Åmot ungdomsskoles nettsider!

Ta en kikk i vårt innholdsrike arkiv! 


 

Avgangselevenes egne sider
Se klassesidene til årets avgangselever
10A og 10B (30.juli, 2001)

Rapport fra 10b sin klassetur til Polen og Tyskland!Inngangen til Auschwitz 2 - Birkenau....
10b er nå hjemme fra sitt 8 dager lange opphold i Polen og Tyskland. Med stiftelsen Hvite busser til Auschwitz, fikk elevene, en meget opplevelsesrik og minneverdig avslutning på 10 års skolegang. Underveis har elever og lærere tatt bilder og skrevet daglige notater fra begivenhetene. Resultatet av dette er en Powerpoint presentasjon på over 100 lysbilder!
Se presentasjonen fra avslutningsturen (20.juni, 2001) 

10B på skoletur til Polen og TysklandHvite busser fra krigens dager!
Tirsdag 12.juni la 10B i vei fra Rena på sin 8 dagers klasssetur til konsentrasjonsleirene i Polen og Tyskland. I løpet av denne tiden blir det også tid til mye annet - blant annet besøk i saltgruver, folkloreaften, samt shopping i Krakow og Berlin. Også for 2 år siden var elever fra ÅUS på samme tur. Mens vi venter på reiserapport fra årets reisefølge - les reiserapporten fra turen i juni 1999.
Mari og Randis reiserapport fra 1999 (14.juni, 2001)

Skolenettet med Åmot ungdomsskole som eksempel
"Det gjøres mange forsøk med praktisk bruk av IKT. Enkelte skoler forsøker å finne nye måter å løse gamle utfordringer på, ved hjelp av IKT. Vi håper at eksemplene kan være til inspirasjon," skriver Skolenettet. Åmot ungdomsskole er trukket frem som ett eksempel...
Les hele saken (4.juni, 2001)

Gratulerer!Gratulerer til de borgerlige konfirmantene!
Personalet ved Åmot ungdomsskole vil gjerne ønske årets borgerlige konfirmanter til lykke med dagen den 2.juni - og med fremtiden! En spesiell hilsen til konfirmantene kommer fra lærerne i 9.klasse.
Gratulerer med dagen konfirmanter! (2.juni, 2001)

Eno skole i Finland er 120 år
Sammen med mange andre ENIS skoler i Europa og også skoler fra andre land gratulerer vi Eno skole med god voksen alder. Se hvem som har sendt hilsninger?
Bursdagbarnet (1. juni, 2001)

10B reiser med HVITE BUSSER!
Dagen etter muntlig eksamen, tirsdag 12. juni reiser 10B med HVITE BUSSER. Vil du vite mer om turprogram, reisemål m.m. 
Les her!
(1. juni, 2001)

Kvalitetsmidler til Åmot ungdomsskole!
Skolen har blitt tildelt 100 000 kroner fra Statens Utdanningskontor. Pengene vil bli brukt for å utvikle et nettbasert læringsmiljø.
Les planen! (31.mai, 2001)

Nå kan det klatres!
Tirsdag 29.mai gjennomførte 10 av skolens lærere sikringskurs i klatreveggen i Rena Leir. Mens noen klatret de ni meterne opp til topps sørget andre for sikringen, slik at ingen falt i bakken. Dermed skulle alt ligge til rette for klatretimer, også for elevene!
(Onsdag 30.mai, 2001)

8.klassene på sykkelturPål, Caroline og Susan på toppen av Renabakken!
Tirsdag 22.mai startet 8.klassene dagen med 2 timer kroppsøving. I dag var det klart for sykkeltur. Ruta gikk fra skolen, via Haugedalen, før det bar oppover mot hovedmålet for turen - toppen av Renabakken. Her var utsikten aldeles glimrende! Sjekk vårt panoramabilde!
Mer fra sykkelturen! (onsdag 23.mai, 2001)

Gratulerer til konfirmantene!
Personalet ved Åmot ungdomsskole vil gjerne ønske årets kirkelige konfirmanter til lykke med dagen den 20.mai - og med fremtiden! En spesiell hilsen til konfirmantene kommer fra lærerne i 9.klasse.
Gratulerer med dagen konfirmanter! (18.mai, 2001)

17.mai i gråvær!
Under årets 17.mai feiring på Rena, viste værgudene seg dessverre fra en heller dårlig side. Overskyet, regn og forholdsvis kjølig temperatur la nok en ørliten demper på festlighetene. Humøret var det imidlertid lite å utsette på!
Mer fra 17.mai feiringen på Rena (18.mai, 2001)

Eksamen i norsk for 10.klasse!
Så er det klart! Elevene ved Åmot ungdomsskole skal opp til skriftlig eksamen i norsk. Dette innebærer følgende: Mandag 21.mai - Langsvarsoppgave i hovedmål. Onsdag 23.mai - Oppgaver tilknyttet teksthefte på sidemål. Tekstheftet blir delt ut mandag 21.mai klokken 13.00.
Skriv bedre til eksamen - tips til norskstilen din! (16.mai, 2001)

Rune på skytebanen!Friluftsgruppa på skytebanen...igjen!
Torsdag 10.mai var friluftsgruppa på plass på skytebanen.. Også i høst var "friluftsfolket" på plass rett nord for Hovdmoen og testet skyteferdighetene. Dette var såpass populært at vi tok turen igjen....
Mer fra skytebanen (16.mai, 2001)


Datakurs!!
Marianne viser Tora hvordan e-post sendes!Folkeuniversitetet leide inn datakyndige elever ved Åmot ungdomsskole til å holde datakurs på kveldstid. 
Bilde: Marianne i 10B er datalærer for Tora Rustad.
Les om kurset  (14. mai, 2001)
 

ÅUS på PILOT-samling i Kirkenes!
Kommunevåpenet til Sør-Varanger!To av skolens lærere, Siri Ellen og Bente har vært på Pilotsamling i Kirkenes. Til tross for at samlingen varte i bare to dager var det mye de fikk være med på.
Les rapporten fra turen! (30.april, 2001)

10a på klassetur til England!
Søndag 29.april var det endelig klart for 10a sin klassetur til England. Den åtte dager lange språkreisen går til Scarborough, hvor elevene skal bo hos vertsfamilier. Med på turen er også klassestyrerne John Harald Gartland og Arne Vegard Sveen, samt tre foreldre. Vi ønsker dere et hyggelig opphold - og gleder oss til reiserapporten!
(29.april, 2001)

10.klasse med egne animasjoner
I Kunst-og håndverk har elever fra 10.klasse laget sine egne animasjoner....
Se resultatet (28.april, 2001)

Fra Bjørnsund.8.klasse på Bjørnsund
Før påske var begge våre 8.klasser på leirskole på Bjørnsund. Her fikk de prøve seg på i rekke uvante aktiviteter fra kystmiljøet. Det ble fanget krabber, dratt storfisk, rodd og mye mye mer.
Se bilder fra turen i Powerpoint (24.april, 2001)

Gamle minner....Peder med pusekatten sin...
"Her kommer et hyggelig bilde fra den gangen årets 10.klassinger hadde katteuke hos meg på Rena skole (4.kl: 1995). Alle laget seg en katt i forminga (forskjellige farger), og så koste og lekte vi med den ei hel uke. Bildet fant jeg ved en tilfeldighet rett før påske", skriver kollega Bjørn Meland fra Rena Skole i en e-post til oss på ungdomsskolen...
Se hele klassen med sin pusekatt (19.april, 2001)

"Fiberskole prosjekt"
UNINETT har valgt ut "fiberskoler". Prosjektene innebærer å knytte skolene i kommunene sammen med et høyhastighets fibernettverk hos nærmeste høgskole. Rena skole og Åmot ungdomsskole er også trukket inn i prosjektet.
Full informasjon - følg lenk fra HØYKOM's hovedside (18. april, 2001)  

Sprekinger gikk 5 mil på ski!Mats passerer Raufjellet!
Torsdag 29.mars dro de fleste fra friluftsgruppa + tre "frivillige" ut på en skikkelig langtur på ski. Med tog klokken 06.13 på morgenkvisten gikk turen til Lillehammer. Deretter videre med buss til Sjusjøen. Her ventet 50 kilometer med ski på beina, tilbake til Rena. 
Mer fra langturen
(2.april)

Nytt sceneteppe, sier Desiree og Martin!Nytt, flott sceneteppe i gymsalen!
I forbindelse med 10B sin oppsettelse av Henrik Ibsens ”Vildanden” har Desiree Øijorden og Martin Sjøløkken tilbrakt cirka 3 dager bak symaskinen for å gjøre scenen i gymsalen til et bedre skue. Med ressurser fra skolens egen pengekasse har disse to sydd et flott og veldig stort sceneteppe.
Mer om det nye sceneteppet (29.mars, 2001)

Birkebeinersidene - en kjempesuksess!
I forbindelse med årets Birkebeinerrenn laget som kjent elever fra skolen vår sine egne birkebeinersider, med reportasjer, intervjuer, videoopptak, resultater, m.m. Pr i dag har siden om lag hatt 14 000 treff! Denne uken er siden også inne på 10. plass på Kvasirs topp 50 liste over "hopp" ut fra Kvasir i perioden 18. mars - 24. mars.
Ta en titt på våre ferdige birkebeinersider (25.mars, 2001)

Luftige svev under skidagen!
Ola i svevet!Tirsdag 14.mars var hele Åmot ungdomsskole på plass i Digeråsen, for den årlige skidagen - et svært populært tiltak. De fleste kjørte på slalomski, men mange har etter hvert fått seg snowboard, som de suser nedover bakkene med. En del valgte å skli nedover bakkene ved hjelp av akebrett.
Les hele saken (19.mars, 2001)

Sjekk våre Birkebeinersider!
17.mars går det 64. Birkebeinerrennet av stabelen. For tredje året på rad lager elever fra Åmot ungdomsskole sine egne sider om rennet. For hver dag som går vil sidene bli oppdatert med informasjon, reportasjer, intervjuer, videoklipp, resultater og mye mer. Følg med!!
Birkebeinerrennet 2001!(13.mars, 2001)

9.klassene på overnattingstur ved Dambua!Gutta i snøhule ved Dambua!
Torsdag 8.mars la skolens to 9.klasser i vei på overnattingstur til området rundt Dambua. Først ble vi fraktet med buss opp til Skramstadsetra. Deretter ventet 8 kilometer på ski til Dambua. Gleden var stor blant elevene da lærernes forhåndsannonserte "hemmelig" ble avslørt: Ved hjelp av forsvarets beltevogner ble vi alle slept med tau frem til leirplassen. 
Mer fra turen (11.mars, 2001)

Birkebeinerarrangementene berømmer ungdomsskolen
-Elevene fortjener ros og blomster for at de fortalte oss om sikkerhetsglippen på våre hjemmesider. Mandag morgen overrekker vi blomster og spanderer kake på ungdomsskoleelevene. Dette skriver Birkebeinerarrangementene i pressemelding
Les mer (10. mars 2001)

Selv birkebeinere kan hackes
Elever ved Åmot ungdomsskole oppdaget et stort sikkerhetshull på Birkebeinerrennets nettsted. Tenåringene kunne gå rett inn og redigere sidene. Dette kan man i dag lese i Aftenposten. 
Les i Aftenposten (9. mars 2001)

10B framfører Vildanden!
Klasse 10b framfører Vildanden av Ibsen fredag 9. mars kl. 18.00. Sted: Gymsalen på Åmot ungdomsskole. Inngang voksne: Kr. 40,- Barn kr. 20,-
Les mer (5. mars 2001)

Forberedelsene til overnattingsturen er i gang!Turforberedelsene i full gang!
Den siste uken før vinterferien brukte skolens to 9.klasser mye tid ute i friluft. Prosjekt friluftsliv er nemlig i full gang! Mange timer er brukt for at alle skal stå best mulig rustet til avslutningen på prosjektet: Overnattingstur i telt/snøhule på fjellet v/Dambua.
Mer om turforberedelsene (3.mars, 2001)

Utmerkelser for e-læring
I forbindelse med eschola, vil Det Europeiske Skolenettet belønne innovative skoler og lærere. Lærere og elever ved skolen inviteres til å komme med gode ideer. Premier kan vinnes innenfor 3 kategorier. 
Finn ut mer (28. februar 2001) 

Friluftsprosjekt for 9.klasse
9.klassene ved Åmot ungdomsskole er for tiden i full gang med gjennomføringen av et friluftsprosjekt, som skal avsluttes med en overnattingstur telt/snøhule ved Dambua. I forkant av denne turen skal elevene lære om pakking av sekk, skismøring, leirslåing, bivuakkuering, m.m.. Torsdag 15.februar holdt Norsk Folkehjelp kurs i førstehjelp…
Mer om førstehjelpskurset (16.februar, 2001)

Minne om Benjamin
Holmlia skole har laget eget nettsted til minne om Benjamin.
Minnet om Benjamin Hermansen (6. februar 2001)

To syke søstre på Åmot ungdomsskole
Torsdag 1. februar ble Åmot ungdomsskole igjen beæret med en flott teaterforestilling, som gikk "rett hjem" blant publikum. 
Hedda Munthe og Inger Gundersen hadde jobbet sammen i tre år før dagens forestilling. Med sine allerede 20 spilte forestillinger, fikk vi se en velspilt og morsom historie om de to søstrene Bodil, spilt av Inger, og  Berit, spilt av Hedda.
Denne reportasjen inneholder videoopptak! Mer fra teaterforestillingen (1.februar, 2001)

Bli med på Birkebeineravisa 2001!
Vi planlegger også i år å dekke Birkebeinerrennet gjennom å lage en web-avis. Målet er å lage en utgave som er bedre enn fjorårets. I internettavisa skal vi ha artikler, bilder, lyd - også "streaming-lyd og film". Vi trenger dyktige og interesserte elever fra alle klassetinn til å jobbe med avisa. De som ønsker å delta må sende søknad. 
Full informasjon!
(29.januar, 2001)

Heisann - her var det mye nyttig informasjon!Aktiviteter ved ÅUS våren og sommeren 2001!
Lista med aktivitetene ved Åmot Ungdomsskole utover våren og sommeren 2001 er klar! Her finner du opplysninger om når det er rikskonserter, skidag, tentamener, eksamensdager, m.m.
Aktivitetskalenderen (24.januar, 2001)

Forandringer på skoleruta!
Den opprinnelige skoleruta er endret. Endringene betyr at skoleåret for elevene slutter to dager tidligere enn først annonsert. Disse dagene må imidlertid "tas igjen". Dette betyr at det ikke blir planleggingsdager, men vanlig skole mandag 30.april og fredag 18.mai.
Hele skoleruta (24.januar, 2001)

Dess flere kokker...jo mere god mat!Maten er klar!!
Torsdag 4.januar var friluftsgruppa på skolekjøkkenet hele dagen - klare for et skikkelig viltmåltid! Mat for hundrevis av kroner var plukket frem fra fryserne; fisk, harekjøtt, bær og ikke minst elgkjøtt i ulike varianter. I tillegg var nødvendig tilbehør kjøpt inn. Med innleid eksperthjelp fra ”kjøkkensjef” Liv, ble maten tilberedt…og spist!
Alt om viltmåltidet! (8.januar, 2001)

Delte meninger om kulturhuset
I forbindelse med den seneste spørreundersøkelse på våre nettsider, spurte vi leserne om deres mening om Renas nye kulturhus. Resultatene viste at meningene var delte...
Se resultatene fra undersøkelsen (6.januar, 2001)

Redaktøransvaret for Ungdomsavisa er over
Vårt redaktøransvar for Ungdomsavisa er over for denne gang. I år som i fjor har vi samlet reportasjene vi skrev på skolens eget web-område. I Ungdomsavisa er det kun lov å legge ut ett lite bilde i forbindelse med hver reportasje. På sidene vi her har samlet, er det blant annet lagt til flere, større og bedre bilder. I alt har 16 elever elever bidratt med stoff til avisa.
Ta en titt på vår reportasjesamling Denne reportasjen inneholder videoopptak! (3.januar, 2001)

Ros for reportasjer i Ungdomsavisa
Som kjent har Åmot ungdomsskole denne måneden redaktøransvar for Ungdomsavisa. I den forbindelse har vi lagt ut flere reportasjer som har høstet ros fra "høyere" hold i Læringssenteret. Også fra høyt nivå i KUF har vi blitt lagt merke til. Noen av våre saker blitt lagt ut som hovedoppslag på Skolenettet. Dette er vi stolte av. Bl.a. har vi fått ros for vår dekning av Nobelkonserten i Oslo Spektrum. 
Les våre reportasjer i Ungdomsavisa! (19.desember, 2000)

Pepperkakene ble fine!Juleverksted med noe for enhver
Mandag 18.september var det juleverksted på skolen vår. Alle elevene hadde hendene fulle med aktiviteter de selv hadde valgt på forhånd. Og aktiviteter var det mange av; lysestøping, kakebaking, såpelaging, julekrans, julekort og mye mer.
Mer om juleverkstedet Denne reportasjen inneholder lydopptak! (18.desember, 2000)

Rapport fra TromsøTromsøbrua og Ishavskatedralen!
Onsdag 29.november satte elev Andreas Adolfsen og lærer Geir Hjermstad seg på flyet til Tromsø. Formålet med den 3 dager lange turen var konferansen ”IKT-erfaringer i skolen 2000 – De gode eksemplene”. Her la de frem sine erfaringer med avisarbeid på Internett!
Alt om Tromsøturen Denne reportasjen inneholder videoopptak! (5.desember, 2000)

Åmot ungdomsskole har nå redaksjonsansvaret for Ungdomsavisa
Nær 40 elever fra alle skolens klasser har meldt seg frivillig for å jobbe for avisen i desember måned da vi har redaktøransvar.
Ungdomsavisa (4. desember 2000)

Åmot ungdomsskole til Tromsø!
Tromsøs kommunevåpenOnsdag 29.november setter èn elev og èn lærer seg på flyet til Tromsø. I løpet av det drøyt to dager lange oppholdet skal de delta på konferansen "IKT-erfaringer i skolen 2000 - De gode eksemplene". Under konferansen skal de ved hjelp av en Powerpoint-presentasjon, legge frem egne erfaringer i forbindelse med arbeid på Internett - først og fremst omkring skolens hjemmeside, Birkebeineravisa og Ungdomsavisa.
Les mer om konferansen  (27. november 2000)

Lydfestingskurs for elever og lærere
Mandag 20. og onsdag 22. november ble det avholdt lydfestingskurs for to lærere og fire elever fra skolen vår. Kursholder var Øyvind Nordstrand fra Hedmark Musikkråd.
Mer fra kurset Denne reportasjen inneholder videoopptak! (24.november, 2000)

Friluftsgruppa på skytebanenNiclas viser fram skiva si!
I løpet av en uke i november fikk friluftsgruppa innføring i skyting med hagle og rifle. "Eksperten" Sverre Holm, var så snill å ta på seg denne oppgaven. Tusen takk til ham! Til sammen var det satt av seks timer til skyteopplæringen. Halvparten av tiden gikk med til teori, mens de siste tre timene foregikk som praksis, ute på skytebanen.
Se hva som skjedde! Denne reportasjen inneholder videoopptak! (23.november, 2000)

Netd@ys 2000 åpnet
Netd@ys 2000 ble åpnet på Læringssenteret i Oslo av statsssekretær Randi Øverland. Karoline, Alexander, Thomas og Tale fra Åmot Ungdomsskole var til stede og jobbet med musikkprogrammet DSP.
Se reportasje i skolemagasinet Klikk (20.november, 2000)

Trond fra 9b til Den Norske Opera
Fredag 17.november er 14 år gamle Trond Svendsberget fra 9b i aksjon i Den Norske Opera. Her debuterer han som accordion-solist hvor han spiller en fremtredende rolle i barnemusikalen Brundibar.
Tidligere reportasje om Trond (17.november, 2000)

Spydeberg ungdomsskole på data-visitt!Delegasjonen fra Spydeberg fulgte godt med!
7. november fikk vi besøk fra Spydeberg ungdomsskole i Østfold. De har som mål å komme seg på nettet i likhet med oss og utvikle seg innen den nye dataverdenen. Her gav vi dem informasjon om våre erfaringer med IKT, nettaviser og multimedia, og om utviklingen av vår egen hjemmeside..
Mer fra besøket (10.november, 2000)

PILOT samling i Trysil for skolene i Hedmark
Elever deltok også og de jobbet med ulike elektroniske prosjekter.
Se elevsidene (7. november 2000)

Flest FOR skytefelt i Gråfjell!
I en drøy måned har det via våre nettsider, vært mulig å si sin mening om et eventuelt skytefelt i Gråfjell. 145 stemmer ble registrert, og 52% av disse gikk i favør av nytt skytefelt. 42% var mot bygging av skytefelt. Denne måneden kan du si din mening om det nye kulturhuset.
Resultatene fra tidligere undersøkelser (4. november, 2000)

Animasjoner
I kunst- og håndverk har ei gruppe i 10. klasse laget sine egne animasjoner. 
Ta en kikk på resultatene
(3.november, 2000)

Vendetta på Rena
Anne, Hilde, Sonja og Susanne i 10. klasse har laget film. Filmen er full av spenning og har mange morsomme innslag. NB - for å se filmen, må du ha Microsoft Media Player 6.4. eller 7.0 -  Last den ned.
Se filmen
(1. november2000)

Friluftsgruppa på elgjakt!
Friluftsgruppa på elgjakt!I løpet av oktober måned har alle elevene på friluftsgruppa vært med på elgjakt. To lokale jaktlag sa "ja" til at våre elever kunne være med dem på søk etter skogens konge. Ro, stillhet, spenning, sosialt samvær, hygge og opplevelser er noen av inntrykkene man sitter igjen med etter to dager på jakt. Om det ble noen møter med elgen? Kanskje....
Alt om elgjakta Denne reportasjen inneholder videoopptak! (22.oktober, 2000)

Avsluttet Internasjonal uke med aktivitetsdagOD 2000 - Ungdommens kamp mot HIV og AIDS!
I forbindelse med Internasjonal uke (IU) ble det fredag 20.oktober arrangert aktivitetsdag ved skolen vår. I forbindelse med aktivitetsdagen laget vi vår egen IU-web, som gir et innblikk i noen av det som skjedde denne dagen.
Mer om aktivitetsdagen (20.oktober, 2000)

9.klassene med temakveld om mental helse!
9.klassingene holdt temakveld om mental helse!Torsdag 5.oktober ble det arrangert temakveld ved Åmot ungdomsskole. Niendeklassingene ved skolen hadde i ukene før brukt cirka 50 skoletimer på et prosjekt om mental helse. Som avslutning på det hele, ble resultatene fremført for cirka 150 fremmøtte foreldre, medelever, lærere og andre interesserte. 
Alt om temakvelden
Denne reportasjen inneholder videoopptak! (9.oktober, 2000)

Løp i mål til høstferie..Joggedag 2000
Fredag 6.oktober var siste skoledag før høstferien. Før vi alle kunne ta en velfortjent ferie, sto imidlertid den tradisjonelle joggedagen på programmet. Nærmere 100 elever stilte til start på den 10 kilometer lange rundløypa. Også en del lærere var med…og gjennomførte i fin stil.
Mer om joggedagen (7.oktober, 2000)

Rocket mot rus!Rock mot rus!
Tirsdag 3/10 var det Rock mot rus konsert med Edvin Grande og partner, Jan Erling Dahl, i Åmot kulturhus. Til stede var elevene på Åmot Ungdomsskole og elever fra Osen Ungdomsskole. Musikken var av beste kvalitet med god sang og et ”fenomenalt” gitarspill. I tillegg fikk vi høre sterke skildringer fra Edvins møter og erfaringer med rusmisbrukere.
Mer fra konserten Denne reportasjen inneholder lydopptak! Denne reportasjen inneholder videoopptak! (3.oktober, 2000)

Paul Robinson fra BBC besøker Åmot ungdomsskolePaul Robinson
Paul Robinson fra BBC har besøkt Åmot ungdomsskole for blant annet å se på elevers publisering av multimediainnhold på Internett.
Les i KLIKK (2. oktober, 2000)

Åmot ungdomsskole lanserer sin egen friluftsweb!
Et av tilvalgsfagene ved Åmot ungdomsskole er i år friluftsliv. Vi har nå startet opp vår egen friluftsweb. I tiden fremover vil det bli en fast lenke til denne fra hovedsiden. Sidene vil bli oppdatert jevnlig med bilder og informasjon fra turer og opplegg vi gjennomfører.
Besøk vår friluftsweb! (27. september, 2000)

Back to basic - that's what I call music!
Mandag 11/9 hadde Åmot Ungdomsskole igjen besøk. Denne gangen var det gruppa B2B (Back To Basic) som steg inn i gymsalen og gjorde unna den første av fire skolekonsertene som skal holdes  i år. Hvis alle konsertene blir like bra som denne, blir resten av året i hvert fall ikke noe å grue seg til.
Alt om konserten!! Denne saken inneholder lydopptak! Denne saken inneholder videoopptak!  (25.september, 2000)       

Kveldskos på Finnskogen!8.klasse på Finnskogen!
Mandag 18.september dro 8. klasse på overnattingstur til Finnskogen. Planen for turen var å gå fra Gravberget til Halsjøen, overnatte der og dagen etter gå til Juvberget, langs Finnskog Leden.
Mer fra turen! (22.september, 2000)

Kom med forslag til "Ukens surf"
Hver uke legges det på denne siden ut forslag til spennende nettsteder som du bør besøke. Under lenken "Dykk i arkivet" kan du se alle våre anbefalte nettsteder fra inneværende skoleår og hele fjoråret. Send gjerne inn forslag til nettsteder du mener at også andre bør besøke.
(19.september, 2000)

Deset-elever fikk dataopplæring
Fredag 15.september hadde Åmot ungdomsskole besøk av elever fra 6. og 7.klasse ved Deset oppvekstsenter. Formålet med besøket var å starte arbeidet med personlige hjemmesider. Hjelp til å komme i gang var ikke noe problem. Det sørget erfarne 9.klassinger for…
Les hele saken (15.september, 2000)

Vellykket aktivitetsdag (8.september, 2000)
Åmot Ungdomsskole vinner av "ukens skoleside"(8.september, 2000)
Multimedia-bibliotek tilgjengelig  - Full informasjon (31. august 2000)
Caplex nå også på Internett (23.august, 2000)
Åmot-elevene Rune og Pål Einar dekket årets Birkebeinerritt på nettet! Birkebeinerrittet 2000 inneholder videoopptak! (16. august 2000)

Rena-dagene 2000
Onsdag 26/7-00 braker det løs. Rena-dagene 2000 åpnes av ordfører Per L. Gundersen kl.12.00. Gratis is til alle barn, og klovnen Paul Rocks lager show på torget utenfor kulturhuset. Rena-dagene varer i perioden 26-30/7 og kan by på show med Wenche Myhre i kulturhuset. Torsdag 27/7 kl.19.00 vil Wenche med sine musikere by på show, humor og fantastisk musikk. Guren Hagen og Åge Heltzen spiller til dans på lørdagens fest. I tillegg: konserter/ show, stort tivoli, leker for små, ikke fullt så små og de ordentlig store.
(24.juli, 2000)


Endringer i arbeidstidsavtalen for lærere (14.juli, 2000)
Se skoleruta for 2000/2001 (6.juli, 2000)
Les hele årsrapporten fra KUF-prosjektet (29.juni, 2000)

Forside | Skolen vår | Prosjekter | Elevsider |
Ansatte| Nettsteder |
English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 

 Fra skoleårene:

Arkiv 2004-2005Arkiv 2003-2004Arkiv 2002-2003Arkiv 2001-2002Arkiv 2000-2001 Arkiv 1999-2000 Arkiv 1998-99
Arkiv 1997-1998
Arkiv 1996-1997
Arkiv 1995-1996
Arkiv 1994-1995