Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Det nærmer seg søknadsfrist for videregående skole for elevene i våre to 10.klasser. I forrige uke møtte derfor hele tiende trinnet opp på ettermiddagstid for å besøke ELVIS – èn av de aktuelle skolene for videregående utdanning

Av Magnus i 10b

.
Martin, Cato og Jon Anders følger med.

Elevene har også besøkt skoler som Midt Østerdal videregående skole, Storsteigen og Trysil videregående skole, men denne dagenb gikk turen sørover til ELVIS.

16.30 dro de med buss ned til Elverum og var framme kl 17.00.

I gymsalen på ELVIS hadde elever derfra satt opp boder som representerte de forskjellige linjene: Salg og service, allmenn, helse og sosial og maskin og mek osv.

Mye å se på..mye å velge i:

I gymsalen var det også noen høyskoler som var representert. Det var blant annet Høyskolen i Oslo, Høgskolen i Hedmark og Høyskolen i Gjøvik. Det var også noen skoler fra nabolandet vårt Sverige.

Noen bedrifter var også representer for at de som går på videregående skulle kunne se litt. Det var bedrifter som Sparebanken Hedmark og Nordea. Til og med politiet var der.

I noen av klasserommene var det elever som jobbet. Det var fag som elektro, maskin og mek, helse og sosial og møbelsnekker.

Man ble kanskje litt forvirret når man gikk der og tusla. Det var jo så mange forskjellige linjer, høyskoler og bedrifter og på toppen av det hele så var ELVIS innmari stor.

Når klokken var 19.15 så skulle vi møte opp ved bussen igjen og sette snuta hjemover…fulle av inntrykk. Så spørs det hva man skal velge og om man velger rett…

 
 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster