Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Første halvdel av skoleåret ble avsluttet med et flott og stilfullt juleball i skolens kantine og gymsal. Alle var pyntet og hadde gjort seg klare for en hyggelig førjulskveld. Humøret var det lite å si på og det så ut til at alle koste seg.


Koselig på juleball.

Som vanlig sto 10.klasse som arrangør av det hele. De hadde gjort en skikkelig jobb og arrangementet gikk aldeles prikkfritt.

Som tidligere år var kantina gjort i stand til middag. Bordene var pyntet og alle gjestene hadde egne forseggjorte bordkort.  Dagens meny bestod av medisterkake og medisterpølse, med poteter, surkål og brun saus. Skal si det smakte! Til dessert fikk vi servert god is.

Det ble også sunget julesanger og holdt taler. Rektor Geir Svehagen passet på å rose elevene for det de har fått til i løpet av det første halvåret. Blant annet ble det nylig avsluttetde Nobelprosjektet trukket frem, som et prosjekt som gjør skolen til viktige ambassadører for kommunen.

Etter at alle hadde spist seg gode og mette gikk vi i samlet polonese-tropp til gymsalen, hvor det hele løste seg opp i mer uformelle former etter en runde med vals.

Resten av kvelden ble benyttet til sosialt samvær og dans. Mange benyttet anledningen til å svinge seg, enten det var støveldans, ballongdans eller litt rolige danser. Mange så ut til å foretrekke de aller roligste.. :)


Dennis ble ballongdansmester!


Twist and shout..


Moro på ball!

Halv elleve var det hele over. Mange foreldre ventet utenfor i kulda (-19 grader) for å hente sine ungdommer hjem til juleferie.

God jul og godt nyttår!!

Flere bilder fra årets juleball!
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster