Åmot ungdomsskoles nettsider!

  

 

Under årets 17.mai feiring på Rena viste værgudene seg dessverre fra en heller dårlig side. Overskyet, regn og forholdsvis kjølig temperatur la nok en liten demper på festlighetene. Humøret var det imidlertid lite å utsette på!

17.mai-toget i gang med sin vanlige runde!
Grått vær, men lystig gjeng...

Som vanlig startet 17.mai-toget fra Rena Skole. Klokken 11 bar det i veg til musikk av Rena Skolekorps og Rena Janitsjarkorps. Regnet gjorde sitt til at de som hadde glemt paraplyen ble skikkelig bløte. Gjennom Rena sentrum stod mange skuelystne under paraplyer og tak på utkikk etter kjente og ukjente. Ved Ryslingmoen gjorde toget et lite opphold, før det fortsatte mot kirken.

Godt humør!
Thorbjørg, Mari og Marte traff en gammel lærer (Helge Olav)
PS! Klikk på bildet for full størrelse!

Troppen fra Åmot ungdomsskole ble innledet med elever som bar fane og flaggborg. Deretter fulgte resten på – både øvrige elever og lærere. Vi må vel innrømme at vi med fordel hadde sett at flere ungdomsskoleelever hadde deltatt i toget, men vi får håpe på større oppmøte ved neste anledning.

På grunn av det dårlige været ble arrangementene i parken flyttet inn i det nye kulturhuset. Her kunne man få seg en matbit og slå av en prat uten å bli kald og gjennomvåt.

Klokken 14.30 startet underholdningen i Storsalen. Ungdomsskoleelevene Maren Grindstad og Andreas W. Adolfsen guidet oss gjennom forestillingen, en jobb de for øvrig utførte på en glimrende måte. Også ved mixebordet fant vi en av ”våre” elever: Christian Buen sørget for at lyden til enhver tid var som den skulle.

Christian Buen holdt greie på lyden!
Christian Buen i 9a kontrollerte mixepulten!

I løpet av den drøye timen fikk vi blant annet oppleve ”Tale for dagen” av Thomas Meinich. I tillegg var det flott dans, musikk og turn fra lokale krefter. Noe av det vi fikk se/høre var drilloppvisning, felespill, korsang, dans og ikke minst korpsmusikk. Det var virkelig moro å følge med på forestillingen!


Lærerne John Harald og Jan spiller i Rena Janitsjarkorps!
PS! Klikk på bildet for full størrelse!

Dermed var 17.mai arrangementet over for denne gang. Ute hadde regnet stoppet….typisk nok.

 

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!