Åmot ungdomsskoles nettsider!

 

I to dager har lærerne Geir og Arne Vegard vært på kurs i Utdanningsdirektoratet i Oslo. Her har de sammen med 8 andre lærere fått opplæring i bruken av Multimediabasen - MMB. I løpet av året skal de nemlig ha redaktøransvar for dette nettstedet hvor alle gratis og fritt kan bruke bilder, videoer, lyder, m.m.


Konsentrerte lærere..

Foreløpig inneholder Multimediabasen flere tusen bilder, samt en del videosnutter, animasjoner lyder og tekster. Basen er under stadig utvikling og vil garantert bli et nyttig hjelpemiddel for elever som ønsker bidrag til oppgaver av ulike slag.

Innholdet i Multimediebasen er kvalitetssikret, gratis og klart til bruk. Innholdet kan bearbeides og gjenbrukes i ikke-kommersielle sammenhenger av elever/lærlinger og lærere/instruktører i grunnskole og videregående opplæring, samt av studenter i lærerutdanninga.

I løpet av 2006 skal Geir og Arne Vegard ha redaktøransvar for nettstedet i tre måneder. Dette innebærer blant annet å tilføre nye bidrag til basen. Ukas bilde skal også presenteres, i tillegg til å svare på henvendelser fra publikum om basen.

Ett av hovedfokusene til Geir og Arne Vegard blir også å publisere filmklipp i HD-kvalitet.


Geir jobber med Multimediabasen


Arne Vegard forbereder seg til redaktørperioden.

Vi anbefaler alle ved skolen vår å ta i bruk Multimediabasen, hvor man kan finne mye nyttig uten å bekymre seg over hvem som har opphavsretten - her kan du bruke det du vil! Husk imidlertid at du må registrere deg som bruker av basen, før du kan nyttiggjøre deg innholdet. Registreringen er enkel og gjøres fra nettstedet MMB.
 

 

 

Forside Skolen vår | Prosjekter | Elevsider | Ansatte
| Nettsteder | Arkiv | English

 Send gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 
webmaster