Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Det er nå opprettet en ny stilling i kommunen vår som heter ungdomskontakt. Dette er i hovedsak en tjeneste for deg mellom 13 og 20 år i Åmot kommune.

Hun som har fått denne jobben heter Marit Dufseth. Som dere sikkert her lagt merke til jobber hun to dager i uken her på ungdomsskolen, og skal gjøre det ut skoleåret og trolig neste år.

Dere kan prate med henne, når hun er på skolen. Men dere kan også sende en e-post til  Ungdomskontakt@amot.kommune.no

Her kan du være så anonym du vil, men vær obs på at e-postadressen din blir synlig. Så hvis du vil være helt anonym må du ha en e-postadresse som ikke røper hvem du er.

Som ungdomskontakt har hun taushetsplikt. Ungdomskontakt har taushetsplikt og forteller ikke til noen hva du forteller. Hvis situasjonen er så alvorlig at andre må involveres, blir du informert om dette.

Hvem kan ta kontakt?
Det finnes ingen regler over hvem som kan ta kontakt. Noe som er et lite problem for andre kan være veldig vanskelig for deg. Så føler du deg litt trist eller ensom? Er du bekymret for en venn? Føler du deg mobbet? Har du spørsmål angående sex, kjønnssykdommer eller graviditet? Har du kjærlighetssorg eller problemer med kjæresten? Synes du ting er vanskelig eller leit hjemme? Har du spørsmål om hybellivet? Spørsmål angående skole og fritid? osv

Så har du behov for hjelp, råd eller bare noen å snakke med er det bare å ta kontakt. Hvis hun ikke klarer å hjelpe deg vet hun hvor du skal henvende deg for å få riktig hjelp. 

Du kan lese mer på: http://www.amot.kommune.no/ungdomskontakt

Obs: for tiden er ikke denne siden tilgjengelig fra ungdomsskolens datamaskiner, men det jobbes med saken.

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster