Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

Onsdag 9.november ble det arrangert "Åpen dag" ved skolen vår. Boksalg, SMS-kurs og datakurs for pensjonister, presentasjon av energiprosjekt og ikke minst rosinen i pølsa: 10.klasse sin strålende revy "Fra drama til scene".

Pensjonistene møtte opp og fikk kyndig veiledning av drevne elever, både til å sende SMS via mobiltelefonen og til å surfe på Internett. - Det er jo ikke så vanskelig som vi trodde, var det flere som sa. Gøy!


SMS-kurset i gang.


På nett for første gang.

Men det var ikke bare den eldre garde som fikk glede av tilbudet om åpen skole. Også smårollingene fra Skyssveien og Trollhaugen barnehage var på plass og hadde det morsomt. I gymsalen fikk de leke, hoppe, sprette og more seg så mye de ville.


Barna lekte i gymsalen.

Etterpå var det pølser i kantina og ikke minst eventyrstund, hvor elever fra 8.klasse leste spennende fortellinger om både nisser og troll.

Flere benyttet seg også av boksalget fra det nå nedlagte skolebiblioteket. Her kunne man få tak i mye billig og bra.

9.klassingene hadde også sin oppgave denne dagen. De presenterte sitt energiprosjekt for alle de voksne som hadde møtt opp.


Fornøyde karer.

Flere bilder fra "Åpen dag"

Men som nevnt: Rosinen i pølsa var 10.klasse sin flotte revy "Fra drama til scene". Her var flott musikk, sang, lys, stilige danser og en mengde sketsjer med mange gode poenger. Temaene var både alvorlige (rasisme) og mer humoristiske av typen "litt på kanten". Veldig bra og moro!

Elevene gjorde en strålende innsats, og det syntes at de hadde det gøy på scenen! Det var tydelig at en fullsatt gymsal både på kveldsforestillingen og skoleforestillingen var imponert.

Flere bilder fra revyen

Forestillingen ble tatt opp på video og vi håper å kunne publisere et lengre videoutdrag av forestillingen på et senere tidspunkt.

 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster