årets skoletur med de hvite bussene til Auschwitz. For øvrig en svært vellykket tur som ville sitte igjen i minnet for all tid.

Vinnerne av årets skolebilde 2004/2005 ble også kåret. Her mottok elevene som var avbildet vært sitt innrammede fotografi.


Utdeling av "Årets skolebilde"

Det store høydepunktet var allikevel utdelingen av vitnemålene som bevis på vel gjennomført grunnskole. Gratulerer alle sammen!


Hege mottar sitt vitnemål


Martin mottar sitt vitnemål

Kvelden ble avsluttet med mat, kaker, brus og kaffe i skolens kantine. Her fikk også de fire kontaktlærerne Kjetil, Siri, Helge Olav og Geir overrakt en morsom gave fra klassene. Hver sin kasse med mye morsom mat og en nyttig kokebok :) Vi takker så mye! Det var både morsomt og hyggelig!


Solveig Regine er ferdig med grunnskolen


Weronica og Trine - blide jenter

Da gjenstår det bare å takke for tre fine år ved Åmot ungdomsskole! Lykke til videre alle sammen!!
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster