Åmot ungdomsskoles nettsider!

Ta en kikk i vårt innholdsrike arkiv!  


Ta en titt på 10.klasse sine sider
Etter tre år ved Åmot ungdomsskole har mye skjedd. For våre avgangselever kan man gjenoppleve noen av begivenhetene ved å besøke arkivet, fra de aktuelle årene, samt deres egne klassesider.
Besøk avgangselevenes sider

9.august, 2006

Nå venter nye utfordringer..
Tre år ved Åmot ungdomsskole er over. Tre år med mye lærdom, erfaringer og vennskap. Dette ble behørig markert da elever, foreldre, familie og lærere møtte til avslutningskveld for årets avgangselever.
Mer fra avslutningen
2.juli, 2006

Årets skolebilde 2005-2006
For fjerde gang har vi dette skoleåret kåret ”Årets skolebilde”. Som tidligere har det vært mulig å stemme frem 8 kandidater via skolens hjemmeside. Årets skolebilde ble tatt under årets skidag i Digeråsen og viser noen uredde 8.klassinger..
Les mer
2.juli, 2006

Jan inn i pensjonistenes rekker
Etter 35 år som lærer ved Åmot ungdomsskole takker Jan Hovdedalen av, og beveger seg inn i pensjonistenes rekker. I forbindelse med Jans siste dag på jobb var alle kolleger og innbudte gjester samlet i kantina. Her fikk Jan med seg mange velfortjente godord i form avskjedstaler
.
Mer om Jan
30.juni, 2006

Anja blir "tysker"
Hvert år kommer nye elever til skolen vår, og hvert år forlater noen oss til fordel for andre skoler rundt omkring i landet. I og for seg ikke så uvanlig at elever flytter fra et sted til et annet. Men for Anja i 8.klasse er det noe spesielt å forlate klassekameratene. Nå går nemlig ferden til Tyskland..
Les mer
30.juni, 2006

Med hvite busser til Polen
Fint i Polen
10.klasse har nettopp kommet hjem fra 8 dagers avslutningstur med De hvite busser til Auschwitz. Gjennom bruk av multimedia vil vi skildre våre erfaringer fra turen med Hvite busser i juni 2006. Vi har satt sammen et lysbildeshow, en Powerpoint-presentasjon og laget en film på 18 minutter fra turen.
Mer fra Turen
16.juni, 2006

Rektor offentliggjør muntlig 2006Muntlig eksamen for alle
Klokken 09.00 i dag var ventetiden endelig over. Det som 10.klasse lenge har lurt på og vært spente på skulle offentliggjøres: Rektor Geir Svehagen spratt konvolutten for muntlig eksamen 2006. Det viste seg raskt at alle elevene i år kom opp..
Les mer
14.juni, 2006

Digital eksamen for første gang
Åmot ungdomsskole har lenge ligget teknologisk langt fremme innen bruk av IKT. I forbindelse med Birkebeinerprosjektet, Nobelprosjektet, "Medienes verden", "Mental helse" og mye mer ,har vi produsert mye spennende og tatt i bruk mange elektroniske hjelpemidler. I vår ble også skriftlig avgangsprøve gjennomført digitalt for første gang.
Les mer
8.juni, 2006

Alternativt i Rena Leir
I forbindelse med skriftlig eksamen i 10.klasse måtte våre 8.klasse-elever gjennomføre et alternativt opplegg - vekk fra skolen. Som de sprekingene vi er..eller håper å bli, la vi dagen til Rena Leir, hvor fotball, turgåing, sandvolleyball og svømming stod på timeplanen..
Les hele saken
1.juni, 2006

Åmotskolene fikk 100 datamaskiner fra Findexa
Åmotskolene har nylig fått 100 brukte datamaskiner fra firmaet som lager Telefonkatalogne i Norge, Findexa.
Les hele saken
1.juni, 2006

Stem på Årets skolebilde 2005/2006
For fjerde gang ønsker vi å kåre "Årets skolebilde" ved Åmot ungdomsskole. Hvert år tar vi hundrevis av bilder i ulike sammenhenger; prosjekter, idrettsdager, juleball, gymtimer, kunst og håndverksarbeid og mye mer. Nå kan DU være med å påvirke hvilket bilde som blir "Årets skolebilde 2005/2006".
Se kandidatene og stem
31.mai, 2006

Flotte smykker
Her kommer bilder av smykker som 9. klasser har lagd i K&H. De har tatt utgangspunkt i kroppen (innvendig og utvendig) Bearbeidet og forenklet litt, og her er resultatet. Flotte smykker støpt i tinn.
Se smykkene
27.mai, 2006

eTwinning-utfordring for Julie, Robert, Ingeborg og Ane

I tre dager, fra torsdag til lørdag, skal Julie, Robert, Ingeborg og Ane utføre en viktig oppgave. Sammen med lærerne Arne Vegard, Geir og John Harald, deltar de på den internasjonale eTwinning-konferansen på Lillehammer. Oppgaven er i første rekke å dekke begivenhetene som journalister, på Utdanningsdirektoratets egne eTwinnings-sider.
Les mer
18.mai, 2006
 

Skriftlig eksamen i engelsk og matematikk
Lenge har elevene i 10.klasse sett frem i mot eksamenstiden. Hva kommer vi opp i? Kommer vi opp i det hele tatt? Nå er endelig ventetiden over, iallfall med tanke på den skiftlige delen. Og jada, dere kommer opp, men på forskjellige dager. Fredag 19.mai skal 10B avlegge eksamen i engelsk, mens 10A skal opp i matematikk, mandag 22.mai. Vi ønsker alle lykke til!
16.mai, 2006

Imponerende fra medienes verden

Elevene på 10. trinn har gjennomført det årlige prosjektet I medienes verden. Svært mange gode og kreative prosjekter har blitt laget. Fra denne siden vil man kunne se elevenes arbeider. Ulike verktøy har blitt brukt under arbeidet - Photo Story 3, Visual Communicator og ulike videoredigeringsprogrammer.
Les mer og se videoene
11.mai. 2006

Artig møte med SVK
I den senere tid har 8.klasse jobbet en del med forfatteren Roald Dahl i norsktimene. De har blant annet lest noen av Dahls noveller og fortellinger. Èn av dem er historien om SVK, en historie som de også overvar under Riksteaterets besøk på Rena..
Les mer
10.mai, 2006
 

Filmer i kunst og håndverk
I løpet våren har en del av elevene i 10.klasse jobbet med film i kunst og håndverk. Temaene er i stor grad skolerelaterte og kreativiteten har vært stor. Ta en titt på det som har blitt produsert av elevene våre.
Se filmene
9.mai, 2006

Overnatting ved Skramstadsetra
9.klasse har gjennomført vinteraktivitetsuka i uke 14 og med god hjelp fra foreldre lot det seg gjøre med overnattingstur på Skramstadsetra fra torsdag til fredag. En sliten, men fornøyd gjeng gikk på ski fra Skramstadsetra og ned fredag morgen. Ingen uhell, bare kalde kropper på morgenkvisten.
Les mer
25.april, 2006

Ulrik tok kjempegjedde!

9.klasse er i full gang med den tradisjonelle vinteraktivitetsuka, som er vanlig på dette trinnet. I år er de lærerike og spennende dagene lagt til den siste uka før påske. Èn av aktivitetene er isfiske på Prestsjøen, og i år ble det storfangst. Ulrik dro opp to kjempegjedder, hvorav den ene veide rundt 4 kilo!!!
Les hele saken
7.april, 2006

Solfylt skidag for 8.klasse
Vinteren ser ikke ut til å ville slippe taket i år. I disse dager våkner vi stadig til nye centimetere med snø. I høst var det mye rogn, og det ser ut til at det gamle værtegnet om at mye rogn gir mye snø, har noe i seg.  8.klasse lar seg i ikke skremme av snøen og har vært på koselig skitur.
Les hele saken
6.april, 2006

Streiket for fremtiden
Torsdag 30.mars la lærerne ved Åmot ungdomsskole og rundt 90 000 andre lærere rundt omkring i landet ned arbeidet. Dette skjedde i protest mot KS' skammelige "tilbud" om ny arbeidstidsavtale. 99% av landets lærere deltok i streiken, og det er ikke uten grunn at vi reagerer..
Les hele saken
3.april, 2006

Gøy i bakken!

Skidag i Digeråsen har etterhvert blitt en tradisjon som de fleste elever og lærere setter stor pris på. Etter noen år hvor værgudene kanskje ikke har vært helt snille med oss, ble det i år en strålende dag, hvor solen skinte fra skyfri himmel.
Les hele saken
23.mars, 2006

Animasjoner i tilvalgsfag - 9.klasse
Animasjon - filmteknikk som får dukker, leirfigurer, tegnede figurer og lignende til å virke levende - en rekke av enkeltbilder som vises i rask rekkefølge.
Se animasjonene her
20.mars, 2006


Følg
www.birken.no


Har du ikke vært innom www.birken.no er det på høy tid. Elevene er i full gang og har allerede laget en rekke reportasjer med kjente og ukjente med tilknytning til årets Birkebeinerrenn. Mye er publisert, mens enda mer er like om hjørnet. Hele Birkebeiner-helga vil dessuten mange av elevene være i sving og sørge for oppdaterte reportasjer om Birkebeinerrennet.
Les mer
15.mars, 2006

Puppenspiel i 8.klasse
I tre uker har tyskgruppa i 8.klasse jobbet med fingerdukker. Gruppene valgte seg ulike dukker og satte i gang med å skrive sitt eget manus. Resultatet ble et fingerdukketeater med rollefigurer som drage, prins, prinsesse, konge, papegøye, agent 007, trollmann ++
Se bildene
9.mars, 2006  

Vil DU jobbe for www.birken.no?

Vi planlegger også i år å dekke Birkebeinerrennet på vårt nettsted www.birken.no. Til dette trenger vi interesserte elever fra alle klassetrinn. Gjør du en god jobb ligger du godt an til å få delta i Nobelprosjektet i desember. Lyst til å bidra?
Mer informasjon

6.mars, 2006

LAN for Polentur
10.klasse skal senere i år på avslutningstur med de Hvite Busser til Tyskland og Polen. For å skaffe penger til denne opplevelsesrike reisen arrangeres det LAN på Åmot ungdomsskole fra fredag 10. til søndag 12.mars. Arrangementet er kun åpent for elever ved Åmot ungdomsskole.
Les mer
28.februar, 2006

Olympisk fokus
For tiden er 8.klasse inne i sin siste av fire uker, hvor temaet har vært Olympiske Leker. I denne perioden har timene i samfunnsfag, norsk og delvis engelsk gått med til temaarbeidet. Sist tirsdag fikk elevene dessuten prøve seg i noen av OL-aktivitetene..
Les mer
22.februar, 2006

Vi blåser liv i "Ukens surf"
I høyre spalte på denne siden har vi i en lenke som heter "Ukens surf", hvor vi legger ut tips til nyttige lenker av ulike slag. Det kan gjelde skolestoff, aktuelle hendelser eller kanskje bare noe morsomt. "Ukens surf" har ligget litt i brakk i det siste, men nå er det på tid å vekke den opp igjen. For å komme litt godt i gang har vi denne uken lagt ut tre lenker - en skolenyttig, en aktuell og ikke minst en riktig morsom en :) Så følg med i tiden som kommer. Du kan også sende inn forslag om hva som bør være "Ukens surf".
Ukens surf - arkiv
22.februar, 2006

Autopilot - en bok som slår an blant ungdom
9. klasse jobber for tiden med et prosjekt om mental helse, som heter ”Alle har en psykisk helse”. Det er viktig å sette psykisk helse på dagsorden i ungdomsskolen – en fase i unges liv som er avgjørende for deres videre utvikling til voksne i et samfunn i stadig forandring.
Les mer
21.februar, 2006

Inntrykk i etterkant av BETT 2006
Med over 600 utstillere og over 27000 besøkende er BETT verdens største messe/utstillingsområde for IKT og skole. BETT har også svært stort besøkstall fra land uten Storbritannia. Hele 8,7 % av de besøkende kommer fra land utenfor de engelske øyer. Geir og Arne Vegard var til stede fra skolen vår.
Les reportasjen på ENIS-nettet
9.februar, 2006

Historien gjentas etter 223 år..

I 1783, syd for Lyon i Frankrike demonstrerte brødrene Montgolfier for publikum en oppstigning med en ballong av silke. Ballongen den gang gjennomførte en flukt på ca.
2 km. Samme år 21. november fikk man tillatelse fra Kong Ludvig den XVI til å gjennomføre den første frie flukt med mennesker om bord. Elevene i 8. klasse har akkurat gjennomført første del av forsøkene 223 år etter..
Les mer
6.februar, 2006

Bruk multimediabasen!
I to dager har lærerne Geir og Arne Vegard vært på kurs i Utdanningsdirektoratet i Oslo. Her har de sammen med 8 andre lærere fått opplæring i bruken av Multimediabasen - MMB. I løpet av året skal de nemlig ha redaktøransvar for dette nettstedet hvor alle gratis og fritt kan bruke bilder, videoer, lyder, m.m.
Les mer
3.februar, 2006

Om Nobelprosjektet på Skolenettet
Det har vært mye oppmerksomhet i forbindelse med Nobelprosjektet vårt som vi gjennomførte i desember: Intervju på Kanal 24, samt oppslag i Østlendingen og i Lokalavisa. Nå har Arne Vegard skrevet en sak for Skolenettet om det spennende prosjektet.
Les oppslaget på Skolenettet
19.januar, 2006

Etterlyst
Hvert år etter juleballet er det alltid en del som må ryddes opp. Iblant hender det også at noe blir glemt igjen. Denne gangen fant vi igjen et par finsko.. med sokker!! Vi lurer derfor på hvem som gikk skoa av seg under fjorårets juleball..??
Les hele saken
18.januar, 2006

Moro med juleball

Første halvdel av skoleåret ble avsluttet med et flott og stilfullt juleball i skolens kantine og gymsal. Alle var pyntet og hadde gjort seg klare for en hyggelig førjulskveld. Humøret var det lite å si på og det så ut til at alle koste seg.
Mer fra juleballet
21.desember, 2005


Moro på "lab'en"

I en av de siste Nami-timene før jul, fikk elevene i 8.klasse en litt annerledes opplevelse enn de kanskje pleier.
Les mer
20.desember, 2005


Elevene i aksjon
Under Nobelprosjektet tas hundrevis, for ikke si tusenvis av bilder. De fleste er av av kjendisene og celebritetene. Men iblant tar vi også bilder hvor vi selv er med. Ta en titt på Nobelgjengen i aksjon.
Se bildegalleriet.

Unike opplevelser under Nobelprosjektet

Nobelprosjektet 2005 er over. I fem dager har vi dekket Nobels fredspris for Ungdomsavisa, og sitter vi igjen med unike opplevelser og minner for livet. I tur og orden har vi fått eksklusive intervjuer med prinsesse Märtha Louise, fredsprisvinner Mohamed ElBaradei, pophelt Bob Geldof, utenriksminister Jonas Gahr Støre og fotballnerdene i Tufte IL.
Alt om Nobelprosjektet 2005
14.desember, 2005

Møtte prinsesse Märtha Louise!

Allerede under Nobelprosjektets første dag ble det fullklaff for noen av elevene våre. I tillegg til eget intervju med Nobelkomiteens leder Ole Danbolt Mjøs, fikk Kristine, Tina og Linn i 10.klasse et eksklusivt intervju med selveste prinsesse Märtha Louise!
Les mer i Ungdomsavisa
8.desember, 2005

Alfred, fotograf: ÅUSMYE spennende på gang!
For femte gang reiser en gruppe elever og to lærere på femdagersopphold til hovedstaden for å dekke begivenhetene rundt utdelingen av Nobels fredspris til Mohamed ElBaradei og Det Internasjonale Atomenergibyrået (IAEA). Hva vi gjør kan du følge via www.ungdomsavisa.no . Det skjer utrolig mye! Følg med! Hver eneste dag kommer mange nye saker.
Les mer
7.desember, 2005

8.klasse med "Sladregryte"
I det siste har 8.klasse jobbet med nettavis i norsktimene. Innholdet spenner seg fra sport til, skolestoff, underholdning, skolestoff og litt til.. Nettavisen har fått navnet "Sladregryta".
Ta en titt på "Sladregryta"
5.desember, 2005

Vi vant 10 nye bærbare pc'er!
Med bidraget "Adam" har elever i 10.klasse vunnet fylkespremien i "HITcomet of the Year"-konkurransen". HITcomet er et spill der man lager musikk, CD-cover, video og presentasjon og lærer samtidig om nettvett. Ved hyppig stemming ble det en klar seier til bidraget fra skolen vår - og 10 nye bærbare pc'er til oss!! HURRA!!
Se bidraget
1.desember, 2005

Filmprosjekter på 10. trinn i teknologisk grenseland
Filmene er lagt ut i såkalt progressiv download Flash 8. For å se filmene, må man ha Macromedias Flash player 8. Filmene er laget i kunst og håndverk timer og i forbindelse med prosjektet Fra drama til scene. 5 filmer er lagt ut fra samme side med helt ny teknologi og programvare, så hva man ser kan variere etter båndbredde og tilfeldigheter! Uansett, vær tålmodig og prøv gjerne igjen. Hver enkelt video kan dukke opp litt tilfeldig.
Se filmene
29. november 2005

Vil DU jobbe for Ungdomsavisa?
Det nærmer seg desember med stormskritt. Snart skal vi igjen ha redaktøransvaret for Ungdomsavisa, og som tidligere må du søke for å ha muligheten for å delta. Dette gjelder både de som vil være med på Nobelprosjektet i Oslo og de som kun vil skrive saker uten bli med under det nevnte prosjektet i hovedstaden.
Les mer
21.november, 2005

- Legger tydelige spor etter seg
Redaksjonen i Skolenettet satte tydelig pris på innsatsen elevene Robert, Sondre, Marie og Kristine gjorde sammen med lærerne Arne Vegard og Terje under årets ITU-konferanse. Nå vier de saken stor oppmerksomhet på sine nettsider. -
Når elever fra Åmot drar på konferanse, legger de tydelige spor etter seg på Internett, skriver Skolenettet.
Les hele saken
20.november, 2005

Imponerende revy på "Åpen dag"

Onsdag 9.november ble det arrangert "Åpen dag" ved skolen vår. Boksalg, SMS-kurs og datakurs for pensjonister, presentasjon av energiprosjekt og ikke minst rosinen i pølsa: 10.klasse sin strålende revy "Fra drama til scene".
Les mer
14.november, 2005

Vidar Sandbeck er død
Forfatteren, musikeren og visesangeren Vidar
Sandbeck fra Åmot i Hedmark er død, 87 år gammel. Han sovnet stille inn torsdag på Ryslingmoen sykehjem. Sandbeck var født og oppvokst på Åsta, hvor han med kortvarige unntak bodde i hele sitt liv. Han var en av de fremste kunstnerne Norge har hatt, i kraft av sin allsidighet, originalitet og kvalitet. Det er lagt ut kondolanseprotokoll i Åmot kulturhus.
11.november, 2005

Nå også på Skolenettet..
Åmot ungdomsskoles innsats under ITU-konferansen, er nå viet oppmerksomhet også på Skolenettet. Over to dager produserte elever og lærere stoff fra konferansen.
Se reportasjen
7.november, 2005

Møt opp på "Åpen dag"!
I anledning Grunnskoleuka inviterer vi publikum til "Åpen dag" her oss på ungdomsskolen. Onsdag 9.november åpner vi dørene fra klokken 09.00-13.00 og fra 18.00-20.00. Mye spennende skjer: Her blir det boksalg/auksjon fra vårt nedlagte bibliotek, kabaret, internett- og sms-kurs, m.m.
Se programmet
4.november, 2005

Full fart i høst
I løpet av høsten har alle elevene vært i aktivitet i kroppsøving. Idrettene vi har prøvd oss i har vært mange - fotball, bandy, orientering, rugby,  intervalltrening, stafetter og mye mer. At innsatsen har vært god levner heller ikke bildene noen tvil om.
Se bildegalleriet

3.november, 2005

Digital Salvador Dali i kunst og håndverk
Elever på 10. trinn har jobbet med billedbehandling og har fått i oppgave å lage surrelistiske bilder med Salvador Dalis arbeider som forbilder. Mange spennende bilder har kommet inn. Hva med å gå på ski i verdensrommet? Opplegget bygger på et amerikansk undervisningsopplegg.
Se lysbildeshow fra elevenes arbeider
26. oktober 2005

Bare en hårsbredd fra å vinne
I to dager deltok elever og lærere fra skolen vår på årets ITU-konferanse, hvor de dekket begivenhetene via ITU sin hjemmeside. Under åpningen av konferansen fikk også skolen vår hederlig omtale i forbindelse med konkurransen Kreativ bruk av IKT. Bare en hårsbredd fra å vinne..
Les mer

25.oktober, 2005

Hitcomet vinner kåret
HITcomet er et spill der man lager musikk, CD-cover, video og presentasjon og lærer samtidig om nettvett. Spillet gir ungdomsskoleelever mulighet til å bli med i "HITcomet of the Year"-konkurransen. Alle elevene på årets trinn har gjennomført opplegget. Bidragene Adam og Wonderjolly kivet lenge om å vinne den interne konkurransen, men til slutt gikk Adam ut som vinner. Nå gjelder det å stemme fram våre bidragsytere. Man må bruke søk for å finne Hedmark og Åmot.
Nettstedet Hitcomet

24. oktober 2005

Morten og Tina raskest
Som vanlig ble det gjennomført joggedag for elever og lærere i de tre siste timene før høstferien. Årets arrangement avslørte varierende innsats, men de aller fleste gjennomførte med helsen i behold
J. Ingen rekorder denne gangen, men allikevel flere sterke tider.
Mer fra joggedagen
17.oktober, 2005

Sykkeldag!
De seneste årene har "Sykkeldagen" vært et fast innslag i aktivitetsprogrammet ved skolen vår, så også i år. Tre skoletimer var avsatt til gjennomføringen. Elevene kunne velge mellom "kort- og lang løype".
Les mer
30.september, 2005

Ut i skogen og over hindrene
Torsdag 27.september tok 8.klasse sykkelen fatt. Turen gikk til Rena Leir, hvor aktivitetene var flere - tyttebærplukking, grilling, hinderløype, m.m. Værgudene viste seg ikke riktig fra sin aller beste side, men heldigvis holdt regnet seg stort sett på avstand.
Mer fra Rena Leir
28.september, 2005

Malin og Silje spilte med Kringkastingsorkesteret
Malin og Silje fra 8.klasse bidro med symbalspill av ypperste klasse, da Kringkastingsorkesteret fremførte I Dovregubbens Hall, under sin pågående miniturnè i Hedmark. Og jentene, som ble tilfeldig plukket ut blant publikum, fikk øredøvende jubel for innsatsen av en fullsatt Elverumshall.
Les mer
22.september, 2005

ENIS-skole i tre nye år
Åmot ungdomsskole er èn av 50 norske skoler som er valgt ut til å delta i ENIS-samarbeidet for perioden 2005-2008. Vi er for øvrig en av svært få skoler som har vært med siden prosjektet startet i 1999.
Mer om ENIS-samarbeidet
15.september, 2005

Rødgrønt!
Onsdag 7.september ble det avholdt skolevalg ved Åmot ungdomsskole. Resultatene viser at elevene er klare i sin tale: - Vi vil ha regjeringsskifte! Hele 60,8% støttet de "rødgrønne", mens dagens regjering kun fikk til sammen 10,8% av stemmene.
Se resultatene
7.september, 2005

Valgdebatt på timeplanen
En uke før stortingsvalget møttes representanter fra partiene i Åmot kommune til debatt i skolens gymsal. Alle skolens elever var på plass for å høre hva politikerne hadde å si. Og elevene var aktive. Politikerne ble bombardert med spørsmål.
Mer fra debatten
7.september, 2005

Besøk fra Stortinget
I disse valgtider har vi ved Åmot ungdomsskole hatt celebert besøk. Onsdag 31.august gjestet nemlig stortingspolitiker og Ap-representant Eirin Faldet skolen vår. Under sin visitas i Åmot kommune besøkte hun Rena Leir, snakket med ansatte i Omstillingsprogrammet og i eldreomsorgen. I tillegg til at hun altså la turen innom oss ved Åmot ungdomsskole.
Les mer
2.september, 2005

Økosystemet Prestsjøen
Vi i 9.klasse var på Prestsjøen tirsdag 23. august, for å studere levende og ikke levende faktorer i vannet. Vi ble delt i forskjellige grupper for å gjøre forskjellige oppgaver.
Les mer
1.september, 2005

Ta en titt på www.birken.no

Da er birkebeinerprosjektet over for denne gangen. Drøyt 20 elever har stått på for å lage reportasjer om årets birkebeinerritt. For de som ennå ikke har vært innom sidene anbefales et besøk. Her finns intervjuer, reportasjer, bilder og videoklipp med blant annet kjendiser og lokale deltakere.
Mer fra årets Birkebeinerritt
22.august, 2005

Birkebeinerprosjektet starter allerede mandag 15.august!
Lørdag 20.august arrangeres Birkebeinerrittet og nok en gang planlegger vi ved Åmot ungdomsskole å dekke det hele på www.birken.no. Før sommerferien meldte en rekke elever seg til å delta som journalister. Vi starter arbeidet allerede mandag 15.august.
Full informasjon
7.august, 2005

Forside | Skolen vår | Prosjekter | Elevsider |
Ansatte| Nettsteder | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 

Fra skoleårene:

Arkiv 2004-2005Arkiv 2003-2004Arkiv 2002-2003Arkiv 2001-2002Arkiv 2000-2001 Arkiv 1999-2000 Arkiv 1998-99
Arkiv 1997-1998
Arkiv 1996-1997
Arkiv 1995-1996
Arkiv 1994-1995