Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

 
Det har fremkommet i media i dag at Birkebeinerarrangementenes internettsider er uten sikkerhet og at uvedkommende med letthet kan komme inn på sidene og endre eller ødelegge disse.
 
Birkebeinerarrangementene ble oppmerksomme på dette onsdag 7.03.01 etter en henvendelse fra elever ved Åmot Ungdomsskole. Disse elevene hadde oppdaget en mulighet for å komme inn og endre på våre sider og varslet da oss.
 
Birkebeinerarrangementene har ikke egen web server og vi leier derfor plass på et såkalt web hotell i Oslo. Etter henvendelsen fra ungdomsskoleelevene tok vi umiddelbart kontakt med web hotellet for å bedre sikkerheten. Web hotellet satte da raskt satt opp en bedre brannmur for å hindre at uvedkommende kan endre på våre sider.
 
Vi setter stor pris på at ungdomsskoleelevene tok kontakt med oss om dette nå. Hadde noen kommet inn på våre sider og endret/ødelagt disse under Birkebeinerrennet 17. mars kunne konsekvensene for oss blitt store. 
 
Datamiljøet ved Åmot Ungdomsskole holder høy kvalitet og de har vunnet flere priser for bruk av internett i skolen. Spesielt har mange jenter vist interesse for data og internett.
 
Elelevene fortjener ros og blomster for at de fortalte oss om sikkerhetsglippen på våre hjemmesider. Mandag morgen overrekker vi blomster og spanderer kake på ungdomsskoleelevene.
 
Med hilsen
for Birkebeinerarrangementene
Tor Skraastad og Tone Lien

 

 

 

ForsideSkolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider!