Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Det er gøy med skolekonserter, og spesielt morsomt er det når de som besøker oss er så dyktige som Trio de Janeiro. Gruppa som i 1993 mottok Spellemannsprisen for sitt debutalbum "Brazilikum". Under besøket hos oss fremførte gruppa sanger av Alf Prøysen og ikke minst vår lokale helt Vidar Sandbeck.


Trio de Janeiro

Sangene ble fremført både på norsk, svensk, portugisisk og spansk. Med andre ord var det en konsert med internasjonalt snitt. Elevene lyttet nøye til de flotte rytmene. For som gruppa presenterer seg..

Trio de Janeiro er først og fremst et glimrende liveband, som med slentrende eleganse ønsker å formidle det gruppa selv kaller "en typisk brasiliansk aroma av rufsete sjarm og lekende, omtrentlig nøyaktighet".

Det var altså litt av noen musikere som gjestet Åmot ungdomsskole.

Frøydis Grorud jobber profesjonelt som utøvende musiker, og spiller med blant annet Beat for Beats Husorkester (NRK 1), Lill Lindfors,  Vintermåne, Ole Paus og Benedicte Adrian.

Tom S Lund er utdannet ved Universitetet i Oslo med musikk som et av fagområdene. Han har jobba som gitarist/arrangør/produsent i flere år, senest med et prosjekt som tar for seg Vidar Sandbæk. Tidligere jobbet han med artisten Katia Cardinal og suksessen Prøysen på spansk. Navegas por las costas, som solgte til gull.

Anne-Marie Giørtz har vært profesjonell sanger og musiker siden 1980. Hun startet sitt eget band i 1982, er medlem av gruppa AB und ZU, og har jobbet fast med Trio de Janeiro siden 1986. Anne-Marie har undervist i vokalteknikk blandt annet ved Norges Musikkhøgskole, Universitetet i Oslo, Nordisk Institutt for Scene og Studio og Barratt Dues Musikk Institutt.

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster